Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Fetelor, am o mare problema: de luni de zile, mainile mele arata jalnic. Mi se crapa pielea pe degete si se face "fasii" care se rup sau sunt numai bune de "agatat" ciorapi si haine...am uneori perioade in care degetele fac rani, mi se "despica" pielea pana la sange pe anumite portiuni (ca niste mici taieturi de cutit). Am incercat toate felurile de creme, ba chiar mi-am dat cu vitamina A si E pe maini insa e f greu sa mai faci ceva cu ele pe maini pt ca sunt f unsuroase
Va rog sa imi recomandati o crema buna de maini care poate sa le netezeasca si sa le redea frumusetea.
Am vazut azi o crema Estee Lauder (cam scumpa dar daca e buna zau ca as da banii pe ea) si am si incercat-o insa nu stiu ce sa zic... o fi buna sau dau banii aiurea? Am auzit ca si la Clarins exista creme de maini bune insa nu am gasit nimic la ei. astept niste recomandari - si creme de "firma", dar si din cele "no name", poate chiar ceva cu plante! Va rog mult! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu folosesc cu succes E45. Si eu am avut o astfel de perioada si numai aceasta crema m-a salvat. |
|
| Roxanel wrote:Eu folosesc cu succes E45. Si eu am avut o astfel de perioada si numai aceasta crema m-a salvat.
Roxanel, draga mea, imi poti da detalii despre ea te rog? De unde o iei? Cam cat costa? Ce contine? Chiar ma intereseaza daca zici ca e asa de buna. Multumesc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Anca, incearca sa obesrvi ce detergenti folosesti si care te ataca asa de tare ca sa il eviti pe viitor. Eu nu am patit chiar ca tine, asa ca orice crema de maini mie imi reface repede mainile, dar simt foarte repede un detergent care e prea puternic pt mainile mele. Eu am fost de mica sensiliba in aceasta privinta asa ca sunt obisnuita sa ma feresc. (Daca spal vase mai mult de 15 minute continuu mie mi se aspresc deja mainile) |
|
| Miha, de la orice fel de detergenti... acum imi protejez mainile cu manusi cand folosesc clor, Cif, ceva pt baie, dar vase chiar nu pot spala cu mainile protejate de manusi de menaj! Mai mult le licioresc si ma incurc is pe mine!
Eu mai am si obsesia de a ma spala pe maini de 30 ori pe zi! Cred ca din cauza apei si a detergentilor am ajuns in halul asta! acum am la un deget o rana adanca, din care zile la rand a curs sange! Deci trebuie sa fac ceva repede ca nu mai pot continua asa! Cine imi vede mainile, se sperie! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andismom wrote:Miha, de la orice fel de detergenti... acum imi protejez mainile cu manusi cand folosesc clor, Cif, ceva pt baie dar vase chiar nu pot spala cu mainile protejate de manusi de menaj! mai mult le licioresc si ma incurc is pe mine! eu mai am si obsesia de a ma spala pe maini de 30 ori pe zi! cred ca din cauza apei si a detergentilor am ajuns in halul asta! acum am la un deget o rana adanca, din care zile la rand a curs sange! deci trebuie sa fac ceva repede ca nu mai pot continua asa! cine imi vede mainile, se sperie! Foloseste si pentru tine numai produse de bebelusi (sapun, gel de dus, etc). Iar la detergentii de vase mie imi merge bine cu Pur balsam cu aloe vera. |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Andismom si eu am aceasi problema , am niste maini asa de aspre...de vreo saptamana nu ma mai spal pe maini cu sapun solid, doar cu lichid si parca nu se mai aspresc asa de tare. Mai ales ca eu am o fobie cu mainile, ( gen Leonardo DiCaprio in fimul Aviatorul ) iar dupa ce spal vasele sunt si uscate si aspre. Pe maini ma dau cu orice crema prind, dar problema mea mai ca nu suport sa-mi simt mainile unsuroase de crema , asa ca as vrea ceva care intra imediat in piele si sa hidrateze bine. Astazi de exemplu m-am dat cu crema de corp Dove, ca e putin mai grasa, si in mainile mele a intrat imediat. Daca cumva afli o crema care sa te multumeasca, te rog da-mi si mie de stire... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Fetelor, pentru un tratament rapid al mainilor folositi bepanten sau pantenol de la galenika (e foarte ieftin, pana in 6 RON). Pentru intretinere incercati crema de maini de la Neutrogena si sapunuri cu glicerina. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Eu am o colega care a avut exact aceeasi problema ca si a ta , o sa intreb cu ce fel de crema a rezolvat problema. Ce stiu sigur este ca a folosit o crema preparata la o farmacie care continea mai multe feluri de medicamente pentru ca si ea a incercat cu tot felul de creme insa nici vorba sa-i treaca pina nu a gasit reteta de care iti spuneam. Miine am sa o intreb si daca fac rost de ea am sa ti-o dau. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| si mie imi crapa mainile ,nu asa rau k la tine,k ma spal de n ori si ma dau cu crema de galbenele sau nivea,si cand fac baita la bebe mai dau si cu uleiul ei de bebelusi sanosan.eu nu ma sterg bine pe maini si de aceea imi crapa k ma grabesc si ma sterg repede si mai ramane apa...incearca cum au zis fetele sapun de bebe si crema sau ulei |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Andismom, eu iti trimit tatului meu o crema cu silicon din Israel....
De 3 ani o foloseste ( mai ales iarna ) si este foarte multumit de ea. Se numeste Fenjal si scrie pe ea ceva cu 100 silicon. Nu mai tin minte.....
Adevarul ce eu nu o folosesc prea des, pentru ca nu-mi place ca raman mainile uleioase....dar de buna este cea mai buna... |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Andismom wrote:eu mai am si obsesia de a ma spala pe maini de 30 ori pe zi! cred ca din cauza apei si a detergentilor am ajuns in halul asta! acum am la un deget o rana adanca, din care zile la rand a curs sange! deci trebuie sa fac ceva repede ca nu mai pot continua asa! cine imi vede mainile, se sperie! De la spalatul foarte des pe maini ti se trage si eu am patit la fel. In primul rand schimba sapunul, cum a spus si Crista, cauta sapun lichid cu balsam sau crema de spalat. Spala-te pe maini cu apa calduta, atat cea rece, cat mai ales cea fierbinte usuca pielea. Si indiferent ce crema alegi, vezi ca exista niste manusi de bumbac pe care sa ti le pui in maini seara dupa ce te-ai dat cu crema si le tii in maini cat ti-e comod, toata nopatea daca poti. Important e sa nu uiti sa te dai cu crema seara inainte de culcare. Si eu am probleme cu mainile, genetic le am mai uscate si mereu cand uit sa dau noaptea cu crema se vede, arata rau. Si evita ranile deschise la maini, e mai rau sa ai rani deschise (chiar si minuscule) decat microbi. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| un verisor de al meu avea probleme la fel ca si tine cu mainile.lui i se tragea de la servici.a folosit o crema din germania,este ff buna.si eu am ceva probleme si am folosit aceeasi crema,este super.cred ca e cea cu silicon de care zicea cristy pt ca scrie ceva de "silica"(daca asta e silicon e germana)
|
|
| Miru wrote: De la spalatul foarte des pe maini ti se trage si eu am patit la fel. In primul rand schimba sapunul, cum a spus si Crista, cauta sapun lichid cu balsam sau crema de spalat. Spala-te pe maini cu apa calduta, atat cea rece, cat mai ales cea fierbinte usuca pielea. Si indiferent ce crema alegi, vezi ca exista niste manusi de bumbac pe care sa ti le pui in maini seara dupa ce te-ai dat cu crema si le tii in maini cat ti-e comod, toata nopatea daca poti. Important e sa nu uiti sa te dai cu crema seara inainte de culcare. Si eu am probleme cu mainile, genetic le am mai uscate si mereu cand uit sa dau noaptea cu crema se vede, arata rau. Si evita ranile deschise la maini, e mai rau sa ai rani deschise (chiar si minuscule) decat microbi.
Miru, multumesc de pontul cu manusile! dar oare unde gasesc asa ceva?
ma batea gandul sa merg la manichiura si sa imi fac un tratament cu colagen, am vazut o data pe cineva care si-a facut! ii punea pe maini o crema f grasa, cu colagen si apoi niste manusi speciale cu care se baga intr-un aparat cu aburi sau asa ceva si cica ies mainile ca noi! oare asa o fi?
mi-am luat ieri de la un Sensi Blue o crema de maini care se zice ca e f buna, e dermato-cosmetica, A-Derma, Exomega cu omega 6 si vit B3. se pare ca e pt piele atopica, uscata si f iritata si trebuie sa fac minimum 10 zile de tratament de doua ori pe zi. va tin la curent cu rezultatele.
va rog, pe cele care puteti sa imi recomandati ceva bun, sa imi spuneti cand aflati. va multumesc mult!
incerc sa pun niste poze cu mainile mele de "doamna", ca sa va faceti o idee despre cum arata! sper sa se vada clar ca am incercat cea mai buna rezolutie!
asta este crema de maini
|
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Andismom wrote: Miru, multumesc de pontul cu manusile! dar oare unde gasesc asa ceva?
Nu as vrea sa se auda ca reclama, eu am vazut astfel de manusi ( erau si shosete ) in cataloagele de la Oriflame......
Andismom wrote:va rog, pe cele care puteti sa imi recomandati ceva bun, sa imi spuneti cand aflati. va multumesc mult!
Trimite-mi adresa ta pe PM... iti trimit crema cu silicon poate te ajuta.... |
|
|