Chestionar intrebare: Cezariana la prima, la a 2-a nastere ce ati alege?
Alegere Voturi Statistici
Tot cezariana 29 80%
Nastere normala 7 19%

Mamici cu cezariana, daca ati putea alege a 2-a nastere ce ati alege?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ninetem
Scris: Saturday, November 8, 2008 5:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Daca as fi putut alege as fi ales naturala dar cum nu am avut incotro si a 2 oara am nascut tot prin cezariana.
Lungu_Cristiana
Scris: Saturday, January 16, 2010 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/26/2009
ninetem wrote:
Daca as fi putut alege as fi ales naturala dar cum nu am avut incotro si a 2 oara am nascut tot prin cezariana.

Ninetem am vazut ca ai scris ca ai nascut cu cezariana.i eu vreau ca sunt prea terorizata de nastere normala...si nu pot.
Poti sa-mi zici ce doctor ti-a facut cezariana?Mersi
marinmagda18
Scris: Wednesday, February 2, 2011 7:48 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu as fi ales nasterea normala dar cum am ramas insarcinata in timp scurt de la prima cezariana,medicul nu a vrut sa riste si din start mi-a spus ca tot cezariana va fi si a doua nastere.
Am dorit ca sa fac 2 copii unul dupa celalalt sa creasca amandoi odata si sa nu mai chinui dupa nu stiu cati ani cu inca un copil mic.
Asa intre ei e o diferenta de 2 ani si 4 luni,se joaca amandoi,eu imi pot cauta linistita un servici mai bun fara teama ca noul servici nu-mi va permite o alta sarcina si ca voi fi data afara.
Ariel
Scris: Thursday, April 11, 2013 11:53 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/20/2013
Eu am nascut prima data cu cezariana si as alege la fel si a doua oara, cu o singura conditie, sa nu fie planificata. Mie mi s-a rupt apa, am avut contractii si m-au bagat in sala de operatii. Doctorul s-a comportat exemplar, mai ales pentru ca s-a presupus ca am hep. C. Probleme am avut cu anestezista, care la rahi mi-a prins un nerv, de aceea as alege un spital privat la a doua sarcina. In plus, am bazinul destul de ingust, dar as putea sa nasc natural, daca vreau. Nu m-am simtit defavorizata in relatia cu Clara pentru ca am nascut prin cezariana, doar ca am evitat chinul nasterii naturale, mai ales ca nu era intoarsa cand am nascut. Am auzit, totusi, ca a doua cezariana doare mult mai tare decat prima, e adevarat? La voi asa a fost?
alexandrabogdan
Scris: Thursday, April 11, 2013 11:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
as alege naturala ...
Ania
Scris: Sunday, April 14, 2013 5:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
Am nascut natural de fiecare data.
La prima nastere vb cu doctorul pt cezariana pt ca am un singur rinichi si am zis sa nu depun prea mult efort .. dar doctorul nu a vrut sa vina la nastere , asa ca am nascut cu cel de garda - natural . Am avut nevoie de o mica taietura , dar nu am patit nimic . Recuperarea a fost un pic mai dificila , dar a fost totul bine . Sunt si mai mic in bazin dar am avut noroc sa nu am copiii mari la nastere
la Arya am vrut tot nastere normala , am zis ca daca am putut o data am sa pot si inca odata . Desigur vorbisem deja daca pot sa nasc normal si am primit pozitiv am zis bun . Recuperarea a fost imediatat , adica la ora 17:00 o aveam in brate pe Arya , si pe ora 21:00 deja mergeam singura la baie . Ce e drept nu am avut nevoie de taietura si a fost super . Am avut epidurala in schimb si cam 24-48 de ore m-a durut spatele dar dupa aceea m-am simiti normal .

Daca o sa mai am alt bebe si doctorul spune cezariana , pt ca bebe nu s-a intors sau e prea mare pt bazinul meu sau alte lucruri pt care nu pot sa nasc normal atunci sunt OK dar daca nu e necesara o sa nasc tot natural .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.