Profil: Marga22
Despre
Utilizator: Marga22
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Monday, August 29, 2016
Ultima vizita: Thursday, August 20, 2020 5:22 PM
Numarul de postari: 102
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 77
Postat: Saturday, January 4, 2020 8:57 PM
alina89 wrote:
Marga, cum mai esti? hearts cum merge sarcina? Ai avut morfologia?

Momof, felicitari pentru beta3 Bravoo sarcina usoara si la termen!

Fetelor, anul trecut am spart gheata cu primul test pozitiv! Doamne ajuta luna asta sa simtiti cat mai multe bucuria pe care am simtit-o eu atunci!

Pana acuma sarcina evolueaza bine, doar ca am dureri de burta zilnic dar medicii zic ca sunt normale.
Morfologia de trim 1 am avut-o pe 23 dec. ?i am primit cel mai frumos cadou de Craciun ca vom avea fetita hearts tot timpul ne am dorit fata mai ales so?ul.

img
Postat: Saturday, January 4, 2020 6:13 PM
ivy wrote:

La Bogdan Cioata merg

Eu am facut 3 înseminari ?i 1 FIV cu 2 transferuri la Gynatal cu dr Dorneanu. Nu am ce sa repro?ez doar ca sincer nu îl prea recomand mai degraba o recomand pe dr Popescu Anca. Eu pana la urma am reu?it la al doilea transfer dar am insistat eu sa îmi dea progesteron injectabil ?i prednison deoarece am avut progesteronul mic (dar el zicea ca într-adevar e cam mic dar e suficient) ?i am ni?te anticorpi mari?i ?i asa am reu?it. Eu am facut prin subprogramul de la stat ?i nu m a costat procedura foarte mult.

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 55
Postat: Wednesday, December 11, 2019 2:09 PM
Buna fetelor,
In primul rand felicitari Nella Clap

Andreea vreau si eu aici pe lista Lol

img
Postat: Wednesday, December 4, 2019 8:17 AM
Blondyb wrote:

Nu am facut hsg, nu am ajuns atat de departe,doctorul meu este medic primar
si unul dintre cei mai buni din Timisoara... Dar pe infertilitate in Tm habar nu am unde as putea merge DECAT GYNATAL ( DORNEANU) ,doar daca imi recomanda el vreunul,in 3 luni fac 2 ani de TTC.... Eu am fost la el dupa 4 luni de TTC, si mi-a zis ca ovulez, anatomic vorbind totul ok. Endometru uter ovare curate, CRED ca se va mira si el cand va vedea ca nu am ramas!
Oare Hsg - ul se face de catre medicul meu ginecolog?. Sau la clinica de fertilitate?

Eu am reu?it cu Dorneanu sa ramân însarcinata dar nu îl prea recomand, nu se streseaza prea tare cu cazurile mai speciale, de ex:la ultimul meu transfer norocos am insistat eu foarte mult pe unele chestii înva?ate de la alte cazuri pe de SOS Infertilitatea ?i mi le-a prescris doar sa-mi închida gura... Eu ?i-o recomand de la Gynatal pe dr Popescu e foarte rabdatoare ?i atenta la orice detaliu.

img
Postat: Monday, December 2, 2019 8:58 PM
adina1109 wrote:
Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit.Love Love Love
Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Hilar Hilar
Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul.
Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre .

Felicitari Adina Bravoo hainoroc

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 54
Postat: Monday, December 2, 2019 3:35 PM
Ella123 wrote:
marga.. Daca ma crezi situatia mea e f in ceata. Dr Uscatescu, chiar daca lunar îmi fac analizele pt safl ?i ies negativi to?i anticorpii, nu a vrut sa imi scoata medrolul. Am ajuns sa împart o pastila de 16 mg sa ob?in 8 de 2mg. De pe la 26-27 sapt iau 2 mg. Acum îl scot treptat.. Am luat o zi da una nu, apoi 2 zile nu una da.. ?i sunt la stadiul de 3 nu una da. Doar sapt asta mai iau si gata. Cum se manifesta sindromul antifosfolipidic la tine? Ai anticorpi pozitivi sau cel lupic?

Eu am anticorpii pozitivi. Medicul meu hematolog nu ii baga în seama, nu pomene?te de ei, eu iau prednisonul la recomandarea ginecologului

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 54
Postat: Monday, December 2, 2019 2:15 PM
Ella123 wrote:
da. Sindromul antifosfolipidic si tensiunea marita. Astea sunt motivele pentru care imi recomanda medicul meu.

Ella mai iei ?i acuma medrol? ?i eu am sindromul antifosfolipidic ?i am prednison dar doar înca 2 sapt ?i gat.

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 76
Postat: Wednesday, November 13, 2019 3:52 PM
Va multumesc fetelor Cheek Kiss dar din pacate noi inca nu ne bucuram din plin de aceasta perioada...asteptam sa treca 12 saptamani si dupa ne imbatamhainoroc

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 76
Postat: Wednesday, November 13, 2019 9:55 AM
Buna fetelor, nu am mai scris de foarte mult timp, timp in care am trecut prin multe...In Iunie am facut primul meu FIV, dupa o stimulare lunga si grea printr-o minune am obtinut 5 embrionasi. 2 de calitate buna am transferat atunci...primul beta a fost pozitiv dar micut dupa care a inceput sa scada Cray asta e mergem mai departe...in septembrie am vrut sa facem un transfer pe natural dar din pacate ovarul meu nu a vrut sa ovuleze...in octombrie am inceput tratamentul pt ciclu controlat si in 18.10 am transferat un embrionas coeur treceau zilele si la mine nici in simptom..gata sigur nu sa prins, incep si iau legatura cu dr din Iasi imi fac programare pt histeroscopie tot ce trebuie si surpriza..la 12 zile cand am facut beta a iesit pozitiv topai toata lumea socata...si uite asa ieri am fost si am ascultat o inimioara micuta care bate la mine in burtica...Fetelor nu va pierdeti speranta..totusi se pare ca totul vine la timpul lui, cand te astepti mai putin angel

img
Subiect: Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Postat: Wednesday, July 17, 2019 6:01 PM
Buna fetelor... Din pacate beta de azi este 9.26 plans asta este, mergem mai departe ?i ne pregatim pt cei 3 embrionasi ramasi

img