|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| E ca tigara , stie omul ca e moarte curata dar tot o fumeaza.Pe mine nu m-a speriat articilul tot la margarina raman ca doar nu mananc in fiecare zi.Insa la copii nu dau nici marga nici unt ...deocamdata. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Tigara inteleg, ciocolata inteleg, dar dependenta de margarina??? N-am mai auzit. Mihaela, trebuie ca iti place foarte mult. De curiozitate, copiilor cu le faci sandvis? |

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Eu am votat unt...cu toate ca acum nu pot nici sa-l vad |
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Si noi tot unt mancam. Dar cumpar rar pentru ca Mihaita il adora si cand am, imi cere sandwichuri cu unt in fiecare zi. |

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| lifeinhim wrote:Tigara inteleg, ciocolata inteleg, dar dependenta de margarina???  N-am mai auzit. Mihaela, trebuie ca iti place foarte mult. De curiozitate, copiilor cu le faci sandvis?
Copiii nu papa nici unt nici marga ,am zis.Sandwich nu papa nimeni in familie ,suntem anti sandwich, anti hot dog, anti orice fast food s-a inventat pana in prezent.Sa vedem cat o mai tinem asa ca la scoala doar n-o sa le dau ciorba la pachet |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Nici la noi nu prea se mananca sandwich-uri. Fast food si alte prostii nici atat.
Pt scoala poti incerca un mar, o banana... |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu tot unt am votat. Margarina nu imi place sub nici o forma. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu votez margarina,ca untul nu le place alor mei! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Unt, desi nici cu ala nu ma omor.. dar margarina.. n-o suport |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| noi am trecut la unt,cred ca sunt vreo 2-3 luni de cand nu am mai cumparat margarina. |
|

Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Eu preferam margarina pentru ca era usor de intins pe paine, dar am vazut la TV un doctor nutritionist(nu-mi aduc aminte acum numele dar o sa revin) care spunea ca margarina nu este buna. De atunci mancam numai unt, este un unt pe piata P--------T light la cutie ca margarina care se intinde foarte usor. |
|
|