Mafie imobiliara cu acte false!

Options Mafie imobiliara cu acte false!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Postat: Saturday, March 29, 2008 10:11 PM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 2/14/2006
Postari: 36610
Locatia: In casuta cu pitici
Zeci de bucuresteni sunt în stare de soc dupa ce au aflat ca terenurile si locuintele lor au fost scoase la vânzare de câtiva interlopi.

Mafiotii au reusit sa falsifice zeci de acte de proprietate, dupa care au vândut casele si pamânturile unor cumparatori de buna credinta. Prejudiciul este estimat la câteva sute de mii de euro, dar procurorii cred ca este de zece ori mai mare.

Un teren de câteva sute de metri patrati situat în sectorul 6 al Capitalei se afla în proprietatea unei doamne stabilita în strainatate. Gruparea condusa de Vasile Orzum i-a clonat femeii cartea de identitate si actele de proprietate cu ajutorul unui absolvent de teologie si a pus stapânire pe teren. Mai întâi, gradina a fost vânduta între membrii gruparii, iar apoi a ajuns la un om de afaceri de origine araba pentru 400.000 de euro.

Este doar o frauda din cele peste 150 descoperite de procurori cu ajutorul ofiterilor din serviciile secrete ale Ministerului de Interne. Joi seara, zece suspecti au fost retinuti, dupa ce luni în sir au fost monitorizati. Niciunul nu-si asuma vina.

Pâna acum, cel putin 40 de proprietari de terenuri si locuinte din Bucuresti si Ilfov s-au plâns ca le-au fost vândute bunurile fara ca ei sa stie. Dat fiind importanta cazului, anchetatorii au cerut ca suspectii sa ajunga dupa gratii. Când colo, suprinza la tribunal.

Un avocat din oficiu a fugit de la proces. Astfel, judecatorul a fost nevoit sa suspende judecata, iar cei zece suspecti au fost lasati liberi. Ancheta este abia la început. Se pare ca în acesta mafie imobiliara s-au amestecat inclusiv avocati si notari.

Sursa
Kiki
Postat: Saturday, March 29, 2008 10:13 PM


Nivel: TOP TEAM

Intrat: 2/14/2006
Postari: 36610
Locatia: In casuta cu pitici
Tun imobiliar in Bucuresti
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed