Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Sunt invitate sa se inscrie aici mamicile care au nascut sau urmeaza sa nasca in Noiembrie 2014.
Va rog sa completati numele vostru, data nasterii (sau data probabila a nasterii), sexul bebelusului, numele ales, greutatea la nastere, medicul cu care ati nascut, spitalul la care ati nascut, daca recomandati sau nu medicul, daca recomandati sau nu spitalul si orice alte informatii relevante.
Deschidem listuta pentru clubul mamicilor de Noiembrie 2014 !
Nume_membru |
DPN |
Sex |
Nume_bebe |
Greutate |
Medic |
Spital |
Recomand medic |
Recomand spital |
Comentarii |
lala_aurelia |
28.11.2014 |
Fem |
Sara |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
|
| Nu avem nicio mamica de noiembrie? |
| Felicitari !
Am actualizat listuta ! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Avem asa...una bucata mamica de noiembrie - 19 noiembrie, 2900 kg la nastere si 49 cm, Dr. Safta Veaceslav, Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti. Recomand din toata inima medicul, un om extraordinar care mi-a fost alaturi tot timpul, mai putin spitalul. Desi se lauda ca a fost renovat si e pro-alaptare am ramas dezamagita. Am fost dusa in salon abia dupa 5 ore desi nu existau complicatii, timp in care mititica mea deja primise completare. Asistentele, infirmierele, dr. neonantolog nu ofera informatii, nu te ajuta, nu te invata sa iti alaptezi copilul, nu verifica daca il pui corect la san, raspund greu la solicitari ( chiar si cu atentii).
|