Ati incercat careva Milupa 2 cu morcov? Cum e?
|
De asta si spun! Ca sunt cazuri si cazuri! In martie am primit decizia prin care ma informa care e cuantumul si imi spuneau ca daca vreau, pot face contestatie! Din februarie nu am mai luat nimic! :(
|
Buna dragi mamici,
Sigur cele mai multe dintre voi aveti deja o indemnizatie de maternitate, cine poate sa imi spuna si mie, daca in martie am primit decizia de aprobare a indemnizatiei, am sanse ca luna aceasta sa primesc si banii?
Multumesc si pupici pt pitici
|
Multumesc! Mi se pare ca nu-i mai place NAN ...
|
ma bag si eu :P fiica mea cea mijlocie (ca am 3 de toti) pe la 3 ani facea tot asa niste linii si imi spunea ca sunt eu :)) mi-r fi placut sa fiu slaba ca o dunga :))) Numai bine lapitici si la mamici
|
ma gandeam ca asa trebuie, dar o confirmare in plus nu strica! multumesc mult
|
Cine a mai facut trecere de la Nan la Milumil? As vrea sa stiu cum se face, ii combin in acelasi biberon o masura de Milumil si restul de Nan si merg treptat pana ajung la 100% Milumil, sau cum?
Multumesc Anticipat
|
msik, azi am fost la cantarit avem 5,300 kg la o luna si 6 zile!
|
Da, am ramas la Nestle NAN, sticla era de vina desi o fierb si tetina dupa fiecare mancarica. Am luat de sticla si acum e ok!
|
Pai sa vedeti! Am decis sa renunt ... insa nu la NAN ci la sticla de plastic in favoarea uneia de sticla! Laptele il prepar doar inainte de a manca si ce ramane il arunc. Nu il tin deloc si nu i-l dau dupa ! Acum suntem fericiti, avem 9 saptamani nu mananca fffff mult doar 90 sau 120/ la o masa dar pune in greutate! Ms fetelor si numai bine la frumosii vostri prunci!
|