Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Buna, Alexandra88! e un tratament pt stimularea ovulatiei, ar trebui sa mearga. daca nu merge din prima luna nu trebuie sa te descurajezi, la un moment dat va da rezultate si vei ovula. mai bine scrii la clubbul aspirantelor, acolo scriem toate, aici nu vede nimeni si nu ti se raspunde. http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---45.aspx?g=posts&t=17574&p=80 |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
| Multumesc pt lamurire Andy07! |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| KIRI wrote:GAGICI EU AM LUAT LA PRIMUL BEBE BRANCA USI AM RAMAS DIN PRIMA IAR ACUM INCA ASTEPT, INTRU IN A 3 LUNA DEJA....DE INCERCARI Intra la clubul aspirantelor!! si o sa gasesti acolo multe fete cu care poti vorbi pe tema asta.... |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| KIRI wrote:imediat ce imi dau seama cum ca imi prind urechile pe aici scrie sus in dreapta undeva subiecre actuve si inti acolo si de acolo alegi ce te intereseaza!!! acolo o sa vezi si clubul aspirantelor si inti acolo si o sa gasesti multe aspirici super de treaba cu care poti discuta!!! am stat si eu pe acolo aproape 3 ani dar am invatat multe lucruri folositiare pt mine, acum sunt graviduta dar mai intru si le ele cand imi e dor..... |