Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| fetelor am un "manual" despre diversificarem cu explicatii, retete gandite pe luni... pentru cine este interesat de el astept pe PM adresele voastre de e-mail sa vi-l trimit. mie personal mi se pare interesant si util insa are si unele chestii cu care nu prea sunt d acord... ma gandesc ca, totusi, nu strica consultat si, in definitiv, fiecare decide daca ii da copilului sau nu ce scrie si cum scrie acolo!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Multumim frumos!
Acum iti trimit adresa pe PM! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si eu! |
|

| va astept ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vreau si eu, te rog |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Si eu!!!
|
|

| Kali, Anaida... mesaje pe privat va rog cu adresele de mail si se rezolva instantaneu! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| si noi vrem. am trimis adresa. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anca, il mai ai? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Da Anca il mai ai? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mami de Rik si Flavio wrote:Da Anca il mai ai?
Sunt mai multe carti de diversificare pe mail-ul forumului retete7pitici@yahoo.com. Daca imi lasati PM cu Id-ul de pe mess va trimit mai multe carti interesante. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andi&Mariuca wrote:fetelor am un "manual" despre diversificarem cu explicatii, retete gandite pe luni... pentru cine este interesat de el astept pe PM adresele voastre de e-mail sa vi-l trimit. mie personal mi se pare interesant si util insa are si unele chestii cu care nu prea sunt d acord... ma gandesc ca, totusi, nu strica consultat si, in definitiv, fiecare decide daca ii da copilului sau nu ce scrie si cum scrie acolo!
Buna! As dori si eu acel manual despre diversificare daca il mai ai. Iti multumesc mult! |
|
| Andi&Mariuca wrote:fetelor am un "manual" despre diversificarem cu explicatii, retete gandite pe luni... pentru cine este interesat de el astept pe PM adresele voastre de e-mail sa vi-l trimit. mie personal mi se pare interesant si util insa are si unele chestii cu care nu prea sunt d acord... ma gandesc ca, totusi, nu strica consultat si, in definitiv, fiecare decide daca ii da copilului sau nu ce scrie si cum scrie acolo! Buna. as dori si eu acel manual . multumesc |
|
| Andi&Mariuca wrote:fetelor am un "manual" despre diversificarem cu explicatii, retete gandite pe luni... pentru cine este interesat de el astept pe PM adresele voastre de e-mail sa vi-l trimit. mie personal mi se pare interesant si util insa are si unele chestii cu care nu prea sunt d acord... ma gandesc ca, totusi, nu strica consultat si, in definitiv, fiecare decide daca ii da copilului sau nu ce scrie si cum scrie acolo! buna seara ,am o bebelusa de 6 luni si as dori si eu cartea . adresa mea de mail ciucaaura@yahoo.com.multumesc |
|
|