Profil: mami2012
Despre
Utilizator: mami2012
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, August 23, 2013
Ultima vizita: Tuesday, May 13, 2014 3:29 PM
Numarul de postari: 13
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sunt nasica...ce trebuie sa fac?
Postat: Tuesday, May 13, 2014 3:29 PM
Daca esti nasica, asa cum urmeaza sa fiu si eu, va trebui in primul rand sa te pregatesti cu hainute pentru bebelus si mesaj editat de moderator.
Ce parere ai despre trusourile de botez personalizate?
Subiect: avion origami
Postat: Tuesday, May 13, 2014 11:58 AM
foarte priceput baietelul... o sa il facem si noi si poate de data asta o sa si zboare, ca cel facut cu mami data trecuta nu prea voia sa-si ia zborul uff
Subiect: Ce a ales bebe de pe tavita la 1 an?
Postat: Tuesday, May 13, 2014 11:52 AM
IoanaAlexandra wrote:
...esti super Buli...
...Fabiana a ales: banii,carte de rugaciuni si chei...
...Sofia a ales:..doua pixuri..liniar...o bratara si seringa...dar la final a aruncat totul si a ramas la pixuri...

banii si cartea de rugaciuni... e de bine!
Subiect: Retete de diversificare
Postat: Tuesday, May 13, 2014 11:49 AM
Va spun si eu o reteta de cookies foarte sanatoase pe care le adora fetita mea si pe care i le ofer in loc de biscuitii clasici. Este foarte usor de facut si i le poti da cu laptele de dimineata sau seara sau la gustari:

Se mixeaza: 120 gr unt, 40 gr zahar si 1 ou.
Se adauga treptat:
150 gr de faina
jumatate lingurita praf de copt
un praf de sare
140 gr fulgi de ovaz
aprox 30 gr fructe uscate - ce aveti: stafide, merisoare... se formeaza un aluat destul de tare care se ia cu lingura si se coace intr-o tava (pe hartie de copt). Se lasa la cuptor aprox. 15 minute, pana se rumenesc un pic.

Pofta mare, bebici si... mamici!

Subiect: Idei de cadouri pentru o fetita de 12 ani
Postat: Friday, December 6, 2013 12:51 PM
delfinasa wrote:
Mi-am stors creierii si nu-mi mai amintesc ce-mi placea pe la varsta astaalcool...stiu ca incepuse sa ma preocupe imbracamintea, incaltamintea, aveam grija sa arat cat mai bine cand ieseam din casa, dar in rest chiar nu mai stiu ce-mi placea sa primesc cadou scratch...ceva idei de cadou pentru fetite de 12 ani?sic

un editat de moderator prin gravura cu poza voastra si un mesaj pentru ea sau un ursulet de plus brodat cu mesajul tau sau o editat de moderator
Subiect: Articole crosetate pentru bebelusi
Postat: Wednesday, November 13, 2013 5:04 PM
imi plac mult hainutele crosetate pentru cei mici, in special botoseii si caciulitele. sunt atat de delicate!
Subiect: Accesorii,flori crosetate,brose,coliere,esarfe,curele...creatii ingerash
Postat: Wednesday, November 13, 2013 5:01 PM
cat de tare este paturica... o sa incerc si eu sa fac ceva asemanator pentru fetita mea... pana acum am facut doar floricele si accesorii mici, dar paturica ta este superba
Subiect: Aranjamente Florale
Postat: Wednesday, November 13, 2013 4:53 PM
Bravoo foarte dragute aranjamentele florale lucrate de tine! felicitari!
Subiect: Cazaturile la locurile de joaca
Postat: Friday, August 23, 2013 3:10 PM
bulibuli wrote:
Fix asa a cazut al meu azi. De pe terasa din fata casei (inalta de vreo 50 cm), direct in cap pe ciment!! Imi vine sa mor, nu alta. In fiecare zi ne jucam pe terasa, alearga de colo colo, urca si coboara de 100 de ori pe zi. Azi l-am lasat ca in orice alta zi sa se joace pe terasa timp in care eu ma apuc sa mai fac una alta prin gradina (la 2-3 m distanta de el, sa fie mereu in raza mea vizuala). Si el, desteptul, a vazut nu siu ce si a dat sa se aplece la marginea terasei (nu mi-am imaginat ca va cadea, am zis ca doar se uita in jos) si buf! in cap pe ciment. A facut o tumba de toata frumusetea. Noroc de sapca de pe cap, ca si-l spargea sigur. Culmea ca nu a plans f mult, dar pe mine m-a luat o durere crunta de cap instantaneu, am o stare... El e ok, s-a jucat in continuare, a alergat, acum doarme... Innebunesc! Nu mi-as fi imaginat ca mai poate sa cada la varsta asta asa ca mamaliga in cap cand se apleaca... Nu mai am chef de nimic, aveam atatea planuri pt azi, am treaba o gramada si nu-s in stare de nimic... Cray

offf...o sa treaca...daca nu a plans, cine stie cum a cazut... iti inteleg starea cred... a mea e un fel de kamikaze de 1 an si 6 luni si mi-e groaza sa ma gandesc cum o sa fie mai maricica. zilele trecute s-a urcat pe masa, se urca pe orice acum ca cica sare (dar nu stie, doar face tzop tzop zice ea). la noi cea mai naspa cazatura a fost din patut. nu mi-am imaginat ca se poate da peste bara de lemn pe la 8 luni cred (abia se tinea pe picioruse si invatase sa se deplaseze de la un cap la altul al patutului tinandu-se de bara), dar se poate...si pana acum a facut-o de vreo 3-4 ori. doar prima oara m-a luat insa total pe nepregatite si am plans mai mult decat ea (ma gandeam sa o duc si la un control ca era foarte mica, dar i-am urmarit comportamentul cateva zile si era acelasi ca pana atunci)... de atunci stam oricum cu perne pe jos de jur imprejurul patutului si cand doarme singura in camera fac o mie de ture la ea... a cazut si pe ciment dandu-se dea dura pe o minge (iti dai seama ca s-a dat o singura data, ca era sub ochii nostri si pana sa o prindem deja luase busitura)...sper la cat mai putine evenimente din astea pe viitor si asa iti urez si tie
Subiect: Broderia
Postat: Friday, August 23, 2013 2:55 PM
imi place broderia... am facut si eu de mana un pic de broderie artistica, dar acum nu prea mai reusesc sa gasesc timp pentru lucrul manual... cand am luat motul finutei am apelat la broderie profesionala pentru un cadou personalizat care a iesit superb...