mancaruri pentru masa de craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Wednesday, December 15, 2010 5:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cry, supertare ciorba cu caltabos cool! Nici eu n-am mai auzit pana acum !

Ne-am pregatit si noi partial pt Craciun, la care vreau sa pun pe masa: carnati, toba si caltabosi, poate fac si-un lebar, toate de casa, zacusca de casa, oua umplute, icre facute in casa, sarmale in foi de varza acra, facuta tot in casa sic, branza romaneasca de oaie si de vaca, adusa de peste multe state, adica din NY ras, gratar de porc americanras, poate bag si ceva pui, muraturi de toate felurile, si astea homemade, cookies din cocos trase in cioco si incerc niste cozonac, dar cumpar preventiv si-un panetone rassic. In afara de sorici, toate poftele de produse traditionale de Craciun ne vor fi satisfacute :018:. Salata de boeuf si piftia le las pt Anul nou, ca sunt si-asa prea multe.

cry2000
Scris: Wednesday, December 15, 2010 6:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Delfinasa :018:
Katrina
Scris: Wednesday, December 15, 2010 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Eu de Craciun va trebui sa gatesc si dietetic ,asa ca voi face o ciorba cu spata afumata,friptura de pui ,tochitura de porc cu branza de oi framantata ,branza cu smantana si mamaliguta cu unt,iaurt de casa,sarmalute cu vita de vie si foi de varza acra,Scutecele Domnului ca desert si mai vedem ce pofte ne mai vin. A! si mai avem si aperitive din produse traditionale de porc si pastrama de pui,facute in casa .
cristinaflorina
Scris: Wednesday, December 15, 2010 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Eu fac de toate mai putin ciorba de nici un fel pt ca ciorba mincat zilnic tot timpul anului mai maninc si de Craciun
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.