Nivel: Membru
Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| Buna ..As dori si eu manualul pentru diversificare..am inceput cu suculetul si acum nu stiu cum sa mai continui. Adresa mea este oana_am3lya@yahoo.com. Multumesc din suflet!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andi&Mariuca wrote:fetelor am un "manual" despre diversificarem cu explicatii, retete gandite pe luni... pentru cine este interesat de el astept pe PM adresele voastre de e-mail sa vi-l trimit. mie personal mi se pare interesant si util insa are si unele chestii cu care nu prea sunt d acord... ma gandesc ca, totusi, nu strica consultat si, in definitiv, fiecare decide daca ii da copilului sau nu ce scrie si cum scrie acolo! Buna dorim si noi manualul de diversificare...multumim frumos
|
|
| Buna fetelor, vreau si eu manualul. Multumesc. lcolonelu@yahoo.com |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/19/2011 Mesaje: 2
| buna fetelor si eu vreau manualul.multumesc! ivascuiuliana@yahoo.com |
|
| buna fetelor , as dori si eu manualul daca se poate in curand o sa nasc...multumesc anca_f_ro@yahoo.com |
|
| Buna fetelor ! As vrea sa primesc si eu manualul de diversificare. 'voda.anca@yahoo.com' |
|
| buna seara ,am o bebelusa de 6 luni si as dori si eu manualul pentru diversificare . adresa mea de mail gabriela_bercu@yahoo.com.Multumim frrumos |
|
| Buna, as dori sa primesc si eu manualul de diversificare daca se poate...bebe are 5 luni, am inceput cu diversificarea si nu prea stiu ce sa ii fac :( Multumesc anticipat.
Adresa este deedee2k5@gmail.com |
|
| Buna, as` dori si eu manualul de diversificare. Fetita mea are 3luni si o saptamana si mananca cam mult oare pot sa-i bag cereale in lapte e prea repede? e devreme sa incepem cu putin suc de morcov,mar, portocala? Multumesc anticipat Pupici!! Adresa mea de mail e crista_crisa@yahoo.com |
|
| Buna! Doresc si eu manualul referitor la diversificare, daca se poate. Adresa mea de mail este mirelamateescu@voila.fr Multumesc!
|
|
| vreau si eu manualul! crisanda25@yahoo.com |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetelor care doriti manualul, cautati-l pe www.scribd.com, este incarcat acolo.
http://www.scribd.com/doc/48647293/Diversificare-copii-de-la-6-luni
http://www.scribd.com/doc/24851129/Meniuri-Si-Retete-Pentru-Pitici
http://www.scribd.com/collections/2550410/COPII |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mika poate asa nu vor mai scrie adresele de mail aici. |
|
| Buna, as dori sa primesc manualul de diversificare te rog frumos. Multumesc anticipat si felicitari pentru munca depusa! E-mailul meu este cristinaboariu@yahoo.com |
|
| sunt noua pe acest site, sunt plecata din tara, deci departe de familie sau prieteni, am o fetita de 8 luni la care nu mai stiu ce sa ii dau de mancare, daca ma puteti ajuta cu niste carti cu retete, adresa mea de mail este ramipintea@yahoo.com. va multumesc! |
|
|