Chestionar intrebare: Natural la prima, la a 2-a ce ati alege?
Alegere Voturi Statistici
Tot nastere naturala 92 84%
Cezariana 17 15%

Mamici cu nastere naturala, daca ati putea alege a 2-a nastere, ce ati alege?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, July 30, 2009 9:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu am nascut foarte usor in ambele sarcini ,a luat ceva mai mult timp la Oshry m-au apucat durerile care nu erau prea groaznice si cu intervale lungi de pauza pe la 6.45 si pe la 7 a fost afara.
Sa vedem ce va fi la a treia nastere si daca voi avea gemeni?Orcum vreau nastere naturala si fara epidurala mereu.ras sic
Maria & Mario
Scris: Friday, July 31, 2009 11:01 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Let are mare dreptate. A doua nastere e mult mai usoara ca prima !
Deci - bebe doi, a doua nastere naturala , travaliu o ora si 20 minute ! Refacerea - instantanee. Tot fara epiziotomie .
topai topai
adynuta
Scris: Thursday, August 27, 2009 12:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dance eu am trei nasteri naturale si in decembrie ma pregatesc de alta...sora mea a facut cezariana si a ramas la varsta ei-22ani-la 84kg.eu am 62kg si sunt insarcinata in 5luni si 2sapt.mai am trei ingerasi acasa si daca nu ii am cu mine cine ma vede nu ma crede ca am trei sarcini la activ...sfatuiesc toate mamicile care pot sa nasca natural...e ffffffffffff dureros dar uiti de cum iese!!!va pup p toate viitoarele mamici si nu va temeti sa nasteti natural...e un miracol!!!
cristinaflorina
Scris: Thursday, August 27, 2009 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
adynuta wrote:
dance eu am trei nasteri naturale si in decembrie ma pregatesc de alta...sora mea a facut cezariana si a ramas la varsta ei-22ani-la 84kg.eu am 62kg si sunt insarcinata in 5luni si 2sapt.mai am trei ingerasi acasa si daca nu ii am cu mine cine ma vede nu ma crede ca am trei sarcini la activ...sfatuiesc toate mamicile care pot sa nasca natural...e ffffffffffff dureros dar uiti de cum iese!!!va pup p toate viitoarele mamici si nu va temeti sa nasteti natural...e un miracol!!!

Bravo te apreciez pt curajul de a face 4 copii. Si eu tot natural am nascut si la a doua daca va fi tot natural vreau. Te refaci mult mai rapid.Dr meu e de parere ca nu trebuie sa faci cezariana decit daca e neaparat nevoie nu ca asa vrei tu si asta mi-a zis de la inceput. Multe mamici au plecat de el ca au zis "ce imi zice mie asta cum sa nasc ewu nasc cum vreau" dar eu am fost f multumita de el si la el ramin. (Deva Dan-Giulesti)
Laura
Scris: Thursday, August 27, 2009 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
adynuta wrote:

Nu inteleg, draga mea, ce legatura au kilogramele cu modalitatea de nastere? Sa inteleg ca cele care nasc prin cezariana sunt obeze? ceee
Alina
Scris: Thursday, August 27, 2009 2:50 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Laura wrote:
Nu inteleg, draga mea, ce legatura au kilogramele cu modalitatea de nastere? Sa inteleg ca cele care nasc prin cezariana sunt obeze? ceee

Nici eu nu vad nicio legatura, oare oare oare
kali
Scris: Thursday, August 27, 2009 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
hohot hohot hohot
madanuta
Scris: Thursday, August 27, 2009 3:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Hai ca si pe mine ma distreaza remarca asta...hohot hohot hohot hohot hohot

Ce-are nasterea cu grasimea?
cathy
Scris: Friday, August 28, 2009 4:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Vad ca s-a ajuns la un punct tare amuzant la topicul asta, si pe mine m-ar interesa raspunsul la intrebarea de mai sus.
Vorbeam cu o prietena ieri si cand i-am spus ca o sa nasc prin cezariana m-a compatimit tare si mi-a zis ca o sa raman cu burta uff
Acum sunt sincer curioasa care e legatura si poate ma ajutati s a gasesc raspunsul.
Sunt de parere ca nasterea naturala e cea mai indicata dar atunci cand nu ai alta solutie decat cezariana nu poti decat sa te impaci cu ideea si sa te informezi ca sa vezi cum poti face ca sa treci cat mai usor peste.
kali
Scris: Friday, August 28, 2009 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
cathy wrote:

Vorbeam cu o prietena ieri si cand i-am spus ca o sa nasc prin cezariana m-a compatimit tare si mi-a zis ca o sa raman cu burta uff
Acum sunt sincer curioasa care e legatura si poate ma ajutati s a gasesc raspunsul.

Pai nu e nicio legatura. Eu sunt dovada vie: doua cezariene si 50 kg. la 8 luni dupa nastere.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, August 28, 2009 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
si eu am ramas cu un "botz" de burta. nu prea mare, nu prea mic dar e acolo. desigur, tine de conformatia fiecareia si de cum te ingrijesti dupa nastere. plus ca mai tine si de transformarile hormonale prin care trece corpul.

dupa cezariana e mai greu sa te recuperezi pentru ca fiind o interventie chirurgicala majora, un timp bun dupa nu ai voie sa faci sport si s-ar putea sa nici nu poti. de aici un ritm mai incet in a reveni la forma initiala.
petro
Scris: Friday, August 28, 2009 9:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Mai, eu am nascut natural, dupa 2 ani de la nastere am 49 de kg si tot am acel "botz de burta" (sic). Am o prietena care a nascut cu cezariana, cu cateva luni inaintea mea si e plata, supta ce mai. Nu cred ca e o regula ca o sa ai burtica dupa nasterea cu cezariana. Tine de conformatia fiecaruia.
TeosOf
Scris: Friday, August 28, 2009 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
petro wrote:
Mai, eu am nascut natural, dupa 2 ani de la nastere am 49 de kg si tot am acel "botz de burta" (sic). Am o prietena care a nascut cu cezariana, cu cateva luni inaintea mea si e plata, supta ce mai. Nu cred ca e o regula ca o sa ai burtica dupa nasterea cu cezariana. Tine de conformatia fiecaruia.

Petro, te-ai uitat bine in oglinda, ca eu nu am vazut niciun "botz de burta"?

Hai ca ma bag si eu in discutie, chiar dac-am nascut o singura data si asta-n secolul trecut. Am nascut natural si daca ar fi urmat si a doua sarcina, tot natural as fi ales.
Si eu sunt de parere ca cezariana nu are nicio legatura cu burta si grasimea. Verisoara mea are trei cezariene, burta deloc, 1,71m si 57kg. Cine vrea, poate
Ania
Scris: Tuesday, September 29, 2009 11:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
eu trebuia sa nasc prin cezariana din cauza ca am un singur rinichi - nu am voie sa fac prea mult efort - dar "domnu" doctor nu s-a sinchisit sa vina - pt ca era noapte si era mai bine sa doarma - asa ca am nascut normal - din fericire nu am patit nimic nici eu nici copilul -
la urmatoarea nastere daca am unda verde pt nastere normala tot asa o sa nasc - e mult mai bine natural - recuperare imediata - si in plus de asta nu as da pe nimic in lume momentul cand l-am vazut pt prima data si l-am auzit plangand pt prima data .
j_ulli_a
Scris: Tuesday, September 29, 2009 8:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
inainte sa raman insarcina cat si in timpul sarcinii nici nu vroiam sa aud de nastere normala,erat hotarata sa fac cezariana.dar cum bebe ma luat pe nepregatite venind cu 3 saptamani mai devreme si cu doctorul in concediu,am nascut normal.nu este deloc asa cum ma asteptam...defapt nu nasterea in sine doare,travaliul este cel dureros.oricum,la al 2-lea copil tot asa am sa nasc,recuperarea este incredibil de rapida.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.