Chestionar intrebare: Cezariana la prima, la a 2-a nastere ce ati alege?
Alegere Voturi Statistici
Tot cezariana 29 80%
Nastere normala 7 19%

Mamici cu cezariana, daca ati putea alege a 2-a nastere ce ati alege?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Monday, January 22, 2007 4:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
flowers Bine ai venit nutzica pupici

Tot pentru cezariana as opta ..... pe Deea am nascut-o prin cezariana, a fost alegerea mea iar doctora a fost de acord .... cand mi s-a povestit si apoi cand am vazut caseta cu nasterea , am constatat ca facusem cea mai buna alegere cool Deea a iesit destul de greu, era asezata transversal si strangulata de 2 ori, what mie mi s-au contractat muschii abdominali (inca mai aveam muschi atunci dupa 8 ani de handbal, acum ras slana si colacei am).... dupa operatie mi-am revenit foarte repede, am alaptat la 2 ore de la nastere, dimineata la 6 eram pe holurile spitalului, cautam un cantar fool ras iar dupa 3 zile coboram singura scarile, de la etajul 3 la parter, ca tot timpul liftul era ocupat nervi mie si Deei ne-a fost tare bine si de aceea as alege tot cezariana cool
adelinad
Scris: Monday, January 22, 2007 7:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/8/2007
Buna Cris22tyna!
Unde ai nascut, daca nu te superi ? Am vazut ca tu ai alaptat la 2 ore dupa cezariana. Buna treaba! Eu am alaptat dupa 4 zile. Si mi-a venit foarte greu laptele.
Cris-DL
Scris: Monday, January 22, 2007 7:36 PM
Nivel

adelina, am nascut la Pucioasa, cu directoarea spitalului, pe vremea aceea ea era si director si medic, acum si-a adus un medic de incredere, e foarte profesionista dc ... dar nu cred ca doctorul conteaza daca ai laptic sau nu
In privinta laptelui, eu am avut contractii si sanii imi curgeau in luna a 5-a de sarcina, dar cu tratament mi-au trecut.... cand mi-a adus fata am pus-o la san, la maxim 2 ore de la nastere si am avut laptic, cred ca si noroc .... dar nu am avut decat pentru aproape 7 luni cry
Kiki
Scris: Monday, January 22, 2007 8:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
nutzica wrote:
Mie nu mi s-a parut nimic nenatural prin cezariana , mai ales ca au salvat viata copilului meu pt care as fi in stare de orice sacrificiu. Cum pot fi neamplinita sau frustrata pt o simpla taietura cand copilului mei ii este bine si n-am auzit pana acum efecte secundare in sanatatea copiiilor nascuti prin cezariana. Cu siguranta ca si a doua oara voi face cezariana daca va fi ceva in neregula cu mine sau bebe. Multumesc lui D-zeu ca mi-au salvat copilul si nu s-a intamplat ceva mai tragic sa raman toata viata cu lacrimi in ochi. Va doresc multa sanatateboy

Si eu am facut cezariana pentru a salva bebe...nu m-am simtit deloc neimplinita. Frustrata am fost, din cauza neplacerilor cauzate (nu puteam dormi, nu ma puteam misca asa cum vroiam, nu l-am putut tine in brate mult timp), dar sunt impacata cu mine ca am facut EU tot ce a fost posibil.
Cris-DL
Scris: Wednesday, July 30, 2008 2:02 PM
Nivel

cris22tyna wrote:

Tot pentru cezariana as opta ..... pe Deea am nascut-o prin cezariana, a fost alegerea mea iar doctora a fost de acord .... cand mi s-a povestit si apoi cand am vazut caseta cu nasterea , am constatat ca facusem cea mai buna alegere cool Deea a iesit destul de greu, era asezata transversal si strangulata de 2 ori, what mie mi s-au contractat muschii abdominali (inca mai aveam muschi atunci dupa 8 ani de handbal, acum ras slana si colacei am).... dupa operatie mi-am revenit foarte repede, am alaptat la 2 ore de la nastere, dimineata la 6 eram pe holurile spitalului, cautam un cantar fool ras iar dupa 3 zile coboram singura scarile, de la etajul 3 la parter, ca tot timpul liftul era ocupat nervi mie si Deei ne-a fost tare bine si de aceea as alege tot cezariana cool

si.... tot pt. cezariana optez si acum, pe 3 noiembrie va fi, aceeasi doctora, acelasi spital dance
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 30, 2008 2:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
cris22tyna wrote:

si.... tot pt. cezariana optez si acum, pe 3 noiembrie va fi, aceeasi doctora, acelasi spital dance

angel love love love sa fie intr-un ceas bun!pupici
Cris-DL
Scris: Wednesday, July 30, 2008 2:32 PM
Nivel

mariuta wrote:

angel love love love sa fie intr-un ceas bun!pupici

Sa dea Dumnezeu ! angel pupici
katy_lumika
Scris: Wednesday, July 30, 2008 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Cristina, in Pucioasa locuiesti?????
Intreb pentru ca e posibil sa ajung in weekend pe acoloras trebuie sa le luam pe prietenele Luanei si sa mergem la munte. So...poate te vad niteldance
dya
Scris: Wednesday, July 30, 2008 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Criss poate vrea sa vina un pic mai repede pe 24 Octombrieras , nu de alta dar si eu am avut DPN-ul tot pe 3 noiembrie si am facut tot cezariana.sic angel pupici
Maria & Mario
Scris: Wednesday, July 30, 2008 6:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Cristina, sa de-a Domnul sa fie asa cum va doriti voi ! computerlove
raly
Scris: Wednesday, July 30, 2008 10:56 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Criss,sa va ajute D-zeu!computerlove computerlove
Cris-DL
Scris: Thursday, July 31, 2008 9:37 AM
Nivel

Multumesc frumos, mamici iloveyou computerlove computerlove

katy_lumika wrote:
Cristina, in Pucioasa locuiesti?????
Intreb pentru ca e posibil sa ajung in weekend pe acoloras trebuie sa le luam pe prietenele Luanei si sa mergem la munte. So...poate te vad niteldance

hey, katy mi-ar face placere sa ne vedem, dar eu doar o sa nasc in Spital Pucioasa, pt. ca doctora mea este inca directoarea spitalului de acolo si oricum numai acolo "presteaza" angel
Dar tu daca vi dinspre Bucuresti, sigur treci mai intai pe la mine prin oras ras
weekend ? adica maine, sambata sau .... cand ?! cyclops
lucy_katerina
Scris: Sunday, October 26, 2008 4:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Daca am inceput cu cezariana, continuam pe aceeasi varianta. :)
Mely
Scris: Sunday, October 26, 2008 4:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2008
Cu toate ca m-am recuperat f bine,n-am avut dureri de nici un fel decat in prima saptamana,eu as alege,daca s-ar putea,nasterea normala.

Cezariana nu a fost optiunea mea,a fost facute de urgenta pt a nu pune viata piciului in pericol.Singura chestie care ma deranjeaza e taietura care e facuta pe verticala.S-a vindecat f frumos,dar totusi e acolouff
Lilly of the valley
Scris: Sunday, October 26, 2008 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Mely wrote:
Cu toate ca m-am recuperat f bine,n-am avut dureri de nici un fel decat in prima saptamana,eu as alege,daca s-ar putea,nasterea normala.

Cezariana nu a fost optiunea mea,a fost facute de urgenta pt a nu pune viata piciului in pericol.Singura chestie care ma deranjeaza e taietura care e facuta pe verticala.S-a vindecat f frumos,dar totusi e acolouff

Verticala? De ce?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.