Profil: malinka
Despre
Utilizator: malinka
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 4, 2009
Ultima vizita: Wednesday, January 13, 2010 12:46 PM
Numarul de postari: 27
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caciulite tricotate pentru copii pentru iarna
Postat: Tuesday, January 12, 2010 2:02 PM
multumim frumos... si multe felicitari tuturor fetelor, sunteti o adevarata sursa de inspiratie, nici nu stiu ce mi-ar placea mai mult sa fac si eu... da' caciulita aia alba cu catelul e superba...

ziceam ca nu mi-au iesit prea bine urechile la ultima caciula... asa ca am facut alta...da' modelul tot suparat e... :)

Subiect: Caciulite tricotate pentru copii pentru iarna
Postat: Wednesday, January 6, 2010 7:58 PM
gata caciulita pentru marc... prima cu urechi, ce-i drept, un pic cam late... dar na, e prima... modelul nu-i prea incantat cu nimic pe cap dar l-am prins un pic...

Subiect: Manusi
Postat: Tuesday, January 5, 2010 12:57 PM
gata, tocmai am terminat si eu prima pereche de manusi pentru marc... doar ca, cred ca tot la anu' ii vor veni bine... nu stiu ce am, dar toate le fac mai mari decat trebuie... il vad mai mare decat e????

Subiect: Pulovere tricotate pentru copii
Postat: Sunday, January 3, 2010 3:46 PM
multumesc frumos... e nimic pe langa ce reusiti voi, multe dintre cele care sunteti pe aici, sa faceti...dance

imi poate explica si mie cineva cum se face un pulover, tot asa, inceput de sus, dar sa fie fara deschizatura in fata, deloc? acum lucrez la o pereche de manusi pentru Marc si o caciula pentru tati dar vreau sa ma apuc de un al pulover pentru Marc...

o duminica placuta tuturor...
Postat: Friday, January 1, 2010 11:08 PM
sa vi-l si arat...

puloverul...

si posesorul, imbracat cu el...
Postat: Friday, January 1, 2010 10:52 PM
Buna tuturor si un an nou plin de bucurii... La multi ani! N-am intrat de multa vreme dar am mai lucrat cateva ceva... tocmai am terminat primul pulover inceput de sus... tot pentru Marc, desigur... e foarte simplu dar imi place cum a iesit doar ca... e cam mare, banuiesc ca pe la anu' o sa-i vina bine...oricum, am citit pe-aici sfaturi pentru modelul asta care mi-ai prins foarte bine, multumesc tuturor...
Subiect: Caciulita toamna si primavara
Postat: Sunday, April 5, 2009 9:27 PM
am mai terminat si eu o caciulita pentru marc...de fapt, doua, una rosie dar n-am facut poze la ea si caciulita aceasta:

modelul l-am luat de aici...n-a iesit tocmai copie dupa model, dar...:)

Subiect: Tricotajele mele pentru copii
Postat: Sunday, April 5, 2009 9:12 PM
cristina...am ramas fara glas...e superbbbbb costumasul albastru, si ce bine-i sta modelului...rochita, caciulita, botoseii, toate sunt absolut minunate, sa le poarte sanatoasa...love love
Subiect: Caciulite crosetate pentru copii pentru primavara - vara
Postat: Wednesday, March 25, 2009 7:27 PM
intr-adevar, caciulita e foarte reusita dar modelul e...superb ! sa creasca mare si sa fie sanatoasa...si ce bine-i sta ei cu floricica aia...felicitari...newclap
Subiect: Caciulita toamna si primavara
Postat: Tuesday, March 24, 2009 12:36 PM
marc tocmai a primit cadou o caciulita, e buna pentru primavara, e din fir subtire...ne-a facut-o mamica lui stefi, o prietena de-a lui marc...modelul de ursulet e luat de-aici...:)

caciulita de spiridus e tare haioasa, ma gandesc sa-i fac lui marc si eu una...