mancaruri pentru masa de craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Wednesday, December 23, 2009 5:55 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Mesaje: 14165
sami wrote:


poti sa fii sigura ca de fiecare data cand sunt acasa,buni sau bunu imi pune levese in farfurie thumright

Si la bunica la Satu-Mare tot levesa eraras
Dar supa de pasula cu rastautze ati mancat?hohot
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, December 23, 2009 6:06 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
Mesaje: 2571
O iau pe urmele lu bulibulisic ... eu nu gatesc nimic....ptr ca: in ziua de Craciun merg la fini, adoua zi de Craciun merg la niste veri la tara si a treia zi de Craciun merg la mamanewclap ... deci mancam in vizita sic .... dar o sa ma satur de gatit, am sa gatesc de revelion de 3 ori mai mult deci voi recuperabanghead banghead .... vom avea la invitatiras .... asa ca macar de Craciun sunt liberayes yes
bulibuli
Scris: Wednesday, December 23, 2009 7:49 PM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mesaje: 9649
ce sunt alea levese? ca deja mi-e pofta!
carla
Scris: Wednesday, December 23, 2009 7:52 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Mesaje: 14165
bulibuli wrote:
ce sunt alea levese? ca deja mi-e pofta!

Supa de carne cu taitei,Bulihohot
madanuta
Scris: Wednesday, December 23, 2009 9:18 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mesaje: 6054
bulibuli wrote:


daca nu-mi dai reteta la perisoare de nuca nu mai am somn o saptamana love love


Bilibuli, iarta-ma ca nu am fost aci mai devreme, ca sa poti sa te culci linistita...am fost cu sotul si Cristina cu colindul...yes
Ciorba de perisoare de nuca o fac in felul urmator: pun la fiert zarzavaruti (morcov, albitura, ceapa, ardei, toate tocate dupa placul fiecaruia) in timp ce fierb ma ocup de perisoare: calesc in putin ulei 2 cepe potrivite taiate marunt, adaug si apa pana se patrund bine, apoi adaug 2 linguri mari cu varf de orez spalat inainte si picur cate o lingura de apa si amestec mereu pana e orezul fiert si sting focul. Apoi pun 2 linguri miez de nuca macinata, 2 oua, cimbru, sare si pesmet pana devine consistenta compozitia ca sa fac perisoare cu mana uda. Cand zarzavaturile sunt fierte pun o cutie rosii in bulion cubulete, apoi adaug perisoarele. Cam in 10 min sunt fierte, apoi adaug bors sau zeama de varza, si la urma leustean.
Atentie!!!!! Nu pune mai mult miez de nuca, pentru ca se innegresc perisoarele si nu au un aspect placut!
miriam
Scris: Thursday, December 24, 2009 12:21 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mesaje: 4992

carla,eu cu rastautze nu stiu cum estehohot hohot hohot
sau poate am mancat deja, dar nu stiu ce sant rastautzeleras
Ana
Scris: Thursday, December 24, 2009 6:48 AM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
carla wrote:


Dar supa de pasula cu rastautze ati mancat?hohot

cum se face...ca suna tarehohot ras
bulibuli
Scris: Thursday, December 24, 2009 7:52 AM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mesaje: 9649
Mami de Rik si Flavio wrote:

cum se face...ca suna tarehohot ras


Ei, Anabella.. ca ciorba de barabule cu posmagi...

Mie mi s-a facut pofta de chiroshti.. Na! hohot
Ana
Scris: Thursday, December 24, 2009 7:53 AM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
De chirosti stiuras ras
bulibuli
Scris: Thursday, December 24, 2009 8:28 AM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mesaje: 9649
Mami de Rik si Flavio wrote:
De chirosti stiuras ras


ei na.. si de barabule nu?? nu esti de pe la Suceava?? ras barabuli mai exact hohot
raly
Scris: Thursday, December 24, 2009 9:03 AM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mesaje: 25890
Vai da pe ce limba vorbiti aici?hohot hohot
Mela
Scris: Thursday, December 24, 2009 9:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mesaje: 13514
carla wrote:

Dar supa de pasula cu rastautze ati mancat?hohot

de pasula da ras dar nu stiu ce-s alea rastautze.Carla,hai sa ne lamuresti.

barabule stiu ca sunt cartofi ... chirosti... ??? scratch
bulibuli
Scris: Thursday, December 24, 2009 9:18 AM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mesaje: 9649
sami wrote:

chirosti... ??? scratch


coltunasi sic
marivic
Scris: Thursday, December 24, 2009 7:09 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mesaje: 13449
sami wrote:

de pasula da ras dar nu stiu ce-s alea rastautze.Carla,hai sa ne lamuresti.

barabule stiu ca sunt cartofi ... chirosti... ??? scratch

TARI SUNTETIhohot hohot hohot Ce m-ati facut sa rad,...pupici computerlove computerlove computerlove
Eu am mai adaugat ceva pe lista meniului:salata de peste afumat cu ceapa.E musai de Craciun sa ai peste pe masa.ras
carla
Scris: Thursday, December 24, 2009 7:28 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Mesaje: 14165
Mami de Rik si Flavio wrote:

cum se face...ca suna tarehohot ras

Anabella,o facea bunica mea si era tare buna:se face supa de fasole,adica fasole,legume,fara acreala ca la ciorbe,apoi se strecoara,fasolea o folosesti la felul doi iar in supa se pun apoi taietei(rastautze)
Barabule stiu ce sunt,am fost in Moldova azi-varayessi chirosti=sarmale ,nu?dar cel mai tare m-am distrat de "faeton"hohot si ca spuneau"Dansa "la vacahohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.