AJUTOR!!!!!!!!!!Imi moare cred Yucca...s-au plostit frunzele.Cred ca am udat-o cam exagerat(o data pe sapt)acum stiu ca iarna trebuie udata o data pe luna.Totusi tulpina nu-i putreda...credeti ca va supravietui??????Va rog sa mi spuneti daca stiti ce trebuie sa fac...in rest am respectat tot ce trebuie pt ingrijirea ei.
|
Va multumesc pt urari.Suntem bine amandoua.Ne-am obisnuit una cu alta.Teo este exact asa cum mi-am dorit.In curand va pun si poze ca sa ne vedeti.Eu imi revin surprinzator de repede.Mai am 5 kg de slabit(sincer nu-mi vine sa cred).
|
Sa va traiasca bebelusii sunt foarte frumosi. Taki si Sasha aratati tare bine.Felicitari!
|
Impresionant...dar in acelasi timp trist.
|
Intr-adevar sunteti frumoasse toate.Felicitari mamelor voastre Eu am fost numai blonda,nu ma incumet la alceva.Am fost si suvite(ciocolatii,roscate,varfuri colorate-tot ce imi tarznea pe moment).
|
Felicitari castigatoarelor!
|
Care dintre voi v-ati confruntat cu hemoroizi in sarcina?Si cum a-ti procedat?E destul de greu avand in vedere ca am 32 de saptamani si uterul e mare si apasa pe rect.
|
Votez cu Ely.
|
Multumesc Ely .In tr-adevar mai am foarte putin
|
Ely ce frumoase sunteti maiiiii...sa-ti traiasca fetita ca este o dulce toata.Numai bine..ciao
|