Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Mihaela arata f.bine, ce nu-ti place? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 26
| Roxyy wrote:Buna!! Am gasit niste imagini cu modele de manusi. Sunt superbe. Insa nu ma prea pricep sa le fac. Imi puteti explica cum as putea sa le fac ?
cum se face primul model stie cineva:( m-a inebunit modelul ala:X |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vali sunt niste greseli care nu se vad.va arat ce am pacatuit ieri pentru manusi special,un scul de Malabrigo delicios . t-mihaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| exista vreo metoda de triocotat manusi fara a lucra circular?!? Adica cu ceva cusatura... |
|
| Va arat si eu planurile mele in materie de manusi ,sunt pusa pe fapte mari vreau sa fac "mittered mitts " adica manusi cu dos din lana netoarsa (uf lb romana are prea multe cuvinte pt kestii simple).Deci va arat lana destinata proiectului si ca tot m-am inoit cu andrele smekere , alte doua proiecte in curs ,sosetele mele cu Patons Kroy si caciula lui Kaze cu Malabrigo Chunky...Aleluia . (Diana Andreea, ghici ce...am gasit Chiao Goo red ,am crezut ca lesin pe rafturi ,de cand le-am vazut la tine doar asta visez noaptea )
Cred ca am atins fericirea absoluta |
|
| Mihaela spor la treaba, firul este superb. |
|
| Manusa mea prinde contur.e pufoasa t-mihaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Am mesterit si eu ..una tricotata una crosetata...pt primele is destul de reusite ..zic eu timea attached the following image(s):
|
|
| timea,ce reusite sunt! cele tricotate le-ai lucrat circular? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| t-mihaela wrote:Manusa mea prinde contur.e pufoasa ideea este super iar tu lucrezi impecabil
Timea, foarte frumoase, bravo! |
|
| Multumesc |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| ildi wrote:timea,ce reusite sunt! cele tricotate le-ai lucrat circular? nu,..din o bucata apoi am cusut marginile |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Mihaela,Timea,foarte frumoase |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| Buna fetelo,am gasit un model f. elegant de manusi si m-am gandit sa-l expun aici,sper sa nu deranjez... marimar23m attached the following image(s):
|
|
| Vai ce faine .Ce interesant |
|
|