Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Claudina ai mai lucrat la manusi? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2009 Mesaje: 204
| aproape am terminat una, adica mai am doar degetul sper sa le fac azi-maine am avut niste nelinisti cu Razvan si nu mi-a mai ars a iesit destul de bine, dar nu ma lasa sa o probez, sa vad daca trebuia mai mare, mai mica.. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2009 Mesaje: 204
| 
asha arata ce a iesit |
|

| Claudina super !!!!!!!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Claudina e foarte frumoassa!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| claudinna a iesit super! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am descoperit o metoda de a face manusi cu 5degete ,doar cu o pereche de andrele circulare. Nu am incheiat-o inca,pt ca trebuie sa-i fac ceva ajustari la nr de ochiuri(nu am prea stiut de cati ochi era nevoie pt un deget)..dar astea sunt nimikuri,iar asta era oricum pt o verificare daca se poate pune in practica metoda asta ce mi-a trecut prin cap alimami attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| si metoda nu ne-o spui? |
|
| Ba da,normal ca v-o zic.Doar sa fac una klumea,pe masuri.Mi-ar trebui brevet de inventie pt metoda asta:)) |
|

| alimami wrote:Ba da,normal ca v-o zic.Doar sa fac una klumea,pe masuri.Mi-ar trebui brevet de inventie pt metoda asta:)) |
|
| Am terminat o manusa acceptabila pt mine.O sa pun pozele din timpul lucrului si apoi cui va vrea ii voi zice metoda. alimami attached the following image(s):

|
|

| SUUUPER manusa! Super ideea ! |
|

| alimami wrote:Am terminat o manusa acceptabila pt mine.O sa pun pozele din timpul lucrului si apoi cui va vrea ii voi zice metoda. astept si explicatiile,forte interesata sunt. |
|
| tamarisc wrote:alimami, cat fugi de lucrul cu naispe andrele, la manusi tot de el te izbesti. o sa-ti spun cum am facut eu acum ceva timp manusi (2-3 ani), fara sa am habar despre ce am de facut. am pus pe andrele circulare ochiuri cat sa imi cuprinda mana, am incercat de cateva ori pana mi-a iesit bine, pt ca este in finctie de ata si andrelele pe care le ai. apoi am mers cu un ochi fata unul dos cat am crezut eu ca e suficient, apoi am tricotat drept vreo 2 cm. am numarat ochiurile si am scazut un ochi ca ochi de mijloc, apoi am impartit ochiurile ramase la 2. de ex: daca ai 51 de ochiuri, scazi un ochi, raman 50, 50:2==25.am lucrat 25 de ochiuri si am crescut unul,ochiul marcator apoi iar un ochi crescut si iar lucrat 25. apoi ai 26 de achiuri, cresti unul si apoi inca 26 de lucru. eu am crescut de-o parte si de alta de 7 ori. dar am masurat mereu pe mana sa vad daca e bine si daca e deajuns de larga manusa. dupa ce am crescut de cele 7 ori, am lasat pe ata cele 15 ochiuri care au rezultat din ochiul marcat si cele 14 ochiuri crescute si apoi am mers cu lucrule mai departe, pana am ajuns cu lungimea manusii unde mi-am dorit eu si am incheiat. apoi am pus pe andrele de ciorapi cele 15 ochiuri, plus inca 3 ochiuri adaugate cu croseta (3 ochiuri care unesc degatul de palma manusii pt ca o sa vezi ca ramane putin loc intre marginile lucrului pt deget) apoi am lucrat vreo 6 randuri un ochi fata unul dos ai gata! nu stiu cat se intelege din ce am scris eu aici, dar iti pun poze sa vezi ce a iesit. eu sunt multumita, nu sunt asa perfectionista asa ca ma multumesc cu manusile asa cum sunt ele.  la un curs ma cunoscut fete de varsta mea care au vrut si ele manisu de genul. o fata mi-a adus pe o foaie desenata mana cumnatei ei sa ii fac si ei o pereche si chiar mi-au iesit. din pacate nu am poze facute. dar o sa mai fac poate vreo pereche si pt mine si o sa fac poze. numai timp sa am pt tot ce mi-am propus.
Din fericire acum te pot contrazice .Desi habar nu am sa lucrez cu mai mult de o pereche de andrele circulare,am reusit sa fac manusi cu 5 degete!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alimani |
|
|