Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamici motocicliste? Daca da , va astept cu povestiri si fotografii din calatoriile pe doua roti. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ei, tot Cris22tyna e mai aproape de hoby-ul tau. Dar, daca nu ma insel mai este o mamica motociclista, fetele?? Am uitat cine, stiu doar ca intra mai rar pe forum. Caut si revin. Eu sunt soferita |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Superrrr!!!!
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Da, mai este o mamica motocclista, Katy. Din pacate nu a mai intrat de foarte mult timp... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mihaela, bine ai venit la noi! Sper sa gasesti mamici pasionate de acest sport! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| mariuta wrote:Ei, tot Cris22tyna e mai aproape de hoby-ul tau.
nuuu, nu ma pasioneaza motocicleta, deloc sunt soferitza !!!... cum am mai spus, am fost prea naiva cand m-am lasat convinsa sa urc pe lacusta aia mica, pe cea mare nici nu am incercat ... ce frica am tras ! nu se va mai repeta
|
|
|
Cris tot la lacusta ma refeream si eu cand am spus "mai aproape de hoby-ul tau". Sorry |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| mariuta wrote:Sorry Nu ai de ce mami am mai explicat inca o data, ca sa nu ma astepte fata cu motocicleta "pe platou" in centru .... sa nu inteleaga gresit |
|
| |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mie imi plac tare motoretele,tatal meu a avut o motocicleta cu cabina nici nu stiu cum se mai zice ca pe vremea lui Hitller. .Dar a vandut-o ca fier vechi ca saraca era tare veche. Cand am ajuns in Portugalia acum 4 ani langa hotelul unde ne-am cazat este aerodromul Estoril.Asa ca am nimerit la fix era si Grand Prix , au participat si Valentino Rossi si Barros pe ei ii retin ca erau cei mai buni ,acum nu mai stiu. |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Ely, mi-ai facut noaptea mai frumoasa |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Eiii am si uitat de topicul asta , sa inteleg ca avem trei doamne pasionate de motociclism??? Oare pot sa ma includ si eu daca sunt doar pasionata adica admir pe cei care au astfel de aptitudini??? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
|
Si mie imi plac motoarele,imi place sa le vad,i admir pe cei sau cele care au curajul,dar eu una nu cred ca as fi in stare sa calaresc una! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| katy_lumika wrote:Ely, mi-ai facut noaptea mai frumoasa
Ma bucur. ,sa stii ca m-am gandit la tine in timp ce postam.Incercam sa selectez poze din Portugalia sa le postez la topicul respectiv si am dat si de aceste poze . Dya,Raly si eu tot admiratoare sunt,de plimbat m-a plimbat un amic prin Bucuresti cand eram si eu pe la 21 de ani si ce frumos a fost un pic de teama la inceput pe urma o nebunie. |
|
|