Mamici de Septembrie 2014
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, February 3, 2014 10:34 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006

Sunt invitate sa se inscrie aici mamicile care au nascut sau urmeaza sa nasca in Septembrie 2014.

Va rog sa completati numele vostru, data nasterii (sau data probabila a nasterii), sexul bebelusului, numele ales, greutatea la nastere, medicul cu care ati nascut, spitalul la care ati nascut, daca recomandati sau nu medicul, daca recomandati sau nu spitalul si orice alte informatii relevante.

Deschidem listuta pentru clubul mamicilor de Septembrie 2014 !

Nume_membru DPN Sex Nume_bebe Greutate Medic Spital Recomand medic Recomand spital Comentarii
- - - - - - - - - -
AdrianaC
Scris: Friday, April 4, 2014 2:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nu avem nicio mamica planificata pentru luna septembrie?
emanicole
Scris: Sunday, October 19, 2014 2:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Eiiii uite ca eu care eram mamica de octombrie ..am devenit mamica de septembrieyes
Puiul meu Denis Stefan a venit pe lume pe 30 septembrie, a avut 50cm si 3050 grame. Am nascut prin cezariana la Elias cu dr Ionescu Claudiu pe care il recomand cu drag..un medic foarte bun, te asculta, te lamureste, te linisteste...recomand si spitalul...din tot ce citeam de la alte mamici credeam ca va fi o experienta groaznica la acel spital si din contra...toata lumea vorbeste si se poarta tare frumos fara a astepta ceva in schimb neaparat si este foarte curat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.