Chestionar intrebare: Natural la prima, la a 2-a ce ati alege?
Alegere Voturi Statistici
Tot nastere naturala 92 84%
Cezariana 17 15%

Mamici cu nastere naturala, daca ati putea alege a 2-a nastere, ce ati alege?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, October 15, 2006 2:23 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mamicile care au nascut normal, daca ar fi sa ramana din nou insarcinate si sa poata alege cum vor sa nasca, ce ar alege, acum ca au vazut ce inseamna o nastere naturala: cezariana sau tot nastere naturala?

De ce?
sousourel
Scris: Sunday, October 15, 2006 2:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Tot nastere naturala, da' tocmai mi s-a trezit flacaul, asa ca motivele pe alta data.
leut
Scris: Sunday, October 15, 2006 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Categoric naturala...
Am eu o teorie, precum ca ce-i lasat de Dumnezeu sa fie, E! Exceptand cazurile medicale, in care numai cezariana e singura optiune, nasterea naturala mi se pare cel mai bun lucru atat pentru mama cat si pentru copil.
Odata, cineva mi-a spus ca deja nu mai suntem in Evul Mediu, cand femeile se chinuiau sa aduca pe lume copii si ca acum s-a "inventat" cezariana. I-am spus "sa fie sanatoasa" si sa creada ce vrea.
Fiecare alege, dupa cum crede de cuviinta.
sic
fdianamaria
Scris: Sunday, October 15, 2006 8:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
leut wrote:
Categoric naturala...
Am eu o teorie, precum ca ce-i lasat de Dumnezeu sa fie, E! Exceptand cazurile medicale, in care numai cezariana e singura optiune, nasterea naturala mi se pare cel mai bun lucru atat pentru mama cat si pentru copil.
Odata, cineva mi-a spus ca deja nu mai suntem in Evul Mediu, cand femeile se chinuiau sa aduca pe lume copii si ca acum s-a "inventat" cezariana. I-am spus "sa fie sanatoasa" si sa creada ce vrea.
Fiecare alege, dupa cum crede de cuviinta.
sic

idem...oare cum de gandim la fel oare

pupici pupici
leut
Scris: Sunday, October 15, 2006 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Diana, pai vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda, 800 km, numai !hohot
Darria
Scris: Sunday, October 15, 2006 9:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Nastere naturala.
A fost ft. usor in timpul travaliului, in timpul nasterii(chiar daca am epiziotomie) si refacerea de dupa nastere. Imediat dupa nastere puteam sa am grija de bebelusa. Nasterea a fost fara epidurala.

taki
Scris: Sunday, October 15, 2006 9:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Tot nastere naturala...durerea se uita si pana la urma urmei, nu este chiar asa de greu sau dureros sau am uitat eu... uff ras

Anaida
Scris: Sunday, October 15, 2006 9:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Eu nu mai pot opta pt a doua nastere, poate pt a treiaras(sper ca nu)...dar si de-ar fi sa fie, tot naturala as alege, n-am niciun motiv intemeiat sa aleg cezariana (numai daca ar fi vreo problema medicala care sa-mi puna, mie sau copilului, viata in pericol)...in rest, nu mi-e frica deloc, chiar daca nu am uitat cat de tare a durut nu nasterea in sine, ci cusatura de dupa.
TatyKS
Scris: Monday, October 16, 2006 9:22 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bineinteles ca tot naturala as alege, daca nu as avea probleme medicale. As mai naste de 2 ori daca as sti ca sunt la fel de usoare ca prima nasteresic Sau vorba lui Taki, oi fi uitata euoare !?

Nu pot sa voooteeez!
Maria & Mario
Scris: Monday, October 16, 2006 12:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Naturala. Asa ne-a lasat Dumnezeu ...... A fost cumplit si nesfarsit de greu DAR ..... am uitat din secunda cand a iesit. Serios, e un prag al durerii care o data depasit e .....PA ! am mai scris la nastere naturala motivele: refacere instantanee, fara epiziotomie, baie in cada singurica dupa 30 min, mers pe picioare singura in salon dupa apx 1 ora. Maria in brate si la piept sa suga imediat dupa ce e cantarit-o !

Trece ca apa !
monachris05
Scris: Friday, October 20, 2006 3:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Eu inca ma mai gandesc la asta...dupa ce l-am nascut pe Christian si am trecut prin ce am trecut (nu ma mai repet, pt ca am mai scvris despre asta si la alte subiecte)...prima alegere ar fi o cezariana a doua oara, dar...daca stau sa ma gandesc ce repede m-am recuperat dupa nasterea naturala...as opta tot pt naturala....inca nu stiu...sunt in impas...dar voi vedea tunci cand va fi cazul...
Mela
Scris: Tuesday, November 21, 2006 10:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
daca nu sunt probleme care sa puna bebele in pericol,aleg tot nasterea naturala.m-am recuperat repede dupa nastere,bebele a papat laptic de la san dupa 12 ore,am mers acasa dupa 4 zile,pe cand o mamica ce facuse cezariana in aceeasi zi in care am nascut eu abia venea de la reanimare.
aidaalex
Scris: Tuesday, November 21, 2006 11:40 AM
Nivel: Guest

As alege nasterea naturala . Am nascut natural si fata si baiatul. Mie nu mi s-a parut greu, ce-i drept am facut multa miscare in timpul sarcinii. Si cred ca daca as fi avut dureri foarte mari la prima nastere as fi optat perntru nastere normala.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:47 PM
Nivel

Avand in vedere ca prima nstere a fost foarte usoara, as opta tot pt.naturala.In skimb, daca mi s-ar spune din nou ca pt.a naste natural trebuie sa iau antibiotic pt.a trata un stafilococ auriu capatat tot la ei in maternitate, as alege cezariana si fara a lua antibiotic...desi, ar fi cam cu dus-intors...Prea am patimit de la nenorocitul ala de antibiotic...

Adriana, scuza-mi indiscretia, dar....vine Mosul cu un bebe, sau iepursaul de Paste?

Nici eu nu pot votacry !
Ema
Scris: Tuesday, November 21, 2006 2:09 PM
Nivel: Guest

Eu am votat nastere naturala. Amindoi baietii mei s-au nascut natural, fara nici o anestezie!
Am avut in ambele cazuri epiziotomie, fara probleme sau dureri insoportabile si m-am refacut foarte bine.
Aveam posibilitatea sa aleg epidurala sau nastere in apa, dar am vrut nastere naturala.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.