Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/31/2009 Mesaje: 314
| Am gasit niste manusi crosetate cu macrame subtire. Vreau sa va arat si voua. Am inceput sa lucrez o pereche in urma cu 2 ani ( eram insarcinata in luna a 7-a ), dar nu am terminat decat una.   |
|

|  |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe! felicitari! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce superbe sunt!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Elleile |
|

Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Eleille,foarte frumoase si banuiesc greu de facut! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ce frumoase sunt !!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ileana sunt superbe si hai si cu a 2a manusa! As purta si eu asa manusi ,mie mi ar place sa fie lungi pana la cot ,dar nu stiu unde le as putea purta (POATE LA O NUNTA) |
|

| Nu sunt greu de facut. Sunt doar mai migaloase. Picioruse + lant de 2 ochiuri. Atat! Trebuie sa incep din nou manusile. Le-am inceput cu macrame mai gros si mi-a iesit cam mare manusa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| foarte frumoase |
|

| Cine stie sa -mi explice cum se fac manusile fara degete ?Mai exact cum fac gaura aia prin care intra doar degetul mare? Am gasit o groaza de modele pe net, dar nu mi iese cum ar trebui. Poate cineva care e experimentat imi explica.Multumesc! |
|

Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| Oana, am facut si eu o pereche de manusi fara degete. Am sa o pozez deseara.
Am facut un lant de 28 picioruse si am lucrat circular 12 randuri cu jumatati de picior dublu (un hdc un ochi de lant si tot asa - aveam 14 grupuri) La al 13-lea rand nu am mai mers circular, cand s-a terminat rd 12 am facut un ochi de lant si am intors randul(seper ca am explicat bine)Am facut asa 3 randuri si la randul urmator am unit ca sa merg circulat mai departe inca 4 randuri.
Daca mai vrei iti mai explic sau iti fac poze cu fazele.
Pune si aici link-urile de pe net unde ai gasit manusi, de cand caut...
Multumesc! |
|

| Otilia iti multumesc de explicatii ,dar la deget nu am inteles -acolo nu stiu cum se face .Daca poti sa pui imagini ar fi excelent ,asta daca ai timp . Nu am linkuri cu manusi ci niste poze pe care le voi pune mai jos.
 |
|

| la a doua poza s-a si crescut inainte de face gaura. Dar la prima e cam cum ti-am spus. Deseara fac o pereche pt sora mea si pozez.
Am si o schema, poate intelegi din ea.
otilia gergely attached the following image(s):

|
|

| Am facut ceva poze, dar cu camera de la laptop, sper sa intelegi ceva:
otilia gergely attached the following image(s):

|
|
|