Majorat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ana1626
Scris: Friday, January 11, 2013 7:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2012
topai Buna fetelor,m-am gandit sa ne spunem aici experientele de la majorat.Unde l-ati facut?Cu cine?Ce ati primit cadou?coeur
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, January 11, 2013 9:02 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Hi hi ce mult a trecut de atunci. Stiu ca l-am facut acasa cu familia mea si nu am fost pretentioasa sa primesc nu stiu ce cadou. Insa primul meu celular la aceasta varsta l-am primit, mult mai tarziu de onomastica numelui meu.
kara
Scris: Friday, January 11, 2013 11:24 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
hi,hi,,hohohohoh........al cui majorat.?..al mamelor sau al copiilor????????????sa fiu sincera a fost fain si la mine..........ha la 18 ani inca nu aveam prieten dar aveam multi colegi.la liceu, si i.am dus pe toti la mama la tara,mai pastrez inca foenu primit de la colegul de banca din liceu si chitara de la sora mea........eheeeeeee sunt 1000 de ani de atunci dar eu personal i.ti multumesc pentru AMINTIRI............deja au trecut 26 de ani,repejor..........plans plans
miha292
Scris: Wednesday, September 4, 2013 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2013
Am petrecut acasa cu prietenii si familia, nu cum se face acum prin cluburi de fite cu whisky curgand rauri :)) si am fost foarte fericita
luiza_ro
Scris: Friday, November 1, 2013 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2013
ana1626 wrote:
topai Buna fetelor,m-am gandit sa ne spunem aici experientele de la majorat.Unde l-ati facut?Cu cine?Ce ati primit cadou?coeur

sunt din categoria celor ca nu au avut parte de serbare,toata viata am tinut minte lucrul asta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.