Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Verusca, ce frumoase sunt manusile!
Poti sa-mi spui, te rog, ce model ai folosit la cele grena din primul set de poze? Mersi.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| sigur, se cheama bob de nisip adica pe dosul lucrului se face un ochi pe fata si unul pe dos iar pe fata lucrului numai punct lenes am imbogatit setul acesta, am adaugat bascutei pe care deja a purtat-o, un guleras, o bentita, am facut un set verusca attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Verusca ete minunat setul,dar domnisoara ta il scoate in evidenta. Felicitari!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/6/2011 Mesaje: 20
| Verusca sunt superbe. Te rog spune-mi cum ai facut bascuta detaliat.Multumesc |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Verusca pai asa spune ca ai fata si faci tot felul de minunatii in multe culori pentru a se putea asorta Foarte frumoase ! |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| Endy, am 2 fete si 2 baieti, cea din imagine e cea mica si-i place tare mult sa pozeze...dar eu lucrez de drag la tot neamul si la oricine imi cere... Dana22, bascuta am inceput-0 cu 90 de ochiuri pentru baza sau elastic sau cum vrei sa-i zici cu andrele mai subtiri ca sa ramana mai batut lucrul dupa care schimb cu andrele marimea corespunzatoare firului si, eventual, mai inmultesc din 10 in 10 ochiuri daca e cazul, daca vreau sa fie mai larga, modelul de aici e un rand punct lenes pe fata lucrului, apoi pe dos lucrez normal si iar pe fata lucrului scazute cate 2, crescut imediat, scazute cate 2, crescut imediat, iar pe dos lucrat normal, iar pe fata lucrului punct lenes....masor cat vreau sa fie de larga pe cap si ma apropii de incheiere scazand pe dosul lucrului 2 cate 2 ochiuri, apoi mai lucrez cam 4 randuri si scad din nou 2 cate 2 pana raman cu 5 ochiuri pe andrea si le trag pe toate intr-unul si...gata |
|
| Sa-ti traiasca copilasii si tu sa le poti lucra ca doamne multe o sa aiba nevoie ! |
|
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Am gasit un video ce explica cum face manusa poate foloseste cuiva. http://www.youtube.com/watch?v=L6ODA0nfIIE |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vreti nasturi ? De data asta verzulii de primavara ...acum in toiul iernii
|
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| t-mihaela wrote:Vreti nasturi ? De data asta verzulii de primavara ...acum in toiul iernii
Super! |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela, ce set frumos! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2009 Mesaje: 26
| Mihaela, e superb setul. L-as purta si eu, care-s (aproape, dupa anumite standarde) baba. Partea in punct lenes e lucrata pe drept, nu? Se poate lucra punct lenes si circular?
Musai sa imi fac si eu un set ca al pustoaicei tale |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| De fapt pustoaica sunt eu ca e facut pentru mine .Eu port ciudatele dinastea, imi plac .:018: Manusile sunt lucrate circular, pui semn la capat de rand si asa lucrezi continuu un rnd pe fata unul pe dos.In iarna asta am facut multe in punct lenes nu stiu ce fixatie am dar imi place mult ca e dens si calduros.Mai sunt torsadele care dau textura calduroasa dar mu-mi plac am facut o caciula parca-i cozonac |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Uite cine se plangea de nasturi. Frumos setul, sa-l porti cu placere. |
|
| Mihaela sint frumoase ! Nu intra material mai mult la punctul lenes ?
|
|
|