Nivel: Membru
Inregistrat: 10/12/2012 Mesaje: 6
| Buna!De curand am fost in magazinul Marionnaud. Mi se pare o retea de experti care au cunostinte despre toate produsele, parfumuri, make-up, ingrijire. Imediat un angajat din magazin m-a indrumat catre produsul de care aveam nevoie. Foarte amabili. Mi-am facut si card de fidelitate. Se face foarte simplu si repede. Pe el strang puncte atunci cand fac cumparaturi si ulterior voi primi cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive si multe altele. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| irina05 wrote:Buna!De curand am fost in magazinul Marionnaud. Mi se pare o retea de experti care au cunostinte despre toate produsele, parfumuri, make-up, ingrijire. Imediat un angajat din magazin m-a indrumat catre produsul de care aveam nevoie. Foarte amabili. Mi-am facut si card de fidelitate. Se face foarte simplu si repede. Pe el strang puncte atunci cand fac cumparaturi si ulterior voi primi cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive si multe altele.
Mai,mai cum le stii tu pe toate. !!Am vazut ca ai c-am postat la multe topicuri unde ne tot recomanzi cate ceva! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| irina05 wrote:Buna!De curand am fost in magazinul Marionnaud. Mi se pare o retea de experti care au cunostinte despre toate produsele, parfumuri, make-up, ingrijire. Imediat un angajat din magazin m-a indrumat catre produsul de care aveam nevoie. Foarte amabili. Mi-am facut si card de fidelitate. Se face foarte simplu si repede. Pe el strang puncte atunci cand fac cumparaturi si ulterior voi primi cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive si multe altele. Ma bucur pt tine!Aici,recomandarea asta e considerata RECLAMA si nu este permisa. |