Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am zis sa reactivez si topicul acesta doar ca pun si bluzite cu maneca scurta(ca nam stiut unde sa le pun) bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ana sunt citeva extrem de interesante.multumimi mult. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| bire.anamaria wrote:am zis sa reactivez si topicul acesta  doar ca pun si bluzite cu maneca scurta(ca nam stiut unde sa le pun) sunt bine venite, caci vine caldura......... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| multumim Anamaria f frumoase |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumuseti! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| carla wrote:Alt model dragut!
buna am si eu o rugaminte am multe diagrame si nu stiu ce inseamna"V" cu 2 acela deasupra si nici "V" intors cu 2 dedesupt. Multumesc |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Motanel wrote:
buna am si eu o rugaminte am multe diagrame si nu stiu ce inseamna"V" cu 2 acela deasupra si nici "V" intors cu 2 dedesupt. Multumesc
cred ca inseamna 2 impreuna |
|

Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| sunt minunate |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sunt productiva in vara asta, am terminat al doilea tricou,maieu sau ce o fi dar imi placeeeee Pacat ca poza nu e chiar clara .M-am specializat si in tricotatul cu bumbac ,nu e usor dar se merita. t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mihaela sa-l porti sanatoasa ,e tare frumos |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Vai MAIHAELA draga,modelul care m-a cucerit pe mine.Si eu am sa il fac candva , nu stiu cand dar il fac ,ca prea mult imi place. PUPICI,imi place mult cum a iesit si iti sta f bine |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| t-mihaela wrote:Sunt productiva in vara asta, am terminat al doilea tricou,maieu sau ce o fi dar imi placeeeee  Pacat ca poza nu e chiar clara .M-am specializat si in tricotatul cu bumbac ,nu e usor dar se merita.
Mihaela,e foarte frumos!!!Sa-l porti cu placere!!!! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc fetelor , sa nu credeti ca-l port cu izmenele alea dungate am facut poza asa de graba si de fericire ca l-am terminat.L-am luat azi la munca cu pantaloni negri vai ce bine vine simteam ochii pe mine .Acum ca m-am indragostit de firul asta o sa mai comand si alta culoare pentru o fusta |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Tare fain ti-a iesit Miha. Ce m-ai distrat cu "izmenele" tale. |
|

Inregistrat: 5/24/2010 Mesaje: 274
| Mihaela ... foarte frumos tricoul si-ti sta foarte bine. Sa-l porti sanatoasa |
|
|