mamici sa ne si ingrijim
Subiectul anterior · Subiectul urmator
irina05
Scris: Monday, November 12, 2012 12:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/12/2012
Buna!De curand am fost in magazinul Marionnaud. Mi se pare o retea de experti care au cunostinte despre toate produsele, parfumuri, make-up, ingrijire. Imediat un angajat din magazin m-a indrumat catre produsul de care aveam nevoie. Foarte amabili. Mi-am facut si card de fidelitate. Se face foarte simplu si repede. Pe el strang puncte atunci cand fac cumparaturi si ulterior voi primi cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive si multe altele.
shirel
Scris: Monday, November 12, 2012 12:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
irina05 wrote:
Buna!De curand am fost in magazinul Marionnaud. Mi se pare o retea de experti care au cunostinte despre toate produsele, parfumuri, make-up, ingrijire. Imediat un angajat din magazin m-a indrumat catre produsul de care aveam nevoie. Foarte amabili. Mi-am facut si card de fidelitate. Se face foarte simplu si repede. Pe el strang puncte atunci cand fac cumparaturi si ulterior voi primi cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive si multe altele.

Mai,mai cum le stii tu pe toate.ras sic !!Am vazut ca ai c-am postat la multe topicuri unde ne tot recomanzi cate ceva!
alimami
Scris: Monday, November 12, 2012 1:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
irina05 wrote:

Ma bucur pt tine!Aici,recomandarea asta e considerata RECLAMA si nu este permisa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.