Mamica aspiranta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandra88
Scris: Tuesday, March 22, 2016 11:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/20/2016
Hello fetelor!! Sunt super noua pe forum insa f optimista. Dupa un an si 3 lunu de mumca asidua pentru un bebe am decis sa merg la ginecolog, si am fost diagnosticata cu infirtelitate anovulatorie. Am inceput un tratament cu myo-sun 2x pe zi si clostilbegyt 1/ zi z3-z7 a CM si pregnyl dupa monitorizari din z11 tot a doua zi. Ati mai facut careva tratamentul acesta si la ce sa ma astept deorece momentan sunt optimista dar nu vreau sa fiu prea dezamagita daca nu functioneaza! Multumesc
andy07
Scris: Saturday, March 26, 2016 2:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
Buna, Alexandra88!
e un tratament pt stimularea ovulatiei, ar trebui sa mearga. daca nu merge din prima luna nu trebuie sa te descurajezi, la un moment dat va da rezultate si vei ovula.
mai bine scrii la clubbul aspirantelor, acolo scriem toate, aici nu vede nimeni si nu ti se raspunde.
http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---45.aspx?g=posts&t=17574&p=80
misha
Scris: Monday, March 28, 2016 12:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Fetelor, dar de branca ursului ati auzit? E tratament naturist si am auzit ca da rezultate. E adevarat ca poate dura un pic mai mult pana se intampla minunea, dar poate ca ar merita sa fie luat in considerare si un astfel de tratament!
Alexandra88
Scris: Tuesday, March 29, 2016 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/20/2016
Multumesc pt lamurire Andy07!
KIRI
Scris: Thursday, September 8, 2016 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2016
GAGICI EU AM LUAT LA PRIMUL BEBE BRANCA USI AM RAMAS DIN PRIMA IAR ACUM INCA ASTEPT, INTRU IN A 3 LUNA DEJA....DE INCERCARI
Lili Eu
Scris: Thursday, September 8, 2016 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
KIRI wrote:
GAGICI EU AM LUAT LA PRIMUL BEBE BRANCA USI AM RAMAS DIN PRIMA IAR ACUM INCA ASTEPT, INTRU IN A 3 LUNA DEJA....DE INCERCARI
Intra la clubul aspirantelor!! si o sa gasesti acolo multe fete cu care poti vorbi pe tema asta....computerlove
KIRI
Scris: Friday, September 9, 2016 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2016
imediat ce imi dau seama cum ca imi prind urechile pe aici
Lili Eu
Scris: Friday, September 9, 2016 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
KIRI wrote:
imediat ce imi dau seama cum ca imi prind urechile pe aici
scrie sus in dreapta undeva subiecre actuve si inti acolo si de acolo alegi ce te intereseaza!!! acolo o sa vezi si clubul aspirantelor si inti acolo si o sa gasesti multe aspirici super de treaba cu care poti discuta!!! am stat si eu pe acolo aproape 3 ani Lol dar am invatat multe lucruri folositiare pt mine, acum sunt graviduta dar mai intru si le ele cand imi e dor.....Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.