Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bulibuli wrote:ei na.. si de barabule nu?? nu esti de pe la Suceava?? barabuli mai exact ba da chiar de la suceava sunt!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| marivic wrote:E musai de Craciun sa ai peste pe masa. Asa-i! Noi avem somon afumat! Cumparat! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Deci: aperitiv ciorba radauteana oua umplute friptura de pui friptura de vita*porc sarmalute lassagne(mi sa cerut) si un mini tortulet am terminat tot si curatenia acuma stau la pc...cu voi...aici nu se aude nimica,nici macar colinzi pe la usi... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Meniul meu consta in:-racitura ,friptura,pastrav la cuptor ,spaghete cu scoici(dar astea le prepar miine ca trebuie sa fie calde) si tort.Cam atit,dat fiind ca sint numai cu sotul si musafiri nu asteptam |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| V-am citit meniuriile si acuma sunt cu limba afara......de pofta imi vine sa pap tot de la barabuli pana la rastautzi.
Ia ,vedetzi sini se leaga de moldveni are de lucru cu minii! Faeton uitasem total de cuvantul asta,Carla multam.(off topic) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| super tare, fetelor! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mariana71 wrote:Meniul meu consta in:-racitura ,friptura,pastrav la cuptor ,spaghete cu scoici(dar astea le prepar miine ca trebuie sa fie calde) si tort.Cam atit,dat fiind ca sint numai cu sotul si musafiri nu asteptam
vai, eu in locul tau nu mai gateam nimic, un castron cu popcorn si un film romantic ... eu tot cat tine fac, dar astept musafiri |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super tare cu barabulele,rastautzile!!! Si ios moldoveanca bre de la Vaslui!Dupa parinti si buni,ca si Vasii de la Suseava!
Noi avem sarmale in foi de vita(am cumparat foi la borcan din magazinul romanesc,cam scumpe 3,80 lire/800 gr),salata beuf,aperitive,branza,cascaval,castraveti,rosii,ardei,sunca,pasta de oua cu maioneza si ceapa rosie,ciorba de porc,friptura la cuptor de purcel;desert,biscuitei,ciocolata,turta dulce,fructe si cred ca mai fac o salata de fructe.Nu am prajiturit si nici tort nu am facut,urmeaza pe 2 ianuarie ziua lui Ionut si ne ospatam atunci Musafiri nu mai avem,am avut ieri. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ingeras |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| bulibuli wrote:vai, eu in locul tau nu mai gateam nimic, un castron cu popcorn si un film romantic ... eu tot cat tine fac, dar astept musafiri Popcorn si film romantic ?Mie mi-ar prii,dar pt sot nu e valabil nici una nici alta .El spune ca dragostea nu tine de foame(barbatii ) ,deci filmul romantic sare din schema . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| V-ati gandit ce gatiti anul acesta de Craciun? Pana in prezent eu am urmatoarele cereri: sarmale, friptura de miel, oua umplute, salata boeuf, un tort (sper sa-mi iasa ce am in minte).Ce sa mai fac oare? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Si eu fac sarmale,ciorba de caltabos, salata de beouf si friptura de porc,ca desert un tort de mere si cremsnit,aperitive ma mai gandesc. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| cry2000 wrote:Si eu fac sarmale,ciorba de caltabos, salata de beouf si friptura de porc,ca desert un tort de mere si cremsnit,aperitive ma mai gandesc.
No,io inca de ciorba asta nu am auzit!Pune o reteta sa vedem despre ce este vorba! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| raly wrote:
No,io inca de ciorba asta nu am auzit!Pune o reteta sa vedem despre ce este vorba!
Se pun la fiert;o mana de orez,cu ceapa, morcovul,ardei gras si un cartof taiat cubulete.Cand sunt aproare fierte,se baga caltabosul si se acreste cu otet sau zeama de varza.La sfarsit se pune leustean.
La caltabos eu bag,;carne de la gusa nu chiar grasa ,carne macra, splina fierte si date prin masina de tocat,ceapa tocata tot la masina si un pahar de orez,sare si condimente dupa gust.Le amestec toate si le bag in baba porcului,dupa care o pun din nou la fiert,in tuciul in care fierb si tobele.
Cind servesc ciorba scot caltabosul pe un platou si tai pentru fiecare cate o bucata. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Salata, sarmale,tiramisu(delicios)....si ma mai gandesc |
|
|