Profil: MamiSerafim
Despre
Utilizator: MamiSerafim
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, October 13, 2011
Ultima vizita: Friday, June 27, 2014 8:18 PM
Numarul de postari: 36
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nastere naturala la clinicile private - Preturi
Postat: Thursday, May 2, 2013 4:39 PM
Preturile sunt foarte foarte mari, mai ales pentru mine. Eu daca as putea in viitor , la un alt copilas, mi-as dori sa nasc la Brasov, la clinica Eva. Am o parere foarte buna despre aceasta clinica, si despre Maternitatea ISIS din Constanta. La Eva o nastere naturala este cam 4000 ron cu toate incluse cred, la ISIS nu stiu sigur.
Subiect: Vreau sa ma mai ingras!
Postat: Thursday, April 25, 2013 2:11 PM
La fel ca si Michi, am 40 kg la 1,57. Am inceput sa merg si pe la doctori pentru ca ma si doare capul destul de tare zilnic dar nu incontinuu. Am fost la dentist, ca poate era de la molarul de minte crescut in interior, la oftalmolog ca poate mi-au crescut dioptriile..nimic. In mai am sa merg la neurolog si poate la ORL. Analizele nu au iesit prea bine nici ele, vitaminele si mineralele sunt la limita inferiora sau sub.
Subiect: Vreau sa ma mai ingras!
Postat: Thursday, April 25, 2013 12:44 PM
Si eu doresc sa ma ingras, dar nu stiu cum. Inr-un an de cand am nascut am slabit 10 kg, am ajuns la 40 kg, inca alaptez iar eu pun totul pe seama stresului si a oboselii mai ales cea de noapte. Sunt foarte complexata, ambsolut toata lumea care ma cunoaste si cu care ma intalnesc imi spune cat de rau arat, cat de palida sunt, ce boala am, daca sunt anorexica, sau daca o duc rau cu sotul. Am inceput sa iau niste vitamine, dar degeaba. Voi ce ati face in cazul acesta, ce ati face sa luati in greutate si sa va energizati putin, ca tot timpul arat de parca nu am dormit de o saptamana.
Sfatul medicului ginecolog este sa mananc zilnic cartofi prajiti cu o halca de carne prajita, carnati, margarina multa pe paine, 5 felii zilnic, gogosi, etc Crazy -suna terifiant dar exact asta a spus - cred ca dupa 1 sapttamana de mancat asa, ajung si la spital - (oricum este exclus,nu mananc carne, nici prajeala, si nici margarina )
Subiect: Cum sa NU hranim bebelusul
Postat: Thursday, April 25, 2013 12:33 PM
CasandraE wrote:
Va recomand una dintre cele mai ieftine farmacii din Bucuresti, Farmacia Tei. Au si site unde puteti vedea preturile si stocurile online, dar din pacate nu merge decat daca folositi Chrome : https://comenzi.farmaciatei.ro/lapte_si_cereale_bebelusi/

Eu am incercat si sa comand online, dar nu am primit nici un raspuns, poate am avut eu ghinion, sau poate au avut o problema pe care au rezolvat-o intre timp. Oricum, eu am facut niste economii semnificative luand laptele praf de la ei.

In primele luni de la nastere, cand am avut mari probleme cu alaptatul i-am dat si lapte praf Humana 1.( Intre timp am perseverat cu alaptatul si am reusit sa aruncam cutia de lapte praf si sa nu mai folosim deloc) Noi suntem din Ploiesti si pretul era de la 38 lei la Maxi Farma pana ?a 45 la Sensiblu. Am aflat de Farmacia Tei si cateva luni bune am comandat de la ei online cu pretul de 31 sau 33 nu mai stiu exact, oricum o diferenta destul de considerabila. Sunt multe produse la care au preturi foarte bune, altele nu, dar merita aruncat un ochi, mai ales cei din Bucuresti.
Subiect: Ce nume de fete va plac cel mai mult?
Postat: Thursday, April 25, 2013 12:20 PM
Mie imi place foarte mult numele Xenia si daca voi avea o fetita cred ca ii voi da acest nume.
Subiect: Clubul aspirantelor - 18
Postat: Thursday, April 25, 2013 12:10 PM
Revin si eu dupa o lunga absenta si intru in clubul aspirantelor pentru al doilea bebelus. Serafim are 1 an si 1 luna si imi doresc sincer un alt copilas daca este voia lui Dumnezeu. Asteptam sa treaca postul si.....anunt imediat ce apare o schimbare gravida
Dumnezeu sa va ajute fetelor sa dobanditi copilasul mult dorit !
Subiect: Diversificarea
Postat: Thursday, October 4, 2012 3:21 PM
Buli, da, cu ajutorul lui Dummnezu am reusit, a fost greu, dar a meritat fiecare secunda. Placerea si linisstea lui pe care le are cand este la san imi aduc mereu lacrimi in ochi si realizez ca biberonul nu le-ar fi putut inlocui. Cum tina el manuta pe san, cum trage de bluza mea sunt lucruri unice. DAR......ziua nu mai doarme decat la san, cu sanul in gura, cum il scot, se trezeste, si noaptea nu mai vrea in patut, vrea in pat, cu sanul in gura. Treaba asta ma epuizeaza si ma simt foarte obosita, e foarte dependent de mine si nu sta deloc singur.
Am incercat un mar dat de razatoare....l-a papat tot. Am incercat si piure de morcov mai devreme si a iesit circ. Fiind si singura acasa, m-a cuprins disperarea, mai ales ca plange mult, se linisteste doar la san, dar nu pot sta non-stop asa, am si treaba, mi-e si foame, etc.
Postat: Thursday, October 4, 2012 1:47 PM
bulibuli wrote:
Asa, sa nu uitam.. saptamana asta am introdus cu succes branzica si avocado.
Astfel ca dimineata am papat mar cu cereale si branzica plus un cubulet de avocado. Buuuun de se bat turcii la gurita noastra.
La pranz pregatim piure de dovlecel cu morcov, cartof, telina, carne si sa vedem poate mai punem un cubulet de avocado sau ulei de masline.

Am gasit pe net o chestie interesanta:

Baby Safe Feeder - a folosit cineva ???

Chiar alaltaieri am vazut asa ceva intr-un magazin din Brasov. Este interesant, dar nu mi-am permis sa il cumpar, costa 75 RON. Se pune acolo o bucatica de fruct sau chiar leguma fiarta si bebe trage prin plasuta aceea. Sincer mi-ar fi placut sa il am, dar pretul mi se pare cam mare. Tu la ce pret l-ai gasit?
Postat: Thursday, October 4, 2012 1:27 PM
mamici dragi, ma bucur pentru voi , sunteti niste fericite. Bebele meu, care are tot 6 luni si un pic NU se lasa diversificat. Toata ziua ar sta numai la san, iar eu nu pot sa fac mai nimic.
Noi am facut asa : am inceput cu legumele. Bun. Prima data cu morcov, cateva lingurite, crescand cantitatea treptat in decursul a 5 zile. Pana aici a fost chiar bine. Apoi am introdus radacina de patrunjel. Si aici a fost bine. Peste cateva zile am introdus dovlecelul. Si aici s-a stricat tot. Se stramba, scoate cu limba afara, plange si nu mai vrea. Am incercat iar morcov simplu si refuza. Incerc sa nu ma stresez,desi o fac, ii dam inainte cu titi, incepusem asa frumos si sper sa isi revina. Pana atunci, m-am gandit sa lasam legumele si sa trecem pe fructe, dupa care le re-introducem.
Voi ce parere aveti? Sa mai incerc cu alte legume ?
Referitor la combinatia morcov + mar, am gasit intr-un articol destul de folositor, apoi am citit si intr-o carte despre nutritie ca nu prea merge.
Citez :
"Un principiu de baza al alimentatiei corecte este combinarea si gruparea eficienta a alimentelor. Nu combinam NICIODATA legume sau zarzavaturi cu fructe. Nici macar sub forma de suc. Zaharurile din fructe produc fermentatie si tulbura sistemul digestiv, mai ales cel atat de fragil si in curs de maturizare al copiilor.

Folositi sucul de mere simplu, ca gustare, la min 1.5 ore dupa masa de dimineata si minim 2 ore inainte de masa de pranz (de obicei ora 10-10.30 ca a doua masa pentru cei pana in 9 luni si ca gustare pentru pentru cei trecuti de 9 luni). Eu folosesc marul Ionatan, pentru ca este cel mai putin acid dintre toate soiurile.
Folositi sucul de morcov simplu, fie dupa amiaza (ca a patra masa pentru cei pana in 8-9 luni sau ca gustare pentru cei trecuti de 9 luni), fie ca fel principal la pranz (inlocuind supa fiarta), respectand aceleasi intervale de timp pentru distanta dintre mese si gustari." (http://www.cristelageorgescu.ro/mar-morcov-incompatibil/01/2011/)
Subiect: Decalotarea - Pro sau contra
Postat: Thursday, August 23, 2012 2:41 PM
Noile mamici de baietei de pe forum, voi ce ati ales pana la urma in privinta decalotarii?
Eu personal sunt putin confuza, nu sunt de acord, mi se pare un proces fiziologic, iar fimoza fac si cei decalotati daca sunt predispusi la asa ceva, insa medicul copilului m-a certat vazand ca nu se deschise acolo cat ar vrea ea la 5 luni si tot insista sa trag de pielicica. Nu i-am spus ca nu fac acest lucru pentru ca am intra in niste discutii neplacute, dar totusi.....voi cum procedati?