mancaruri pentru masa de craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Thursday, December 24, 2009 8:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
bulibuli wrote:

ei na.. si de barabule nu?? nu esti de pe la Suceava?? ras barabuli mai exact hohot

ba da chiar de la suceava sunt!!!!ras ras
snowdrop
Scris: Thursday, December 24, 2009 8:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
marivic wrote:

E musai de Craciun sa ai peste pe masa.ras

Asa-i! Noi avem somon afumat! Cumparat!
Ana
Scris: Thursday, December 24, 2009 8:47 PM
Nivel

Deci:
aperitiv
ciorba radauteana
oua umplute
friptura de pui
friptura de vita*porc
sarmalute
lassagne(mi sa cerut)
si un mini tortuletyes yes yes yes am terminat tot si curatenia acuma stau la pc...cu voi...aici nu se aude nimica,nici macar colinzi pe la usi...
mariana71
Scris: Thursday, December 24, 2009 9:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Meniul meu consta in:-racitura ,friptura,pastrav la cuptor ,spaghete cu scoici(dar astea le prepar miine ca trebuie sa fie calde) si tort.Cam atit,dat fiind ca sint numai cu sotul si musafiri nu asteptamras
shirel
Scris: Thursday, December 24, 2009 9:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
V-am citit meniuriile si acuma sunt cu limba afara......de pofta imi vine sa pap tot de la barabuli pana la rastautzi.

Ia ,vedetzi sini se leaga de moldveni are de lucru cu minii!
Faeton hohot hohot hohot uitasem total de cuvantul asta,Carla multam.(off topic)
TeosOf
Scris: Friday, December 25, 2009 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
newclap newclap newclap super tare, fetelor!hohot
bulibuli
Scris: Friday, December 25, 2009 12:38 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mariana71 wrote:
Meniul meu consta in:-racitura ,friptura,pastrav la cuptor ,spaghete cu scoici(dar astea le prepar miine ca trebuie sa fie calde) si tort.Cam atit,dat fiind ca sint numai cu sotul si musafiri nu asteptamras

vai, eu in locul tau nu mai gateam nimic, un castron cu popcorn si un film romantic ... eu tot cat tine fac, dar astept musafiri dance
ingerash
Scris: Friday, December 25, 2009 11:35 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
hohot hohot hohot hohot cool Super tare cu barabulele,rastautzile!!!hohot hohot hohot Si ios moldoveanca bre de la Vaslui!Dupa parinti si buni,ca si Vasii de la Suseava!hainoroc ras

Noi avem sarmale in foi de vita(am cumparat foi la borcan din magazinul romanesc,cam scumpe 3,80 lire/800 gr),salata beuf,aperitive,branza,cascaval,castraveti,rosii,ardei,sunca,pasta de oua cu maioneza si ceapa rosie,ciorba de porc,friptura la cuptor de purcel;desert,biscuitei,ciocolata,turta dulce,fructe si cred ca mai fac o salata de fructe.Nu am prajiturit si nici tort nu am facut,urmeaza pe 2 ianuarie ziua lui Ionutyes si ne ospatam atuncihainoroc Musafiri nu mai avem,am avut ieri.hainoroc
Ana
Scris: Saturday, December 26, 2009 12:38 AM
Nivel

Ingerasnewclap
mariana71
Scris: Saturday, December 26, 2009 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
bulibuli wrote:

vai, eu in locul tau nu mai gateam nimic, un castron cu popcorn si un film romantic ... eu tot cat tine fac, dar astept musafiri dance
Popcorn si film romantichohot ?Mie mi-ar prii,dar pt sot nu e valabil nici una nici altauff .El spune ca dragostea nu tine de foamehohot(barbatiibataus ) ,deci filmul romantic sare din schemaplans .
bereea
Scris: Wednesday, December 15, 2010 8:34 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
V-ati gandit ce gatiti anul acesta de Craciun? Pana in prezent eu am urmatoarele cereri: sarmale, friptura de miel, oua umplute, salata boeuf, un tort (sper sa-mi iasa ce am in minte).Ce sa mai fac oare?
cry2000
Scris: Wednesday, December 15, 2010 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Si eu fac sarmale,ciorba de caltabos, salata de beouf si friptura de porc,ca desert un tort de mere si cremsnit,aperitive ma mai gandesc.
raly
Scris: Wednesday, December 15, 2010 10:49 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
cry2000 wrote:
Si eu fac sarmale,ciorba de caltabos, salata de beouf si friptura de porc,ca desert un tort de mere si cremsnit,aperitive ma mai gandesc.

No,io inca de ciorba asta nu am auzit!Pune o reteta sa vedem despre ce este vorba!
cry2000
Scris: Wednesday, December 15, 2010 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
raly wrote:

No,io inca de ciorba asta nu am auzit!Pune o reteta sa vedem despre ce este vorba!

Se pun la fiert;o mana de orez,cu ceapa, morcovul,ardei gras si un cartof taiat cubulete.Cand sunt aproare fierte,se baga caltabosul si se acreste cu otet sau zeama de varza.La sfarsit se pune leustean.

La caltabos eu bag,;carne de la gusa nu chiar grasa ,carne macra, splina fierte si date prin masina de tocat,ceapa tocata tot la masina si un pahar de orez,sare si condimente dupa gust.Le amestec toate si le bag in baba porcului,dupa care o pun din nou la fiert,in tuciul in care fierb si tobele.

Cind servesc ciorba scot caltabosul pe un platou si tai pentru fiecare cate o bucata.
koko2008
Scris: Wednesday, December 15, 2010 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Salata, sarmale,tiramisu(delicios)....si ma mai gandesc computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.