|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bire.anamaria wrote:wow ildi ce superb e.zici cai din magazin(adica e perfect) sora-ta m-a tot batut la cap cu poza la purtator,sa o mai vad data viitoare cu poze decapitate sau cu fata ascunsa! va multumesc,anamaria,oanamria,mirela!
|
| imi place mult de tot!!si-ti vine super!!!!!poate imi fac si eu unul mda.....il pun pe lista...cine stie poate imi vine cheful de lucru |
| diana-andreea wrote:imi place mult de tot!!si-ti vine super!!!!!poate imi fac si eu unul  mda.....il pun pe lista...cine stie poate imi vine cheful de lucru mersi mult!cind te hotaresti,iti dau toate schemele.daca nu ma insel,le-am postat pe la pag anterioare si apoi si anamaria l-a gasit. |
| esti super faina.siti vine de minune maieutul. |
| era ptr tine ,mai ales,poza!ai vazut ce i-am scris si anei?ca poate te mai vad cu poze decapitate,samd... |
| n-am vzt nik ce zici tu acolo? |
| dana78 wrote:n-am vzt nik ce zici tu acolo? uita-te la inceputul paginei.zic,ca tu mi-ai cerut poza la purtator si iat-o,insa tu,imi esti datoare cu poza cu rochia.fuguta! |
| hai cam vzt de prima oara.dar eu is mai rusinoasa si nu prea ma arat.da daca zici ca ma bati ma veti vedea in zilele urmatoare cu o noua fusta si cu un maieu.si am sa ma arat la fata.doar ca sa nu ma mai bati. |
| serios?abia astept!glumeam...faci poza cind o sa ai dispozitia necesara.te pupic |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ildi ce-mi place maieutul, eu nu l-am vazut pana acum, dar arata beton. Si tu la fel. |
| LilianaD wrote:Ildi ce-mi place maieutul, eu nu l-am vazut pana acum, dar arata beton. Si tu la fel. mersi,dragutzo! e la pag 3.l-am facut cu vreo 1 luna in urma,dar eram datoare cu poza la purtator |
| Ildi mami, iti sta foarte bine cu maietul facut de tine. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| Ildi iti sta perfect cu maieul,iti scoate bronzul in evidenta,esti o frumoasa |
|
| ildi vreau si eu schema te rog parca am vazut-o pe undeva dar nu mai tin minte unde ,ce si cum cate g de bumbac ti-a intrat???daca nu ma insel e masura M( sau S ) ,nu??? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ildi wrote:special ptr dana,laly si marianita, mi-am luat inima in dinti abia azi,am asteptat sa prind un pic de culoare 
super maieul. |
|
|