Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si Tudor accepta acum sa ii tai unghiutele. A devenit super cochet si vrea sa fie mereu "mei-mei", asa ca il dam cu parfum cand iese afara din casa, dar si el trebuie sa stea sa facem si unghiutele mei-mei. Operatiunea se intampla duminica seara, cand vine de la bunici, dupa o baie de jumatate de ora, in fata calculatorului unde se uita la Bambi 2. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| cute_baby_of_mine wrote: ... A devenit super cochet si vrea sa fie mereu "mei-mei", asa ca il dam cu parfum cand iese afara din casa...
deci zici k e capsu' nu iesim din casa daca nu-i zic de sute de ori "ce frumoasa esti" si daca nu se uita in oglinda |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| darius sta cuminte cand ii tai unghiile,karina vrea sa ii tai unghiile,dar cand sunt cu forfecuta in mana,deja nu mai sta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| cute_baby_of_mine wrote:Si Tudor accepta acum sa ii tai unghiutele. A devenit super cochet si vrea sa fie mereu "mei-mei", asa ca il dam cu parfum cand iese afara din casa, dar si el trebuie sa stea sa facem si unghiutele mei-mei. Operatiunea se intampla duminica seara, cand vine de la bunici, dupa o baie de jumatate de ora, in fata calculatorului unde se uita la Bambi 2.
Pupicei puiutz cochet
Victor e "momos", sta la taiat de unghiute fara sa zica mac (tocmai ma uitam la situatia de anul trecut....multe s-au schimbat, din fericire) si vine cu sticlutele de parfum sa-l dam si pe el , cu crema si cu peiiia. Aaaa....si ne uitam in oglinda inainte sa iesim pe usa |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Aoleu, ce de pitici cocheti pe aici!Un pupic pentru fiecare!
Sara stie unde are trusa de unghii, vrea si parfum si ruj si spuma de par si fixativ si crema de fatza si lac de unghii....oare am uitat sa spun ceva? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| ...ce va faceti peste vreo cativa anisori? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Merg la salon impreuna |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| Nici Elena numai sta la taiat unghiute..of ce ma patesc..cu mari rugaminti le tai..si atunci se uita la desene..este atenta la altceva..ca altfel..nu ma lasa.. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Leea e f. coketa!! Daca nu folosesc si pila e jaaaaleee! Trebuie sa-i fak manichiura in adevaratul sens! Daca se poate si lac |
|
|
Mai vedem noi...dar sper din tot sufletul sa fim tot aici, pe forum, ca sa iti pot spune! |
|
|
Uite, asta da idee! Dar ma intreb daca o sa vrea Sara sa mearga cu "buni" la salon! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| la noi e cam asa: primele doua unghiute sta si e foarte atenta ce ii fac, dupa aceea incepe sa-si piarda rabdarea si se agita, insa ii spun ca daca nu suntem curatele si cu unghiutele frumoase nu se vor juca "popiii" cu noi. si atunci tot repetindu-i chestia asta la fiecare unghiuta si aratindu-i ca asa netaiate sunt urite, se potoleste si ma lasa sa-i fac "manichiura" si "pedichiura". |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eeee, dupa 2 ani in care nu i-am putut taia unghiutele decat in somn, a inceput si Mihaita sa accepte sa i le tai. Dar nu oricum! Intai trebuie sa il intreb daca vrea sa i le tai... daca vrea imi indica unde este forfecuta si se instaleaza in pat daca vrea sa incepem cu picioarele sau la mine in brate daca vrea sa incepem cu mainile... doar ca nu are rabdare sa termin vreo mana sau vreun picior, asa ca tai doua unghii de la mana stanga, apoi imi da un picior si mai tai si acolo vreo doua, apoi trecem la mana dreapta... si tot asa... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Ia uite ce de pitici cocheti pe aici, deci cam asa o sa fim si noi pe la 2 ani . Miri si eu pana nu demult nu-i taiam unghitele decat in somn, si atunci daca simtea isi tragea manuta, ce sa mai zic la picioare, o adevarata aventura . Dar acum sta, nu stiu cum, dar e bine, cand venim de la baita ne facem toaleta si incluzi sta la taiat unghitele- si nu oricum, in fata televizorului - doar asa reusesc |
|
|