Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sabbyi wrote:
Nu vreau sa aiba nici un drept asupra copilului, pentru ca nu suntem casatoriti:) De vreo luna el a inceput sa se poarte ciudat...eu presupun ca a intrat in criza varstei mijlocii. Are anumite "iesiri" care ma pun pe ganduri...Nu este violent,nu ma jigneste..doar se plange cam din orice...pare ca nu ii comvine nimic. Ori am devenit eu prea preocupata de orice defect,ori sunt prea sensibila...Cateodata ma gandesc daca e cel cu care vreau sa imi petrec restul vietii.Nu am intelegeti gresit... sentimentele de iubire si respect e reciproc si foarte puternice..si stiu ca va fi un tata minunat..doar ca...nu stiu...Ma preocupa mereu orice lucru ,oricat de insignifiant ar fi el... E normal asa ceva?
Pupici
Tu simti ca ceva nu e in regula.Nu te amagi cu varsta mijlocie si mai ales nu te invinovati pt nimic.Eu as pune copilul doar pe numele meu ,daca vreasa fie tata sa fie cu fapta nu cu numele. Spun asta pt ca eu am platit bani grei sa pun liniuta aia pe certificat ,nu e usor sa scoti un tata din peisaj pur si simplu,mai bine nu il bagi in peisaj de la inceput |