Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Simonik, maieutu l tau este minunat! Se vede ce mult ai muncit la el! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Frumos maieut ,Simonik,ai "floricit" nitel la el,felicitari,este superb!!!!! bine ai venit printre noi!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| multumesc fetelor |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Te felicit si eu, Simonik |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| ms si tie |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Simonik felicitari pt maieut si sa-l porti sanatoasa ca e foarte dragutz. |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Simonik reusit maieu! La cit mai multe! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Felicitari Simona! Lucrezi foarte frumos, stiu cat este de migaloasa tehnica topului tau. Iti vine de minune |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| georgyana, te rog imi spui si mie la maieutul de la pag 5 cam pe ate ochiuri ai inceput. am incercat sa-l fac si eu ptr o fetita de 3 ani , eputin cam plinuta, am facut dupa schema dar este f mic, nu-i intra nici pe cap.
|
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| iozefina wrote:georgyana, te rog imi spui si mie la maieutul de la pag 5 cam pe ate ochiuri ai inceput. am incercat sa-l fac si eu ptr o fetita de 3 ani , eputin cam plinuta, am facut dupa schema dar este f mic, nu-i intra nici pe cap.
iozefina eu am facut exact dupa schema cu fir mediu bumbac si i vine une-i doamne care porta masura L nu stiu cum de tie nu ti-a iesit si mai ales ca il faci pt o fetita de 3 ani |
|

| georgyana, am lucrat cu fir de bumbac mercerizat cumparat de la r...cu croseta nr 4, am inceput pe un nr de lant de 14 ochiuri, apoi rozeta de 28 ochiuri si am mers dupa schema |
|

| georyana , sagetile ale pe margine ce inseamna? tr sa lucr numai acolo.far sa mai ma duc roata? firul de bumbac este pus in 1 si este subtirel? ce ma sfatuiesti sa fac? sa lucr mai mult pe marg ca sai dea largime si apoi sa cos buc si sa mai cont cateva randuri in partea de jos?ms |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Simonik e super!!!Sa-l porti sanatoasa!! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| ioze eu cred ca daca faci mai multe randuri iti iese marimea dorita iar sagetile iti indica sa numai mergi pe rotund si sa faci doar dus -intors |
|

| georgyana , am facut mai multe randuri si mi-a iesit foarte frumos.multumesc ptr indicatii. cred ca din cauza firului care este f subtire iesea asa de mic. spor la lucru in cont |
|
|