Mancare pasata sau normala ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, November 19, 2006 6:21 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Dupa varsta de 1 an le mai pasati mancarea sau incercati sa le-o dati mai mare?

Eu cum incerc sa ii dau bucatele mai mari, cum se face ca se ineaca cu ele, desi la carnita si la cozonac nu are astfel de probleme sic
Anaida
Scris: Sunday, November 19, 2006 7:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Eu am inceput procesul asta de pe la 8 luni. Alexandrei nu i-a placut oricum mancarea pasata, ea prefera ciorba noastra, cu bucatele, asa ca trecerea a fost usoara si fara probleme. Daca va spun ca marea ei pasiune sunt oasele ma credeti? Cum vede un os lung(de la pulpele de pui) intinde mana sa i-l dau si ii rontaie capetele moi. Sunt cu ochii pe ea, bine-nteles, sa nu se inece. Ii plac si covrigii fierti, mai nou vrea sa-i dau mar intreg si rontaie la el ca iepurica (gasesc prin toata casa coji de mar).
Vesna
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Din pacate, eu nu am reusit inca sa-i dau ciobita zeama, inca suntem la mancarea pasata. Incerc sa-i dau bucatele ceva mai mari, dar de multe ori e lenes-fie baga mana in gurita si scoate mancarea, fie o impinge cu limba afara...nervi
MNiko
Scris: Sunday, November 19, 2006 11:20 AM
Nivel: Guest

Si Cristina a mancat mai intai numai carnita si painea bucatele. Ca sa accepte mancarea nepasata, am scos de exemplu cartofii din ciorba, i-am taiat cubulete mici si i-am dat cate unul (sau am lasat-o sa-i ia singura). Dupa ce a vazut ca sunt buni si asa, am inceput sa-i dau cu lingura cu cate putina zeama de la supa. Celelalte legume le tai marunt atunci cand fac supa.
sousourel
Scris: Sunday, November 19, 2006 1:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Aproximativ normala, dar bucatile mai mari le strivesc cu furculita, carnea o tai bucatele marunte... problema cu al meu e ca daca are o bucata prea mare in gura , nici nu mai mesteca... o inghite pur si simplu (sa ne fie rusine... ca dinti...)
Miri
Scris: Sunday, November 19, 2006 2:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu am inceput sa-i dau legumele zdrobite cu furculita si carnea taiata cu cutitul destul de devreme,dupa 7 luni, astfel ca acum nu am probleme, molfaie mincarea noastra, "musca"din banana singurica, iar daca se intimpla sa rupa o bucata mai mare imediat o scuipa afara!
felicia
Scris: Tuesday, January 2, 2007 7:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/13/2006
pasaaaaata!plans Nici nu vrea sa mestece carnea, dar cu ce oare? Cu aia 6 dinti? Asta e.
Fluturas
Scris: Tuesday, January 2, 2007 7:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
la darius niciodata nu i-a placut mancarea pasata,am avut probleme cu el cand era mai mic,cu bucatile se ineca,pasat nu manca.acum nu mai avem probleme,din contra,nu vrea sa manance numa singur
mommy
Scris: Tuesday, January 2, 2007 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Mihaita pana acum a tot mancat pasat (mai mare) desi are 1 an si trei luni, 8 dinti si 4 masele (masele care nici nu stiu cand i-au iesit, urla intr-o zi cat il tinea gura si cand m-am uitat in gurita avea 3 masele iesite - asa mama atenta la dezvoltarea odraslei banghead cine a mai vazut? - scuzati divagatia). Am incercat de multe ori sa ii dau bucatele de mar sau de paine si de nenumarate ori s-a inecat asa rau ca m-au trecut toate transpiratiile, asa ca am tot amanat trecerea la bucatele. Banana era singura pe care o manca normal, musca si mesteca. Si am facut revelionul la niste prieteni, care au servit masa pe niste masute joase, de a trebuit sa il pazesc toata noaptea pe Mihaita sa nu darame totul. Iar baiatul meu drag, desi era satul, a "furat" de pe masa si a mancat paine in disperare, de parca era delicatesa, lua felia, musca din ea cu dintii si mesteca de parca numai asta ar fi mancat acasa. Nu mi-a venit sa cred! what Asa ca odata trecerea in noul an trecem si la mancarea bucatele. thumleft
MNiko
Scris: Tuesday, January 2, 2007 8:54 PM

Miru wrote:
Mihaita pana acum a tot mancat pasat (mai mare) desi are 1 an si trei luni, 8 dinti si 4 masele (masele care nici nu stiu cand i-au iesit, urla intr-o zi cat il tinea gura si cand m-am uitat in gurita avea 3 masele iesite - asa mama atenta la dezvoltarea odraslei banghead cine a mai vazut? - scuzati divagatia). Am incercat de multe ori sa ii dau bucatele de mar sau de paine si de nenumarate ori s-a inecat asa rau ca m-au trecut toate transpiratiile, asa ca am tot amanat trecerea la bucatele. Banana era singura pe care o manca normal, musca si mesteca. Si am facut revelionul la niste prieteni, care au servit masa pe niste masute joase, de a trebuit sa il pazesc toata noaptea pe Mihaita sa nu darame totul. Iar baiatul meu drag, desi era satul, a "furat" de pe masa si a mancat paine in disperare, de parca era delicatesa, lua felia, musca din ea cu dintii si mesteca de parca numai asta ar fi mancat acasa. Nu mi-a venit sa cred! what Asa ca odata trecerea in noul an trecem si la mancarea bucatele. thumleft

Spor la bucatele Mihaita!
Kiki
Scris: Tuesday, January 2, 2007 9:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi papam normal de cateva luni. Daca e o bucatica mai mare o scuipa. Nu s-a inecat niciodata cu mancare.
MNiko
Scris: Tuesday, January 2, 2007 9:13 PM

Kiki wrote:
Noi papam normal de cateva luni. Daca e o bucatica mai mare o scuipa. Nu s-a inecat niciodata cu mancare.

Bravo Davidut. Destept baiat.
La fel face si Cristina. Ce e mai mare scuipa.
mommy
Scris: Tuesday, January 2, 2007 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
MNiko wrote:

Spor la bucatele Mihaita!

Multumim!pupici
Si Mihaita scuipa bucatelele care nu-i convin. Dar cu inecatul am avut mari probleme. Cand era mic se ineca mereu cu laptele de la sanul stang, nu stiu de ce, cred ca tasnea altfel. Apoi, o lunga perioada se ineca des cu apa din canuta cu cioc (biberon nu a vrut deloc). Acum se ineaca mai rar, dar tot o face din cand in cand.
TatyKS
Scris: Wednesday, January 3, 2007 4:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Noi tot la mancarea pasata cu furculita suntemuff , vorba Feliciei cu ce sa mestece, cu cei 6 dintuci?
Oare Sara cum poate Miri? Probabil ca ai obisnuit-o de mica si s-a obisnuit..uff Mai nasol e ca atunci cand simte bucati mai mari, ii vine sa vomite.
Felicitari picilor care papa mancarea nepasata
pupici pupici pupici
Vesna
Scris: Wednesday, January 3, 2007 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
De vreo luna, si Raz mananca mai bine bucatelele. Si papa si ciorbita!dance Iar masa de dupa-amiaza o servim muscand din fructe! yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.