Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mi a zis ta-ta prima data..apoi da-da,ba-ba, pa-pa si la 8 luni si o sapt ma-ma, dar tare frumos a mai zis acum are f multe cuvinte in vocabular...daca nu vrea sa se ridice sau sa mearga de-a busilea macar sa vb |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lasa Miraa, ca Mi o sa mearga direct in picioare, mersul in patru labe si ridicatul de tot ce ii iese in cale e un motiv in plus de griji. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Lasa Miraa, ca Mi o sa mearga direct in picioare, mersul in patru labe si ridicatul de tot ce ii iese in cale e un motiv in plus de griji.
Vaaaii cata dreptate ai |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Alexa a zis initial TATA, ca si Robert... Abia de 2 saptamani a inceput sa zica si MAMA... |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Ca majoritatea piticilor si a mea a zis tatatatatatatatta |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari pentru marea realizare si la cat mai multe |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si noi tot ta-ta...am spus prima data. Apoi a urmat..da...da...si pa...si face si cu manuta. |
|
| Luana a rostit prima oara tata si imi era ciuda pentru ca nu a vrut-o, nici nu a fost prezent cand am nascut insa important a devenit faptul ca a rostit ceva , ca a fost si este un copil istet, cuminte, frumos si sanatos si in primul rand ca e cu mine si ca e a mea |
|
| Ai mei au spus tata. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sper ca nu ati uitat sa votati si in chestionar! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| anemona a zis tata prima data, va dati seama ce mandru era taticu: si mult mai tarziu a zis mama, cam pe la 7 luni,dar numai cand vroia ceva striga mama adynanemona attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Fetele mele au spus amandoua a-ba-ba ( aba in ebraica este TATA !!!) asa ca am votat cu Tata.
Nu m-am suparat, nici nu am reusit sa le convig sa spuna ima = mama, asa ca m-am lasat pagubasa... Hei, hei pana la urma credeti ca am scpat... acum nu fac nimic ( mai ales cea mica) nu baie, nu se spala pe dinti, nu mananca - fara mama !!!!!
Si cand sunt suparate, plang sau au vreo problema sa vedeti ce se ingramadesc calare pe mine..... Asa as vrea sa se mai du-ca si tatal lor un pic....
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| darius in ziua cand a implinit trei luni,a zis odata clar MAMA.nici noua nu ne-a venit sa credem,dar uite ca asa a fost.dupa aceea clar ca nu a mai spus nimic,doar pe la 7 luni karina inca nu spune nimic |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| butterfly wrote:darius in ziua cand a implinit trei luni,a zis odata clar MAMA.nici noua nu ne-a venit sa credem,dar uite ca asa a fost.dupa aceea clar ca nu a mai spus nimic,doar pe la 7 luni karina inca nu spune nimic
si Ahmi la 5 luni fara 2 zile a zis clar clar MAMAA ,, eram si eu si sotul langa el,,, nu ne venea sa credem si apoi dupa vreo 2 zile a inceput sa zica baba in araba inseamna tata acum zice mai mult tata si baba |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| si noi tot baba i zicem lui tati ca si farsi are influente arabe.Insa vad ca zice si mama si se uita la mine iar cand intreb unde-i baba se uita la ta-su.Deci mama si baba in acelasi timp |
|
|