Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Dupa doua nasteri normale cu epidurala, tot asa as alege sa nasc, daca ar fi al treilea bebe. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu prima nastere am avuto normal si a doua cezariana pentru ca asa am fost nevoita sa nasc dar nasterea naturala as alegeo totdeuna,numai eu stiu prin cate am trecut cu nasterea prin cezariana!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu am suferit mult la nastere... 15 ore cu contractii din patru in patru minute... a fost cumplit... apoi zgambul meu de fata avea capul prea mare a trebuit sa ma taie.. si va spun sincer ca nu m-a durut nasterea cat ma durut dupa aceea cand m-a cusut... eu fac parte din putinele femei la care xilina= ser fiziologic dar daca va fi o a doua nastere tot natural voi naste... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2009 Mesaje: 60
| taki wrote:Tot nastere naturala...durerea se uita si pana la urma urmei, nu este chiar asa de greu sau dureros sau am uitat eu... taki, ne putem lua de mana. exact asa am zis si eu...dupa ce am nascut am zis ca nu ami nasc nicioadat normal...dar se uita si durerile acelea...sincer, daca as mai avea de nascut, tot nastere naturala as alege. eu m-am recuperat cu mult mai greu dupa cezariana decat dupa nastere naturala. asa ca votat. NASTERE NATURALA. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Am 2 nasteri naturale,daca ar fi sa am alt bebe tot nastere naturala as alege. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Bine zis: daca ati putea alege! Nasterea naturala cu siguranta, desi riscuri sunt destule si la cea naturala si la cezariana. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Naturala...daca nu se poate, cezariana sau orice alt fel de nastere posibila as accepta fara sa clipesc numai sa fim bine amandoi. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Eu am nascut natural, acum aproape 12 ani, dar greu... Acum as face cezariana clar, in primul rannd nu mi-as supune fundul niciunei traume, am si fisuri si hemoroizi. Si acum stau in pat si ma doare in trei litere, asa ca sa mai iasa un cap al unui copil de vreo 4 kg pe aproape , nu mi-ar face chiar bine... |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mada,tot hazlie ai ramas Eu as incerca epidurala la al doilea.Ca prea cu foc povestiti cat de bine e cu epidurala asta.Acu sa vina si plodul.Sau mai intai sa am cu cine il face |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Giulia, eu am asistat la 2 nasteri cu epidurala si-ti spun sincer ca nu mi-ar trebui. Nu stiu din ce motiv, dupa o aparenta stare de calmare a durerilor pentru maxim 1 h, femeile respective au simtit tot, dar tot.Ca si cum nici n-ar fi avut epidurala. Una dintre ele a reusit sa nasca natural, iar cealalta a sfarsit prin a face cezariana. Plus riscurile pe care le implica epidurala...
Madanuta, tare de tot faza cu 'ma doare in trei litere'! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dupa a treia nastere normala si fara probleme,pe viitor am sa aleg tot natural doar in caz ca apare altceva care sa nu-mi permita nasterea naturala! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu am cinci nasteri naturale si mi se pare cea mai buna optiune. Pana la urma, este un proces fiziologic . |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| As alege tot naturala daca nu m-ar mai taia(adik,fara epiziotomie)si deci daca nu ar trebui sa ma coase.Si bineinteles,naturala provocata |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2009 Mesaje: 60
| ce de mamici curajoase |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Giulia, n-are sens sa ceri epidurala daca poti sa rezisti fara ea. Eu am facut epidurala la prima nastere ca n-am rezistat decat 2h si succesul ei a fost meritul doctorului ca (daca-mi amintesc bine ) mi-a lasat cateterul in coloana dozand regulat astfel ca a prins de n-am mai simtit absolut nimic inca vreo 2h dupa nastere. Dilatatia a decurs un pic mai lent din cauza ei, n-am mai simtit cand sa imping, cum sa imping, imi arata pe monitor si imi spunea asistenta cand, dar am putut sa nasc vaginal fara probleme, intr-o 1/2h de cum a venit doctorul (in total am avut 6h de travaliu, ultimile 2h la dilatatie maxima in care eram plina de nervi ca trebuia sa=l astept pe doctor sa iasa dintr-o cezariana...dar dureri n-am simtit nici ca o intepatura usoara de ac...asa ca pot sa zic ca puteam naste in 4h, cu epidurala pusa). N-am simtit nimic nici la epiziotomie, nici la cusut...m-am ridicat din pat dupa 2h dupa ce-a trecut efectul epiduralei si mergeam cu stalpul de perfuzii dupa mine prin camera de n-aveam treaba. Dupa nastere am avut niste dureri de spate, dar nu stiu daca au fost numai din cauza epiduralei, ca am citit ca si alte mamici care au nascut fara le-au avut multe luni. |
|
|