Chestionar intrebare: Natural la prima, la a 2-a ce ati alege?
Alegere Voturi Statistici
Tot nastere naturala 92 84%
Cezariana 17 15%

Mamici cu nastere naturala, daca ati putea alege a 2-a nastere, ce ati alege?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxie
Scris: Monday, November 23, 2009 4:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Dupa doua nasteri normale cu epidurala, tot asa as alege sa nasc, daca ar fi al treilea bebe.
KRYS85
Scris: Monday, November 23, 2009 6:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu prima nastere am avuto normal si a doua cezariana pentru ca asa am fost nevoita sa nasc dar nasterea naturala as alegeo totdeuna,numai eu stiu prin cate am trecut cu nasterea prin cezariana!!!
dannie
Scris: Saturday, February 27, 2010 10:43 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu am suferit mult la nastere... 15 ore cu contractii din patru in patru minute... a fost cumplit... apoi zgambul meu de fata avea capul prea mare a trebuit sa ma taie.. si va spun sincer ca nu m-a durut nasterea cat ma durut dupa aceea cand m-a cusut... eu fac parte din putinele femei la care xilina= ser fiziologic angry dar daca va fi o a doua nastere tot natural voi naste...
noelia
Scris: Thursday, May 5, 2011 11:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2009
taki wrote:
Tot nastere naturala...durerea se uita si pana la urma urmei, nu este chiar asa de greu sau dureros sau am uitat eu... uff ras

taki, ne putem lua de mana.ras exact asa am zis si eu...dupa ce am nascut am zis ca nu ami nasc nicioadat normal...dar se uita si durerile acelea...sincer, daca as mai avea de nascut, tot nastere naturala as alege. eu m-am recuperat cu mult mai greu dupa cezariana decat dupa nastere naturala. asa ca votat. NASTERE NATURALA.
nikmiki
Scris: Sunday, May 8, 2011 5:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Am 2 nasteri naturale,daca ar fi sa am alt bebe tot nastere naturala as alege.
misha
Scris: Sunday, May 8, 2011 9:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Bine zis: daca ati putea alege! Nasterea naturala cu siguranta, desi riscuri sunt destule si la cea naturala si la cezariana.
delfinasa
Scris: Monday, May 9, 2011 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Naturala...daca nu se poate, cezariana sau orice alt fel de nastere posibila as accepta fara sa clipesc numai sa fim bine amandoi.
madanuta
Scris: Monday, May 9, 2011 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Eu am nascut natural, acum aproape 12 ani, dar greu...
Acum as face cezariana clar, in primul rannd nu mi-as supune fundul niciunei traume, am si fisuri si hemoroizi.
Si acum stau in pat si ma doare in trei litere, asa ca sa mai iasa un cap al unui copil de vreo 4 kg pe aproape , nu mi-ar face chiar bine...
giulia_mamik
Scris: Monday, May 9, 2011 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mada,tot hazlie ai ramashohot hohot hohot
Eu as incerca epidurala la al doilea.Ca prea cu foc povestiti cat de bine e cu epidurala asta.Acu sa vina si plodul.Sau mai intai sa am cu cine il facehohot hohot sic
misha
Scris: Monday, May 9, 2011 10:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Giulia, eu am asistat la 2 nasteri cu epidurala si-ti spun sincer ca nu mi-ar trebui. Nu stiu din ce motiv, dupa o aparenta stare de calmare a durerilor pentru maxim 1 h, femeile respective au simtit tot, dar tot.Ca si cum nici n-ar fi avut epidurala. Una dintre ele a reusit sa nasca natural, iar cealalta a sfarsit prin a face cezariana. Plus riscurile pe care le implica epidurala...

Madanuta, tare de tot faza cu 'ma doare in trei litere'!hohot
Ana
Scris: Tuesday, May 10, 2011 8:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Dupa a treia nastere normala si fara probleme,pe viitor am sa aleg tot natural doar in caz ca apare altceva care sa nu-mi permita nasterea naturala!
aurishta
Scris: Tuesday, May 10, 2011 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am cinci nasteri naturale si mi se pare cea mai buna optiune. Pana la urma, este un proces fiziologic .
alimami
Scris: Tuesday, May 10, 2011 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
As alege tot naturala daca nu m-ar mai taia(adik,fara epiziotomie)si deci daca nu ar trebui sa ma coase.Si bineinteles,naturala provocatasic
noelia
Scris: Tuesday, May 10, 2011 4:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2009
ce de mamici curajoasenewclap
delfinasa
Scris: Tuesday, May 10, 2011 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Giulia, n-are sens sa ceri epidurala daca poti sa rezisti fara ea.
Eu am facut epidurala la prima nastere ca n-am rezistat decat 2h si succesul ei a fost meritul doctorului ca (daca-mi amintesc binemos) mi-a lasat cateterul in coloana dozand regulat astfel ca a prins de n-am mai simtit absolut nimic inca vreo 2h dupa nastere. Dilatatia a decurs un pic mai lent din cauza ei, n-am mai simtit cand sa imping, cum sa imping, imi arata pe monitor si imi spunea asistenta cand, dar am putut sa nasc vaginal fara probleme, intr-o 1/2h de cum a venit doctorul (in total am avut 6h de travaliu, ultimile 2h la dilatatie maxima in care eram plina de nervi ca trebuia sa=l astept pe doctor sa iasa dintr-o cezariana...dar dureri n-am simtit nici ca o intepatura usoara de ac...asa ca pot sa zic ca puteam naste in 4h, cu epidurala pusa). N-am simtit nimic nici la epiziotomie, nici la cusut...m-am ridicat din pat dupa 2h dupa ce-a trecut efectul epiduralei si mergeam cu stalpul de perfuzii dupa mine prin camera de n-aveam treaba. Dupa nastere am avut niste dureri de spate, dar nu stiu daca au fost numai din cauza epiduralei, ca am citit ca si alte mamici care au nascut fara le-au avut multe luni.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.