Mai stau la taiat de unghiute?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, December 4, 2007 2:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Si Tudor accepta acum sa ii tai unghiutele. A devenit super cochet si vrea sa fie mereu "mei-mei", asa ca il dam cu parfum cand iese afara din casa, dar si el trebuie sa stea sa facem si unghiutele mei-mei. Operatiunea se intampla duminica seara, cand vine de la bunici, dupa o baie de jumatate de ora, in fata calculatorului unde se uita la Bambi 2.
ira_tgr
Scris: Tuesday, December 4, 2007 2:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
cute_baby_of_mine wrote:

... A devenit super cochet si vrea sa fie mereu "mei-mei", asa ca il dam cu parfum cand iese afara din casa...

deci zici k e capsu' hohot hohot
nu iesim din casa daca nu-i zic de sute de ori "ce frumoasa esti" si daca nu se uita in oglinda flowers angel
Fluturas
Scris: Tuesday, December 4, 2007 2:23 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
darius sta cuminte cand ii tai unghiile,karina vrea sa ii tai unghiile,dar cand sunt cu forfecuta in mana,deja nu mai sta
sousourel
Scris: Tuesday, December 4, 2007 2:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Si Tudor accepta acum sa ii tai unghiutele. A devenit super cochet si vrea sa fie mereu "mei-mei", asa ca il dam cu parfum cand iese afara din casa, dar si el trebuie sa stea sa facem si unghiutele mei-mei. Operatiunea se intampla duminica seara, cand vine de la bunici, dupa o baie de jumatate de ora, in fata calculatorului unde se uita la Bambi 2.

hohot hohot hohot Pupicei puiutz cochetpupici

Victor e "momos", sta la taiat de unghiute fara sa zica mac (tocmai ma uitam la situatia de anul trecut....multe s-au schimbat, din fericire) si vine cu sticlutele de parfum sa-l dam si pe elalcool , cu crema si cu peiiia.ras Aaaa....si ne uitam in oglinda inainte sa iesim pe usa hainoroc
Miri
Scris: Tuesday, December 4, 2007 9:39 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Aoleu, ce de pitici cocheti pe aici!Un pupic pentru fiecare!pupici pupici pupici

Sara stie unde are trusa de unghii, vrea si parfum si ruj si spuma de par si fixativ si crema de fatza si lac de unghii....oare am uitat sa spun ceva?scratch
sousourel
Scris: Wednesday, December 5, 2007 11:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Miri wrote:
Aoleu, ce de pitici cocheti pe aici!Un pupic pentru fiecare!pupici pupici pupici

Sara stie unde are trusa de unghii, vrea si parfum si ruj si spuma de par si fixativ si crema de fatza si lac de unghii....oare am uitat sa spun ceva?scratch
hohot hohot hohot hohot hohot ...ce va faceti peste vreo cativa anisori?dance dance dance
Kiki
Scris: Wednesday, December 5, 2007 11:31 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
hohot hohot hohot hohot hohot ...ce va faceti peste vreo cativa anisori?dance dance dance

Merg la salon impreuna hohot hohot hohot
afrodita-elena
Scris: Saturday, December 8, 2007 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
Nici Elena numai sta la taiat unghiute..of ce ma patesc..cu mari rugaminti le tai..si atunci se uita la desene..este atenta la altceva..ca altfel..nu ma lasa..
Lilly of the valley
Scris: Saturday, December 8, 2007 5:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Leea e f. coketa!! Daca nu folosesc si pila e jaaaaleee! Trebuie sa-i fak manichiura in adevaratul sens! Daca se poate si lacalcool
Miri
Scris: Saturday, December 8, 2007 10:36 PM
Nivel

sousourel wrote:

Mai vedem noi...dar sper din tot sufletul sa fim tot aici, pe forum, ca sa iti pot spune!pupici
Miri
Scris: Saturday, December 8, 2007 10:37 PM
Nivel

Kiki wrote:

Merg la salon impreuna hohot hohot hohot

Uite, asta da idee!
Dar ma intreb daca o sa vrea Sara sa mearga cu "buni" la salon!hohot hohot hohot
danamaria
Scris: Tuesday, December 11, 2007 8:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
la noi e cam asa:
primele doua unghiute sta si e foarte atenta ce ii fac, dupa aceea incepe sa-si piarda rabdarea si se agita, insa ii spun ca daca nu suntem curatele si cu unghiutele frumoase nu se vor juca "popiii" cu noi. si atunci tot repetindu-i chestia asta la fiecare unghiuta si aratindu-i ca asa netaiate sunt urite, se potoleste si ma lasa sa-i fac "manichiura" si "pedichiura".
mommy
Scris: Wednesday, December 12, 2007 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Eeee, dupa 2 ani in care nu i-am putut taia unghiutele decat in somn, a inceput si Mihaita sa accepte sa i le tai. Dar nu oricum! nu Intai trebuie sa il intreb daca vrea sa i le tai... daca vrea imi indica unde este forfecuta si se instaleaza in pat daca vrea sa incepem cu picioarele sau la mine in brate daca vrea sa incepem cu mainile... doar ca nu are rabdare sa termin vreo mana sau vreun picior, asa ca tai doua unghii de la mana stanga, apoi imi da un picior si mai tai si acolo vreo doua, apoi trecem la mana dreapta... si tot asa...ras alcool hohot
MNiko
Scris: Wednesday, December 12, 2007 12:44 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Miru wrote:
Eeee, dupa 2 ani in care nu i-am putut taia unghiutele decat in somn, a inceput si Mihaita sa accepte sa i le tai. Dar nu oricum! nu Intai trebuie sa il intreb daca vrea sa i le tai... daca vrea imi indica unde este forfecuta si se instaleaza in pat daca vrea sa incepem cu picioarele sau la mine in brate daca vrea sa incepem cu mainile... doar ca nu are rabdare sa termin vreo mana sau vreun picior, asa ca tai doua unghii de la mana stanga, apoi imi da un picior si mai tai si acolo vreo doua, apoi trecem la mana dreapta... si tot asa...ras alcool hohot

hohot hohot hohot hohot hohot
crista
Scris: Wednesday, December 19, 2007 1:12 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Ia uite ce de pitici cocheti pe aici, deci cam asa o sa fim si noi pe la 2 ani ras . Miri si eu pana nu demult nu-i taiam unghitele decat in somn, si atunci daca simtea isi tragea manuta, ce sa mai zic la picioare, o adevarata aventura ras. Dar acum sta, nu stiu cum, dar e bine, cand venim de la baita ne facem toaleta si incluzi sta la taiat unghitele- si nu oricum, in fata televizorului - doar asa reusesc ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.