Mancare dietetica
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Sunday, June 22, 2014 12:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
In sfarsit mi-a iesit cum vroiam rulada de puiyes yes yes E bestiala si inlocuieste cu succes mezelurile.
img
leila
Scris: Sunday, June 22, 2014 12:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Wooowww !!! Arata suuuper !!!!
TatyKS
Scris: Monday, June 23, 2014 8:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eileen wrote:
In sfarsit mi-a iesit cum vroiam rulada de puiyes yes yes E bestiala si inlocuieste cu succes mezelurile.
img

Bravoo chiar ca , bravo ! Caut si eu reteta ! Cheek Kiss
bereea
Scris: Monday, June 23, 2014 9:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Woow, Eileen!Bravoo
Eileen
Scris: Monday, June 23, 2014 10:34 AM
Nivel

Taty , deci nu vrei sa ti-o dau eu...oare baeh
Bereea , leila Victory Cheek Kiss
TatyKS
Scris: Monday, June 23, 2014 11:17 AM
Nivel

Eileen wrote:
Taty , deci nu vrei sa ti-o dau eu...oare baeh
Bereea , leila Victory Cheek Kiss

Pai pe a ta vreau sa o caut Cheek Kiss ... nu e scrisa? Daca nu, astept cuminteDistanceKiss !
Eileen
Scris: Monday, June 23, 2014 1:38 PM
Nivel

Nu e scrisa Taty iloveyou
Prima data am facut din pulpa de pui , clar cea mai buna e cu piept de pui !

Am facut asa :

Un piept de pui dezorsat , se niveleaza cu cutitul putin , se scoate de pe fiecare piept cate putina carne ( stiti partea aia f frageda si moale ), care se toaca marunt , la cutit,blender cum vreti.
Pieptul mare se bate bine cu ciocanul , se obtine o bucata intinsa de carne , peste care punem carnita tocata , incercam sa uniformizam peste tot . Deasupra eu am pus : usturoi verde tocat , busuioc , putin menta uscata , piper si boia de ardei , si sare bineinteles . Dar fiecare asezoneaza cum ii place.
Se ruleaaza , se leaga cu ata , sau se inveleste in folie staniol ( eu am legat-o),si am dat la cuptor , pana se patrunde .
Citisem undeva pe un site ca secretul e in carnea aia tocata , care actioneaza ca un liant, si asa nu se mai desface la taiat,si chiar asa e Angel Angel
shirel
Scris: Monday, June 23, 2014 10:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu fac o pastrama dietetica super reusita dar din piept de curcan este mult mai frageda si are si mai multe vitamine decat pieptul de pui.

Astea sunt si vinetele mele ,eu le fac simple cu putin ulei de masline si sare mare,le pap rapid sunt asa de crocante si gustoase (tin locul cartofiilor prajiti ptr cine nu poate fara ei ca garnitura sic )

img

Incercati nu ptr dieta ci mai mult ptr sanatate orezul si pasta integrale contin mai multe vitamine si mancat in cantitati destul de mici nu ingrasa( si tin bine la foame ).
TatyKS
Scris: Tuesday, June 24, 2014 8:34 AM
Nivel

Eileen wrote:
Nu e scrisa Taty iloveyou
Prima data am facut din pulpa de pui , clar cea mai buna e cu piept de pui !

Am facut asa :

Un piept de pui dezorsat , se niveleaza cu cutitul putin , se scoate de pe fiecare piept cate putina carne ( stiti partea aia f frageda si moale ), care se toaca marunt , la cutit,blender cum vreti.
Pieptul mare se bate bine cu ciocanul , se obtine o bucata intinsa de carne , peste care punem carnita tocata , incercam sa uniformizam peste tot . Deasupra eu am pus : usturoi verde tocat , busuioc , putin menta uscata , piper si boia de ardei , si sare bineinteles . Dar fiecare asezoneaza cum ii place.
Se ruleaaza , se leaga cu ata , sau se inveleste in folie staniol ( eu am legat-o),si am dat la cuptor , pana se patrunde .
Citisem undeva pe un site ca secretul e in carnea aia tocata , care actioneaza ca un liant, si asa nu se mai desface la taiat,si chiar asa e Angel Angel

computerlove MultumimCheek Kiss
Eileen
Scris: Tuesday, June 24, 2014 8:45 AM
Nivel

TatyCheek Kiss
Shirel , si eu intentionam sa fac de mult timp pastrama aia, ii vine randul cat de curand Hilar
Eu am facut aseara ardei copti cu rosii proaspete.
leila
Scris: Tuesday, June 24, 2014 4:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Eileen tocmai ai mentionat mancarea mea preferata ! Ardeii copti cu rosii proaspete si usturoi ii adorrrr !!!
dana_h
Scris: Thursday, June 26, 2014 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
fetele daca ung hartia de copt cu ulei de masline merge?ca nu am gasit ulei de masline spray,si am ulei trimis de mama mea din Italia produs 100% natural,de la un producator local
Eileen
Scris: Thursday, June 26, 2014 3:35 PM
Nivel

Sigur ca e bun dana , chiar foarte bun . Poti unge cu pensula DistanceKiss DistanceKiss
dana_h
Scris: Thursday, June 26, 2014 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
mersi Eileen Cheek Kiss am doua pulpe de pui dezosate si vreau sa le fac snitele la cuptor.am citit o reteta postata de Shirel unde scria ca le pot lasa de seara in oul batut pana a doua zi la frigider.intrebarea e daca le dau apoi prin pesmet le pot face la cuptor? ca prajit in perioada asta chiar nu pot manca
Eileen
Scris: Thursday, June 26, 2014 6:51 PM
Nivel

Dana , nu stiu unde ai citit ca a scris asta Shirel, dar nu cred ca a scris ca se pot lasa in ou de seara pana dimineata.
Se pot lasa la baitul ala de sos de soia si ulei de masline, dar fara ou, Le dai prin ou si pesmet atunci cand le pui in tava ...cred ca ar arata ciudat sa le tii atat in ou...NuStiu NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.