Mancarea din borcanel
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Sunday, May 21, 2006 9:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu i-am mai dat mincare de la borcanel ca sa vad daca e la fel de incintata si de alte gusturi.Dar asta nu se intimpla mai des de doua ori pe lunanu ,pentru ca,in rest,ii prepar eu mincarica.
In alta ordine de idei,referitor la compozitie,cumnata mea din Germania,care are gemeni,i-a hranit pe amindoi cu mincare de la borcanele,conform cu fiecare etapa si sunt amindoi bine mersi,deci...ma gindesc ca daca nemtii au incredere(ma refer la doctori)in mincarea de la borcanele,eu de ce sa nu am?Chiar mi le-a recomandat si mi-a trimis citeva,de care Sara a fost foarte incintata!sic
Kiki
Scris: Sunday, May 21, 2006 9:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Astazi am testat si noi mancarea de borcanel. Am mancat brocoli, cu morcov, cu cartof si orez. Foarte buna. L-a papat pana la ultima picatura. yes Nu o sa pape des din astea, dar azi am bantuit prin oras si i se facuse foame.
sousourel
Scris: Sunday, May 21, 2006 11:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Eu una m-am lecuit o vreme de borcanele, dupa intamplarea de vineri. Cel putin de la nestle, eu sigur nu mai iau. De altfel a fost si singura data... pana acum i-am luat hipp, univer (nu prea grozave, dar la indemana). Am sa pastrez aceasta alternativa doar pt cazurile exclusive cand nu-i pot da papa preparata in casa.
AdrianaC
Scris: Monday, May 22, 2006 12:22 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nici eu nu cred ca o sa imi fac un obicei din borcanel, dar o sa il iau in calcul pentru situatii extreme.
Kiki
Scris: Monday, May 22, 2006 8:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu i-am dat azi in parc bubulinei piure de morcov cu catof, tot de la Hipp. Nu stiu frate ce pun astia in borcanele ca pe astea le mananca una-doua. Mancare facuta in casa, nu prea. banghead
Miri
Scris: Monday, May 22, 2006 9:03 PM
Nivel

Sa stii ca ai dreptate,Sara nu a lasat niciodata nimic in urma daca era din borcanel.ras
AdrianaC
Scris: Friday, May 26, 2006 9:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Iata ca la noi situatiile extreme au aparut mai repede decat ma asteptam. Fiind la curte la socrii, nu prea am avut cum sa gatesc zilnic, asa ca i-am cumparat cateva borcanele lui Andrei.

Pana acum a ras tot, ba chiar a ajuns sa manance 1 borcanel de 130g odata.

I-am dat numai de la Nestle, urmatoarele "borcanele":
- Multi fructe (mere, pere, banane, struguri, ananas, portocale, si nu mai stiu ce)
- fructe de gradina (mere, caise, piersici, pere, struguri)
- legume de gradina (cartof, morcov, pastarnac, rosii)
- pui cu morcov (morcov, cartof, pastarnac, pui)
- curcan cu mazare (mazare, morcov, cartof, pastarnac, piept de curcan).
miraa
Scris: Saturday, May 27, 2006 7:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
Kiki wrote:
Astazi am testat si noi mancarea de borcanel. Am mancat brocoli, cu morcov, cu cartof si orez. Foarte buna. L-a papat pana la ultima picatura. yes Nu o sa pape des din astea, dar azi am bantuit prin oras si i se facuse foame.

noua nu ne placeplans e asa de speriat cand ii pun in gurita..nu stiu ce sa mai fac...nu papa nici mancare gatita,nici de la borcanel...a trebuit sa facem cadou borcanasulras
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki wrote:
Eu i-am dat azi in parc bubulinei piure de morcov cu catof, tot de la Hipp. Nu stiu frate ce pun astia in borcanele ca pe astea le mananca una-doua. Mancare facuta in casa, nu prea. banghead

De ce nu incerci sa ii faci mancarica din ingredientele ce contine borcanelul poate asa papa
delfinasa
Scris: Saturday, May 27, 2006 6:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Miraa, in mancarica pe care i-o faci sau de la borcanel, pune-i lapte de la tine sau formula care-i place...vezi daca papa asa...poate nu papa si din cauza caldurii si are niste zile in care nu e asa infometat...ai incercat sa-i dai niste vitamine (la recomandarea doctorului, bineinteles) sa-i faca pofta de mancare?
miraa
Scris: Saturday, May 27, 2006 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
delfinasa wrote:
Miraa, in mancarica pe care i-o faci sau de la borcanel, pune-i lapte de la tine sau formula care-i place...vezi daca papa asa...poate nu papa si din cauza caldurii si are niste zile in care nu e asa infometat...ai incercat sa-i dai niste vitamine (la recomandarea doctorului, bineinteles) sa-i faca pofta de mancare?

i-am pus si lapticnu nu vrea...caldura nu e de vina...iar de infometat este cand vreau sa-i dau papa..dar sfarsim cu tzatzi in gurita...vitamine nu i-am dat ca nu cred ca este nevoie...are si 9,5 kile si e mai mult decat bine...i-am zis dr si a zis sa am rabdare...imi tine boticul inchis cand vede o lingurita indreptandu-se spre elplans
delfinasa
Scris: Saturday, May 27, 2006 6:22 PM
Nivel

Bine ca papa tzitzi, inseamna ca se satura inca si nu mai vrea papa...cand n-o sa se mai sature, te anunta el, ca au nene un ticnal...
Karina, cand se satura, nu-si mai deschide gurita nici cu rugaciuni, ba se si stramba ca sa ma faca sa inteleg odata ca nu mai vrea si sa nu mai insist...iar cand ii e foame tare si nu o pun la masa, tipa, plange, vine si trage de mine, se urca pe picioarele mele si dac-o iau in brate cauta sanul, deci clar am o fomista si repede-repede ii fac papa.
sousourel
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miraa e greu sa se obisnuiasca cu alte consistente, gusturi... incet si cu rabdare, azi o lingrita, maine alta, veti reusi. O idee: pune-i in patut o lingurita, doua, sa le ia in mana, sa le "guste", iar la masa da-i una lui, in timp ce tu il hranesti. Pofta mare!flowers

Karinuta, inca o data, bravo! Asa era si Victor inainte sa fie bolnavior. Acum nu mai papa deloc, doar putina supica de morcov cu bibe...abia astept sa ne revenim uff
Miri
Scris: Sunday, May 28, 2006 9:47 PM
Nivel

I-am dat azi Sarei "mazare cu curcan"de la Nestle!A papat un borcanel de 200g in doua tureyes Oare de ce nu ma mir?ras
stele_pe_cer
Scris: Monday, May 29, 2006 1:52 PM
Nivel

Matei rade tot ce se gaseste "la borcanel", dar in varianta originala, nu ce ii pun eu in elras !De ceva timp, a inceput sa manance iarasi bine si ce gatesc eu, ceea ce nu poate decat sa ma bucure foarte mult!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.