Mancare pasata sau normala ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, January 3, 2007 5:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexia papa bine bucatele, numai ca nu mananca cat trebuie; fructele sau alimentele moi, care-i plac in mod deosebit, ii dau sa le muste, in rest nunu ... asadar suntem si noi tot la faza cu furculitathumright
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, January 3, 2007 5:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Alfonso papa bine bucatelele ...le mananca de pe la 9 luni cu toate ca abia la 10 i-a iesit primul dintisor....papa de toate... nu e un mofturos...yes
fdianamaria
Scris: Sunday, January 7, 2007 4:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Al meu papa cam de toate, dar nu pasate ci bucatele. Poate ca-l ajuta si dintii si maselele pe care le are deja, dar e si pofticios tare si n-are rabdare deloc. sic
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, January 7, 2007 4:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
noi mancam de pe la 8 luni zdrobit cu furculita...
acum am inceput sa ii zdrobesc chiar numai ce e mai mare in rest raman cam toate intregi... eu ii pun in ciorbita legumele taiate cubulete mici si le papa si asa... dar am senzatia ca dumnealui le inghite direct. painea stiu sigur ca o mesteca pt ca nu are incotro insa supa sau ciorba cu bucatele merge si inghitita direct...bounce smecher baiatu' meu!pupici
azi i-am dat banana sa manance singur. taiata felii nu f subtiri si a papat. tot singur mananca si biscuiti de orice fel sau coji de paine, cozonac, chec etc.
Miri
Scris: Sunday, January 7, 2007 9:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu inca ii mai zdrobesc bucatelele de zarzavat din ciorba, pentru ca nu are dintzi, dar sunt si anumite alimente care le mesteca cu gingiile!ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.