Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Noi nu am stat niciodata cuminti la taiatul unghiilor. Matei e tare curios si mereu vrea sa-mi fure foarfeca, sa se joace el cu ea. Asa ca da cant ne stim taiem unghiile doar dupa ce adoarme curiosul S-a mai intimplat sa-l si trezesc, dar mai rar ca-s foarte discreta |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cristian a stat acum inainte plangea dupa unghii si trebuia sa i le pun inapoi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Ce duuulce Credeam ca doar dupa par plang copii, nu dupa unghii:018: |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Nici noi nu stam la taiat de unghii.Si eu i le cam tai cand doarme, dar si atunci ori se trezeste, ori isi smulge mana prin somn. Cand e treaz, nici vorba ! Ca doar trebuie sa cercetam forfecutza! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu nu prea am avut probleme de genmul acesta pana la varsta de un an la amandoi copii li le-am ros iar dupavceea stateau saracii si se uitau mirati,Daniel ma pune sa i le pun in palmute sa si le puna la gunoi cand termin!!! Andrei sta si se uita la ele de cine stii ce sunt!!! |
|
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Dragos sta cuminte la taiat unghiutele ,ii place cum facem "tac-tac",iar acum vine singurel sa facem "tac-tac" |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| La mine Riki sta cumincior.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Circ... plans, urlat, zbatut... este un chin si asa a fost de cand s-a nascut! Si Deea la fel... sta cam de un an- dar micutza, idem ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Nici Ale nu sta cuminte, eu i le tau cand doarme asa nu mai am probleme. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| davis pana la un an si 2-3 luni , nu am avut probleme cu el nici la taiat unghii nici la tuns. insa acum taiem unghiile numai daca il convingem mai intai sa facem tic-tac. inainte de sarbatori a venit frizerita sa-l tunda pe tati si pe el, nu a mai vrut sa stea cuminte. nu stim ce va fi mai incolo.... |
|
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| Maria de pe la 1 an a inceput sa stea la taiat unghiile, acum chiar imi zice zilnic mami taie unghiile..Daria a stat la taiat unghiile, nu am avut cu ea probleme deloc..cand i le tai sta si se uita tare atent si imi place la nebunie ca isi intinde ea degetelele la taiat unghiutele |
|
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| La manute stau cuminti, la mine in brate, si taiem cu unghiera mica ptr copii. Mihnea chiar imi atrage atentia: mami, am unghiuuuteeee... La picioare doar dupa baie, si cu proteste la inceput. Stau culcati pe canapea, si tati se ocupa de pedichiura, in timp ce eu stau gata de interventie in caz ca se agita. |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| miriam wrote:davis pana la un an si 2-3 luni , nu am avut probleme cu el nici la taiat unghii nici la tuns. insa acum taiem unghiile numai daca il convingem mai intai sa facem tic-tac. inainte de sarbatori a venit frizerita sa-l tunda pe tati si pe el, nu a mai vrut sa stea cuminte. nu stim ce va fi mai incolo....
Off topic.....L-ai tuns inainte de una an? |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| cristinaflorina wrote:
Off topic.....L-ai tuns inainte de una an?
da, a avut par mare la 11 luni sau un an, nu mai stiu exact.frizerita este o prietena si a venit acasa. |
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| sophie nu sta cu nici un fel de metode, decat daca e in toane bune. e afacerea lui tati cu taiatul unghiutelor si cu pieptanatul. na! ca asta era treaba de femeie |
|
|