Eu am facut o albire dentara in urma cu 4 luni. Nu am avut voie pe toata perioada cat am purtat aparatul de albit (10 zile) sa beau nimic cald, colorat (cafea, ceai, sucuri, etc..) La mancare mi-a spus sa evit mancarea colorata, gen tot felul de prajeli sau mancaruri cu bulion, spanac, etc. Fructe tot ce este colorat. Bineinteles, evitata cafeau si tigara.
|
Fetelor, sotul meu a primit o slujba noua in Iasi si va trebui sa ne mutam anul viitor acolo. Eu nu am fost niciodata in orasul ala si am vrea sa cumparam ceva deoarece vom sta cativa ani acolo. Imi recomandati si mie cateva zone unde sa ma uit dupa apartamente? Mi-ar placea ceva nou contruit, aproape de un parc ceva.
|
Tocmai am inceput sa caut si eu o casa/apartament si pot spune ca rezonez cu multe din cele spuse mai sus! Cand incepi cautarea, in maxim doua saptamani se transforma intr-un haos imens. Eu cred ca am vazut pana acum sute de partamente pe zeci de siteuri, si asta doar in faza de selectie. Nici nu vreaus a ma gandesc cand o sa incep sa le vad la propriu pe cele pe care le-am ales.
|
Hahahahahahahha :)))) Corect, uite ca la asta nu m-am gandit :) In plus, din cate stiu, la 18 ani au voie sa isi schimbe numele.
|
Asta intententionez sa fac. Doar ca ma gandesc ca bietii copii vor avea 4 nume :))
|
Problema mare este familia. Sotul meu este grec iar la ei traditia este sfanta, copii preiau numele socrilor. Eu urasc acest lucru cu desavarsire!! Dar nici nu-mi pot urca toate neamurile in cap, mai ales ca sunt straina. Credeti-ma, problema este serioasa cu numele, daca nu pui numele socrului o iau ca si ofensa. De aceea vreau sa aibe si un nume...normal, ales de noi :))) Ulterior, cand vor creste (avem doi gemeni) sa isi aleaga singuri ce nume vor sa pastreze. Nici nu stiu ce sa fac.
|
Mie mi-a luat 2 ani si jumatate sa raman insarcinata. Cand ne-am hotarat sa facem un copil eram plini de sperante, dupa cateva luni eram dezamagiti, iar dupa primul an...disperati! Am luat vitamine, am baut orice fel de ceai iti poti imagina, am ajuns la biserica (in conditia in care si eu si sotul suntem atei)...si nimic! Analizele..perfecte la ambii. Cand pierdusem orice speranta si deja discutam posibilitatea adoptiei, situatia se linistise, eu eram mega calma si zen....bam! Doi de-odata Daca analizele ti-au iesit bine, sfatul meu este sa te linistesti si sa te bucuri de sotul tau si momentele impreuna :) Bebele va veni cand nu te astepti :)
|
Buan fetelor, daca cineva vrea sa viziteze Atena, ma poate intreba orice! Locuiesc aici de multi ani si as fi bucureasa sa va ajut cu sfaturi |(unde sa mancati, ce sa vedeti, etc..)
|
Buna mamici, o intrebare: cate ati pus doua nume copilului? Eu deja am doua nume de familie (nu l-am schimbat pe al meu dar l-am preluat si pe cel al sotului) Daca pun doua nume copilului (ca sa impac si capra si varza, capra fiind familiile noastre, iar varza noi!!!) + doua prenume, saracul copil...va suna aiurea rau sa aibe 4 nume!
|
Nu poti diversifica mancarurile? Vad ca sunt aceleasi tot timpul. Oricum, felicitari!
|