Mamici de Noiembrie 2014
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, February 3, 2014 10:35 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006

Sunt invitate sa se inscrie aici mamicile care au nascut sau urmeaza sa nasca in Noiembrie 2014.

Va rog sa completati numele vostru, data nasterii (sau data probabila a nasterii), sexul bebelusului, numele ales, greutatea la nastere, medicul cu care ati nascut, spitalul la care ati nascut, daca recomandati sau nu medicul, daca recomandati sau nu spitalul si orice alte informatii relevante.

Deschidem listuta pentru clubul mamicilor de Noiembrie 2014 !

Nume_membru DPN Sex Nume_bebe Greutate Medic Spital Recomand medic Recomand spital Comentarii
lala_aurelia 28.11.2014 Fem Sara - - - - - -
AdrianaC
Scris: Thursday, June 26, 2014 8:24 AM

Nu avem nicio mamica de noiembrie?
lala_aurelia
Scris: Monday, July 28, 2014 7:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Buna!

Se pare ca eu voi fi o mamica de noiembrie. DPN este 28 noiembrie, dar conform ecografului micuta noastra este cu o saptamana mai mare. Se va numi Sara coeur . Ramane doar sa actualizez DN daca va fi cazul.

Pupici!
AdrianaC
Scris: Thursday, September 11, 2014 2:37 PM

Felicitari !

Am actualizat listuta !
lala_aurelia
Scris: Saturday, December 13, 2014 12:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
Avem asa...una bucata mamica de noiembrie - 19 noiembrie, 2900 kg la nastere si 49 cm, Dr. Safta Veaceslav, Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti. Recomand din toata inima medicul, un om extraordinar care mi-a fost alaturi tot timpul, mai putin spitalul. Desi se lauda ca a fost renovat si e pro-alaptare am ramas dezamagita. Am fost dusa in salon abia dupa 5 ore desi nu existau complicatii, timp in care mititica mea deja primise completare. Asistentele, infirmierele, dr. neonantolog nu ofera informatii, nu te ajuta, nu te invata sa iti alaptezi copilul, nu verifica daca il pui corect la san, raspund greu la solicitari ( chiar si cu atentii).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.