Mamica aspiranta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraEli
Scris: Friday, December 18, 2020 8:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/5/2020
Buna mamici aspirante, ma numesc Alexandra.
Povestea mea e una lunga, pe scurt, pe la 30 de ani am început sa muncim ptr cre?terea familiei ?i dupa vreo cinci ani de nereu?ite ?i to?i atâ?ia doctori am dat peste acel doctor care sa fie la fel de nebun ca mine ca, unu- sa gaseasca cauza de ce nu ramân, 2 - sa ma ajute sa ramân... ?i dupa al?i 2 ani, un diagnostic de endometrioza gradul 5, un Amh de 0,6 la vârsta de 37 de ani cu ajutorul unui FIV am devenit parin?i.
De?i ne doream 3 copii, acceptasem faptul ca asta e bine ca o avem macar pe gaza noastra.
Toate bune ?i frumoase pana in Ianuarie 2020 când nu mai apare menstra ?i noi convin?i ca am intrat la menopauza, na in urma cu 3 ani aveam Amh de 0,6, mergem la control ca sa aflam, spre stupoarea noastra ca sunt gravida in 6 saptamâni...... ?oc plânsete minune mare.... cum se poate a?a ceva... nici macar nu încercam...... toate bune ?i frumoase .... extaz total pana la 11 saptamâni când la control bebele era oprit din evolu?ie...... dezastru total..... o durere de neexplicat.... o pierdere îngrozitor de suportat..... întreruperea de sarcina a fost in Martie ... dupa pauza de 3 luni ne-am apucat din nou in a muncii ptr un al doilea bebe.... normal ca nu se intamplaNuStiu .... acum speram in continuare .... dar pe lânga acea endometrioza ?i Amh mic mai adaugam ?i vârsta de 40 de ani care clar nu vine ca Bonus.... dar speram...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.