Mamici de Octombrie 2014
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dana_h
Scris: Tuesday, February 11, 2014 9:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
dpn meu,dupa calculele mele e 2 oct Lol .deyutzu noi nastem cam in aceeasi perioada Hilar
doinanuta
Scris: Tuesday, February 11, 2014 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Andreea.A wrote:

Fetelor, eu abia acum am realizat...balanta???? ca soacra-mea????? great!!!banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead

Andreea nu fi rea ca si eu sunt balanta.Vezi ca poti sa faci din soacra ta cea mai buna prietena.Balantele sunt bune.Sintem si rele.Nu cautam certa.Dca ne supara cineva ne trece imediat.Nu tinem ura:P
deyutzu
Scris: Wednesday, February 12, 2014 3:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/26/2013
dana_h wrote:
dpn meu,dupa calculele mele e 2 oct Lol .deyutzu noi nastem cam in aceeasi perioada Hilar

Daca nu ma insel si Deearox e cam in aceeasi perioada cu noi.
dana_h
Scris: Wednesday, February 12, 2014 8:37 PM
Nivel

fetelor sa nu faceti greseala de o facui eu,sa nu faceti efort si sa nu luati copii in brate si activitate sexuala cam deloc(e greu da na!)eu imi luai nepotelul in brate si ma pomeni cu scurgeri maroni.aveti mare grija gravidutelor DistanceKiss pe voi si p bebei
Andreea.A
Scris: Wednesday, February 12, 2014 11:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
doinanuta wrote:

Andreea nu fi rea ca si eu sunt balanta.Vezi ca poti sa faci din soacra ta cea mai buna prietena.Balantele sunt bune.Sintem si rele.Nu cautam certa.Dca ne supara cineva ne trece imediat.Nu tinem ura:P

Doina, eu cred ca am prins balanta indreptata maxim spre "nasol" in ceea ce o priveste pe soacra-mea. Tocmai asta ma enerveaza, ca e invers cum zici tu. Cauta samanta de cearta oricand, oricum, oriunde si cand ne certam, peste 2 minute se face ca ploua, de parca nu s-a intamplat nimic. Si e nascuta si pe 13 octombrie. Acum nu mai conteaza ce zodie va fi, numai sa stiu ca e gazuta bine si pot sa duc sarcina pana la capat.
Dana, si eu am facut o prostiuta aseara, am ridicat un bax de 10 pungi de faina. De fapt, mai mult l-am tarat dintr-o parte in alta, dar nu am avut dureri sau sangerari, Slava Domnului!
doinanuta
Scris: Thursday, February 13, 2014 8:50 AM
Nivel

eu pe 17.Pai vrzi ca nu tine la cearta.Daca acum va certati si la 10 min nu mai zice nimic,inseamna ca nu asta vroia si i*a parut rau.Poate sunt eu diferita.In fam mea si eu si sormea suntem balante.Sormea e mai diferita,e mai plina de ea.Eu nu sunt asa ca nu am de ce.Si cumnata mea tot balanta e.E buna pe moment,dar ii mai sare tabdara si la 10 min uita.Probabil ca suntem putin diferite.Deasemenea,suferim daca sufera cineva din cauza noastra.Nu suntem diabolice.Indraznesc si sper ca nu te superi sa te intreb ce zodie esti?
Andreea.A
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:16 AM
Nivel

doinanuta wrote:
eu pe 17.Pai vrzi ca nu tine la cearta.Daca acum va certati si la 10 min nu mai zice nimic,inseamna ca nu asta vroia si i*a parut rau.Poate sunt eu diferita.In fam mea si eu si sormea suntem balante.Sormea e mai diferita,e mai plina de ea.Eu nu sunt asa ca nu am de ce.Si cumnata mea tot balanta e.E buna pe moment,dar ii mai sare tabdara si la 10 min uita.Probabil ca suntem putin diferite.Deasemenea,suferim daca sufera cineva din cauza noastra.Nu suntem diabolice.Indraznesc si sper ca nu te superi sa te intreb ce zodie esti?

Stiu ca nu e diabolica, dar e enervant cand tu esti super suparata si cealalta persoana cu care te-ai certat se comporta de parca nu s-a intamplat nimic, nici macar nu isi cere scuze. Eu sunt un rac tare mandru si incapatanat (cu toate ca lumea zice ca sunt leu, nascuta pe 22 iulie). Dar ma simt rac de sus pana jos. ras ras ras
doinanuta
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:23 AM
Nivel

Andreea.A wrote:

Stiu ca nu e diabolica, dar e enervant cand tu esti super suparata si cealalta persoana cu care te-ai certat se comporta de parca nu s-a intamplat nimic, nici macar nu isi cere scuze. Eu sunt un rac tare mandru si incapatanat (cu toate ca lumea zice ca sunt leu, nascuta pe 22 iulie). Dar ma simt rac de sus pana jos. ras ras ras

Asa santem noi.Nu prea cerem scuze,dar aratam ca ne pare rau.Eu daca ma cert cu cineva ,nu pot sta suparata.Trebuie sa ma impac cu el.Sa-i arat ca imi pare rau.Vorbim foarte mult.Non stop! Dar niciodata nu te poti plictisi cu noi.Racii sunt familisti si linistiti.Doar ca uneori mai merg si inapoi.Mama prietenei mele e rac si ne intelegem de minune.E ca o mama pt mn.Orice ii povestesc.Cu mama nici nu vorbesc,cum vb cu ea:)
emanicole
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Andreea.A wrote:

Andreea deja te iubesc mai mult, si eu sunt rac ( 18 iulie). Fa-te bine iute ca noi racii nu ne inbolnavim...eeeee NuImiPasa
al meu e balanta si soacra-mea tot rac ca si mine yes yes yes
si da, balantele nu-si prea cer scuze in schimb se vede ca le pare rau insa nu spun. Al meu s-a mai " domesticit " sa zic asa
kali
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Al meu e balanta si-si cere scuze mai mult decat mi-as dori eu. Isi asuma si greselile care nu-s ale lui, pfff... dar tare nehotarat mai e! La chestii simple, de viata! Raaaaar stie cu ce sa se imbrace ori unde vrea sa iesim.
doinanuta
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:41 AM
Nivel

kali wrote:
Al meu e balanta si-si cere scuze mai mult decat mi-as dori eu. Isi asuma si greselile care nu-s ale lui, pfff... dar tare nehotarat mai e! La chestii simple, de viata! Raaaaar stie cu ce sa se imbrace ori unde vrea sa iesim.

Parca ma vad pe mine.Sunt extrem de indecisaLol .Nimic nu cumpar singura,ca ma gandesc de zece ori daca e bn.Si eu ii cer scuze iubitului chiar daca nu sunt eu vinovata.Nu ne place sa stam certati.Eu una sunt tare fericita ca sunt balanta.Nu-mi place ca sunt indecisa:(.Dar altor persoane nu le cer scuze,le arat doar ca-mi pare rau.
dana_h
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:52 AM
Nivel

important e sa fie sanatosi si mancaciosi si fara colici Lol
andreea angry sa nu mai faci asemenea efort,ca doamne fereste odata e ca niciodata
Andreea.A
Scris: Thursday, February 13, 2014 2:49 PM
Nivel

doinanuta wrote:

Asa santem noi.Nu prea cerem scuze,dar aratam ca ne pare rau.Eu daca ma cert cu cineva ,nu pot sta suparata.Trebuie sa ma impac cu el.Sa-i arat ca imi pare rau.Vorbim foarte mult.Non stop! Dar niciodata nu te poti plictisi cu noi.Racii sunt familisti si linistiti.Doar ca uneori mai merg si inapoi.Mama prietenei mele e rac si ne intelegem de minune.E ca o mama pt mn.Orice ii povestesc.Cu mama nici nu vorbesc,cum vb cu ea:)

Doina, intr-adevar, la mine totul pentru familie si prieteni. Pune-ma acum sa-mi tai un deget pentru familie si eu imi tai toata mana. Insa, sunt foarte incapatanata si cand ma supar, nu ma joc. Stau suparata cu saptamanile si sunt foarte orgolioasa. Dar daca stii sa ma respecti si sa ma iubesti, crede-ma ca ai in mine cel mai bun prieten de pe lume (mama, ce "modesta" sunt Lol Lol Lol Lol ).
Ema, e clar ca anul asta e anul racilor! Ce la fix ne-am nimerit! Si sa stii ca de cand ai intrat pe forum am simtit o "atractie" fata de tine, daca ma intelegi.
Kali, sotul meu e sagetator si e exact cum zici tu de balanta ta, indecis complet. E tare dificil sa iei de cele mai multe ori singura. Macar nu comenteaza daca e bine sau e rau hohot hohot hohot .
Dana, promit ca de acum stau la "clocit", ca asa mi-a zis asistenta doctoritei de familie (care e prietena de familie). Deci, de acum ma comport ca o printesa si bag somn la greu! dance dance
emanicole
Scris: Friday, February 14, 2014 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Andreea.A wrote:

Ema, e clar ca anul asta e anul racilor! Ce la fix ne-am nimerit! Si sa stii ca de cand ai intrat pe forum am simtit o "atractie" fata de tine, daca ma intelegi.

iloveyou
Andreea.A
Scris: Saturday, February 15, 2014 11:07 PM
Nivel

emanicole wrote:

iloveyou

Me too, hon! Hilar Hilar Hilar Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.