Din pacate pe 12.04 mi-a venit menstruatia, adica a 39 zi! Merg mai departe cu planurile de FIV. Sa avem putere si credinta ca vom reusi, va pup. O zi buna !
|
Va doresc PASTE FERICIT si binecuvantat alaturi de cei dragi!!! Tot nu am avut curaj sa fac testul, iar CM nu a venit (11 zile intarziere)...Doamne Ajuta, va pup si sa auzim numai vesti bune !
|
Hope in legatura cu iesirea sunt de acord. Stii ca eu am facut IUI in ianuarie, urmatoarele luni mi-a venit CM normal. Azi sunt in a 35 zi si nimic...si sper sa nu fie nimic. Tinand cont ca nu am ramas insarcinata niciodata ar fi cu adevarat o minune de la Dumnezeu...imi este si frica sa sper...imi este frica sa merg la toaleta...test de sarcina nu am curaj sa fac, sunt dezamagita ca de fiecare data mi-a aratat numai o liniuta! Va doresc ca tuturor sa reusiti, Doamne Ajuta...sa auzim de bine !
|
Dea, eu inainte de IUI am facut celioscopie!
|
Am sa-mi recoltez si eu vit. D, chiar sunt curioasa. Oricum pana acum nu am mai auzit asa ceva! Eu cred ca in iunie voi face histero., iar in iulie FIV daca nu intervine altceva. Clinica la care as vrea sa merg este Origyn Iasi.
|
Buna ziua ! Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine ce legatura are carenta de vit. D cu nereusita unei sarcini ? Multumesc si o zi buna !
|
Multumesc din suflet HOPE ! Sa fie cu Doamne Ajuta si sa auzim numai vesti bune!
|
Eu am sa merg pentru FIV la Origyn sau la Medpark, dar prin luna mai. Pana atunci ma mai uit pe aici sa vad cate reusite sunt la cea de-a doua clinica. Iti doresc ca de data asta sa reusesti. Ac. folic eu iau de vreun an...5mg/zi.
|
Hope eu am valoarea la AMH 2.42, medicul mi-a zis ca e ok. Deci si la tine e ok. Bafta !
|
Multumesc Hope ! Eu am facut inainte de IUI celioscopie si totul e ok, numai ca nu am reusit. Acum inainte de FIV mi s-a spus ca tb sa fac histeroscopie. Am o cunostinta care merge acum la Chisinau pt. FIV, si am sa vb cu ea sa vad unde si alte detalii de genu'. O zi buna !
|