|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Dungile continua sa fie si in acest sezon de iarna in topul preferintelor! Marele atu al imprimeurilor in dungi este faptul ca se potrivesc la orice fel de tinuta, fie ea eleganta, business, casual sau sport. Mai late sau mai putin late, orizontale sau verticale, dungile in culori aprinse inveselesc o costumatie, in timp ce dungile discrete, in culori precum albul sau gri-ul dau un aer sobru persoanei care le poarta. Si nu uitati, daca sunteti posesoara unei siluete cu forme mai "pline" sunt recomandate hainele cu dungi verticale, deoarece lungesc si va "adauga" cativa centimetri in plus in inaltime.
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu recunosc ca am mania dungilor...costume, pantaloni, bluze, camasi...toate sa aiba dungi...normal, ca am si haine fara dungi, dar cele cu dungi sunt preferatele mele. Intr-adevar, dungile verticale te arata mai supla si daca mai ai si ceva toc, atunci e super ok. |

| Mi-am achizitionat si eu cateva lucrusoare cu dungi...
Si Sasha e imbracata in dungi... taki attached the following image(s):

|

| Ce cauta bebelina acolo? Cred ca ii era foame |

| Kiki wrote:Ce cauta bebelina acolo?  Cred ca ii era foame
Dar chiar bate la ochi ?
Si eu m-am mirat cand am vazut poza...ii este dor de tzitzi ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu nu prea le am cu dungile...la ce acnee troneaza pe moaca mea , daca mai imi pun si dungi as arata ca un mascarici .In skimb ador hainele uni sau bluzele vaporoase, trasparente, cu motive florale, deskise la culoare.Imi plac foarte mult culorile calde, pastel si, sa nu uitam, marea mea dragoste: blugii ..astia poa' sa fie si in dungi, ca tot dragi imi sunt.
Aaaaaaaaa...si cizmele vara, p'astea mi-ar placea sa le am in dungi dar daca le-as gasi in dungi, clar nu as avea bani de ele ...hmmm...cizme in dungi si pantaloni scurti de blugi (sa vedem unde dosim burtica de 4 luni la vara )...
|

| taki wrote:Dar chiar bate la ochi  ? Si eu m-am mirat cand am vazut poza...ii este dor de tzitzi  !
Nu bate la ochi, sunt eu atenta la detalii |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| eu nu am nici o treaba cu dungile. si mai ales la pantaloni, fug cu 1000 mie la ora...nu-mi place sa se vada curbele dar in general nu imi plac modelele pe haine. majoritatea hainelor mele sunt uni. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Se pars ca se poarta iar dungils asa ca mi-am luat o pereche de pantaloni albi cu dungi bleumarin, mulati asortati l o bluzita bleumarin. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Da intradevar se poarta dungile .Eu sunt innebunita dupa look-ul camasa cu nasturi in dungi alb si negru cu blugi gri sau negri taiati.Ceva de genul acesta numai cu pantofi cu toc!! shirel attached the following image(s):

|
|
|