Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DRAGI MAMICI,PROPUN SA NE IMPARTASIM RETETELE PENTRU MASA DE CRACIUN.EU UNA NU PREA STIU CE SA GATESC DE ACEEA SPER SA NE INSPIRAM UNA DE LA CEALALTA .SPER CA CELE MAI EXPERIMENTATE SA NE DEA SI RETETELE .VA PUP DULCE. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna! Noi o sa avem ciorba de perisoare, sarmale, fripturi, acrituri, salata boeuf, piftie, ciuperci cu maioneza, mezeluri (putine) branzeturi caltabos, jumari iar dulciuri inca nu ne-am hotarat
PS Totul e in colaborare cu soacra!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Anul asta o sa renunt la platoul traditional la aperitiv.O sa fac salata boeuf,ciupercute umplute,salata de ciuperci cu maioneza,chiftelute de legume si inca ceva(ca aperitiv),dar inca nu m-am hotarat(posibil,o rulada de pui).Mai fac sarmalute si friptura de porc afumata cu carnati la cuptor si garnitura (cartofi sau mai multe legume) .La desert am facut deja amandine si cred ca mai fac melcisiori glazurati cu miere(sa vedem daca-mi ies ca n-am facut niciodata )Acum fac salata boeuf dar astept dupa castraveti sa se dezghete,ca i-am tinut in balcon si sant bocna. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Anul asta am jurat ca nu fac NIMIC!! Totusi voi face doar o ciorba radauteana, racituri, ceva aperitive - rulada de sunca cu ficatei si cu cascaval, poate si oua umplute, preparate si legume, pastrav cu legume la cuptor, tort diplomat cu mere coapte si placinta de dovleac... cam atat |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Asta e NIMIK Buli???? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Mami de Rik si Flavio wrote: |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| bulibuli wrote:Anul asta am jurat ca nu fac NIMIC!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ana,daca asta e nimic,oare ce-o fi pe masa ta cand faci mancare?
eu am in plan:salata de vinete,salata de boeuf,oua umplute,rulada de piept de curcan,posibil sa am vreme si de rosii umplute,ciorba de burta si supa de taietei (pentru copii),friptura si un tort de ciocolata. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La mine sunt gata deja salata de boef,vinete cu maioneza,ciorba aita pe azi si maine,si maine fac supica pentru craciun,sarmalele sunt la foc,friptura e gata,praji gata,mai am niste piftelutze si am terminat!
Buli |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| M-am tot gandit...sa va scriu sau sa nu va scriu meniul nostru...e total fara carne... Ciorba de perisoare de nuca Sarmale vegetariene Salata de vinete Ciuperci cu maioneza Cozonac Rosii, cascaval, masline... Sambata seara o sa avem musafiri si fac atunci ca sa fie proaspata o placinta cu branza si stafide. |
|
| pai nu, nu, asa mi-as fi dorit, sa nu fac nimic, sa ma odihnesc si eu.. dar.. sotul mi-a dat comanda de tort diplomat cu mere - zic bine, fie.. apoi ma gandesc in rest cumpar ceva preparate, carne si vor face baietii friptura.. dar.. vin cumnatii de la galati inghetati si obositi de pe drum si nu ii sevesc cu o masa calda? hai fac o ciorba radauteana.. si tot asa, am ajuns sa fac iar o gramada de mancare |
|
| madanuta wrote:M-am tot gandit...sa va scriu sau sa nu va scriu meniul nostru...e total fara carne... Ciorba de perisoare de nuca Sarmale vegetariene Salata de vinete Ciuperci cu maioneza Cozonac Rosii, cascaval, masline... Sambata seara o sa avem musafiri si fac atunci ca sa fie proaspata o placinta cu branza si stafide.
daca nu-mi dai reteta la perisoare de nuca nu mai am somn o saptamana |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Noi facem : ciorbica radauteana oua umplute.cred si rosii... sarmalute, fripturica. aperitive ..si cred un tortulet sa vedem care il alegem... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| noi am facut mai multe feluri: -sarmale -supa de pui cu taitei( pt sami asta este levese ) -piept de pui umplut a la bulibuli -salata de vinete -legume cu maioneza -chiftelute de cartofi -foi de napolitana umplute cu crema -saleuri -o prajitura cu branza(scoaca ) -cornulete -si cred ca o sa incerc la noapte si panetone -si un tort cu crema de iaurt si fructe cam atat imi permite timpul sa fac.
VA DORESC LA TOATE POFTA BUNA LA MASA DE CRACIUN , SA SAVURATI BUNATATILE CU SANATATE SI BUCURIE !!!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| miriam wrote:-supa de pui cu taitei( pt sami asta este levese )
poti sa fii sigura ca de fiecare data cand sunt acasa,buni sau bunu imi pune levese in farfurie |
|
|