Profil: magduta
Despre
Utilizator: magduta
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, October 6, 2012
Ultima vizita: Sunday, March 16, 2014 12:37 PM
Numarul de postari: 92
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cumparaturi pentru clasa I
Postat: Sunday, March 16, 2014 12:37 PM
Multumesc pentru sfaturi, imi vor fi de folos si mie in toamna! Mult succes!
Subiect: Paradontoza
Postat: Sunday, March 16, 2014 12:33 PM
Un prieten al fratelui meu s-a tratat de parodontoza la un cabinet de pe Calea Mosilor, LLL Dental. Este ok acum, dar nu stiu in ce stadiu era cand a inceput tratamentul.Poate ar fi bine sa mai ceri o parere unui medic. Multa sanatate!
Subiect: Dantura la copii
Postat: Saturday, February 8, 2014 11:56 PM
dar exista apa de gura pentru copii, caci ai mei o folosesec pe a mea, cand o prind, si parca scrie ca nu e recomandata copiilor? le-as fi cumpara una pentru ei, dar nu am stiut ca exista. :-(
Subiect: Implant dentar sau lucrare clasica?
Postat: Saturday, February 8, 2014 11:45 PM
Si eu am o masea lipsa, si tot la implant ma gandeam, dar mi-e cam teama; stiu ca cei de la LLL Dental sunt renumiti in implanuri, am mai merg intr-o vizita, sa discut cu medicul si sa vad cam cat ar costa.
Subiect: Aerosoli cu ser fiziologic
Postat: Thursday, January 9, 2014 10:03 PM
buna! eu cred ca trebuie intrebat medicul ce cantitate trebuie pusa, in functie de varsta copilului, de cate ori pe zi e bine sa faca aerosoli si cate zile; de asemenea, de trebat,daca trebuie pusa si alta substanta si cata. Sanatate!
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Thursday, January 9, 2014 9:55 PM
O prietena mi-a recomandat LLL Dental, de pe Mosilor, si am fost la ei luna trecuta. Clinica arata foarte bine, iar medicul a fost super ok, cu o mana foarte usoara. In plus, trateaza si pitici! :-)
Subiect: Gimnastica dupa nastere
Postat: Sunday, June 2, 2013 1:47 AM
la mine singurele miscari sunt plimbarile si mersul pe jos; dar recunosc ca sportul sub orice forma prinde bine corpului; va trebui sa ma mobilizez odata si sa ma apuc de un sport!
Subiect: recomandare doctor ginecolog
Postat: Sunday, June 2, 2013 1:41 AM
desi a trecut ceva vreme de cand ai pus intrebarea...eu il recomand pe dl dr Vythoulkas Andreas, tot de la Medsana, am fost foarte multumita de dansul.
Subiect: ciclul dupa nastere
Postat: Sunday, June 2, 2013 1:36 AM
si mie mi-a venit repede.. imediat ce s-a terminat perioada lohiilor, a venit!
Subiect: Depresia post-partum
Postat: Sunday, June 2, 2013 1:33 AM
eu nu am avut nici o depresie, imi pare rau pentru mamicile care au trecut prin asta!