Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Bine ai venit nutzica
Tot pentru cezariana as opta ..... pe Deea am nascut-o prin cezariana, a fost alegerea mea iar doctora a fost de acord .... cand mi s-a povestit si apoi cand am vazut caseta cu nasterea , am constatat ca facusem cea mai buna alegere Deea a iesit destul de greu, era asezata transversal si strangulata de 2 ori, mie mi s-au contractat muschii abdominali (inca mai aveam muschi atunci dupa 8 ani de handbal, acum slana si colacei am).... dupa operatie mi-am revenit foarte repede, am alaptat la 2 ore de la nastere, dimineata la 6 eram pe holurile spitalului, cautam un cantar iar dupa 3 zile coboram singura scarile, de la etajul 3 la parter, ca tot timpul liftul era ocupat mie si Deei ne-a fost tare bine si de aceea as alege tot cezariana |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| Buna Cris22tyna! Unde ai nascut, daca nu te superi ? Am vazut ca tu ai alaptat la 2 ore dupa cezariana. Buna treaba! Eu am alaptat dupa 4 zile. Si mi-a venit foarte greu laptele.
|
|

| adelina, am nascut la Pucioasa, cu directoarea spitalului, pe vremea aceea ea era si director si medic, acum si-a adus un medic de incredere, e foarte profesionista dc ... dar nu cred ca doctorul conteaza daca ai laptic sau nu In privinta laptelui, eu am avut contractii si sanii imi curgeau in luna a 5-a de sarcina, dar cu tratament mi-au trecut.... cand mi-a adus fata am pus-o la san, la maxim 2 ore de la nastere si am avut laptic, cred ca si noroc .... dar nu am avut decat pentru aproape 7 luni |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| nutzica wrote:Mie nu mi s-a parut nimic nenatural prin cezariana , mai ales ca au salvat viata copilului meu pt care as fi in stare de orice sacrificiu. Cum pot fi neamplinita sau frustrata pt o simpla taietura cand copilului mei ii este bine si n-am auzit pana acum efecte secundare in sanatatea copiiilor nascuti prin cezariana. Cu siguranta ca si a doua oara voi face cezariana daca va fi ceva in neregula cu mine sau bebe. Multumesc lui D-zeu ca mi-au salvat copilul si nu s-a intamplat ceva mai tragic sa raman toata viata cu lacrimi in ochi. Va doresc multa sanatate
Si eu am facut cezariana pentru a salva bebe...nu m-am simtit deloc neimplinita. Frustrata am fost, din cauza neplacerilor cauzate (nu puteam dormi, nu ma puteam misca asa cum vroiam, nu l-am putut tine in brate mult timp), dar sunt impacata cu mine ca am facut EU tot ce a fost posibil. |
|

| cris22tyna wrote:Tot pentru cezariana as opta ..... pe Deea am nascut-o prin cezariana, a fost alegerea mea iar doctora a fost de acord .... cand mi s-a povestit si apoi cand am vazut caseta cu nasterea , am constatat ca facusem cea mai buna alegere  Deea a iesit destul de greu, era asezata transversal si strangulata de 2 ori,  mie mi s-au contractat muschii abdominali (inca mai aveam muschi atunci dupa 8 ani de handbal, acum  slana si colacei am).... dupa operatie mi-am revenit foarte repede, am alaptat la 2 ore de la nastere, dimineata la 6 eram pe holurile spitalului, cautam un cantar  iar dupa 3 zile coboram singura scarile, de la etajul 3 la parter, ca tot timpul liftul era ocupat  mie si Deei ne-a fost tare bine si de aceea as alege tot cezariana
si.... tot pt. cezariana optez si acum, pe 3 noiembrie va fi, aceeasi doctora, acelasi spital
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cris22tyna wrote: si.... tot pt. cezariana optez si acum, pe 3 noiembrie va fi, aceeasi doctora, acelasi spital
sa fie intr-un ceas bun! |
|

| Sa dea Dumnezeu ! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cristina, in Pucioasa locuiesti????? Intreb pentru ca e posibil sa ajung in weekend pe acolo trebuie sa le luam pe prietenele Luanei si sa mergem la munte. So...poate te vad nitel |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Criss poate vrea sa vina un pic mai repede pe 24 Octombrie , nu de alta dar si eu am avut DPN-ul tot pe 3 noiembrie si am facut tot cezariana. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cristina, sa de-a Domnul sa fie asa cum va doriti voi ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Criss,sa va ajute D-zeu! |
|

| Multumesc frumos, mamici
katy_lumika wrote:Cristina, in Pucioasa locuiesti????? Intreb pentru ca e posibil sa ajung in weekend pe acolo  trebuie sa le luam pe prietenele Luanei si sa mergem la munte. So...poate te vad nitel
hey, katy mi-ar face placere sa ne vedem, dar eu doar o sa nasc in Spital Pucioasa, pt. ca doctora mea este inca directoarea spitalului de acolo si oricum numai acolo "presteaza" Dar tu daca vi dinspre Bucuresti, sigur treci mai intai pe la mine prin oras weekend ? adica maine, sambata sau .... cand ?!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Daca am inceput cu cezariana, continuam pe aceeasi varianta. :) |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Cu toate ca m-am recuperat f bine,n-am avut dureri de nici un fel decat in prima saptamana,eu as alege,daca s-ar putea,nasterea normala.
Cezariana nu a fost optiunea mea,a fost facute de urgenta pt a nu pune viata piciului in pericol.Singura chestie care ma deranjeaza e taietura care e facuta pe verticala.S-a vindecat f frumos,dar totusi e acolo |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mely wrote:Cu toate ca m-am recuperat f bine,n-am avut dureri de nici un fel decat in prima saptamana,eu as alege,daca s-ar putea,nasterea normala. Cezariana nu a fost optiunea mea,a fost facute de urgenta pt a nu pune viata piciului in pericol.Singura chestie care ma deranjeaza e taietura care e facuta pe verticala.S-a vindecat f frumos,dar totusi e acolo
Verticala? De ce?
|
|
|