Profil: madi
Despre
Utilizator: madi
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, February 15, 2007
Ultima vizita: Monday, September 1, 2008 11:53 PM
Numarul de postari: 58
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cum intarim imunitatea copiilor cu ajutorul suplimentelor naturiste?
Postat: Tuesday, February 12, 2008 9:41 PM
Multumesc pentru raspuns Oanalaurisa pupici
Subiect: Cum intarim imunitatea copiilor cu ajutorul suplimentelor naturiste?
Postat: Monday, February 11, 2008 9:01 PM
Fetelor am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Eu i-am dat gargaritei mele care are 1 an si jumatate, preventiv, Imunogrip Junior. Administrarea am inceput-o in luna noiembrie si am terminat la inceputul lunii decembrie. Pana acum, multumesc lui Dumnezeu, ne-a ferit de orice raceala. Intrebarea mea este de cate ori este bine sa repetam schema de administrare? 1 data, de 2 ori pe an??? In prospect nu am gasit nimic referitor la acest aspect...
Subiect: OARE E BEBE?
Postat: Monday, September 3, 2007 9:07 AM
Draga Andreea, azi dimineata ti-am trimis 3 fiole de Gravibinon. Cei de la posta mi-au zis ca ar trebui sa ajunga maine dupa-amiaza (le-am trimis cu prioripost). Multa sanatate tie si la bebe si mai vorbim. Sarcina usoara in continuare! pupici pupici pupici
Subiect: OARE E BEBE?
Postat: Saturday, September 1, 2007 10:27 PM
Draga Deea cred ca asa a fost sa fie sa intru dupa foarte mult timp in care am lipsit pe site si sa citesc acest topic. Daca mai ai nevoie mai am 3 fiole de Gravibinon, ramase de cand am facut eu tratament pentru mentinerea sarcinii. Sunt valabile, expira in 2009. Ti le trimit cu cea mai mare placere daca imi dai adresa ta. pupici si sarcina usoara in continuare pupici
Subiect: Ce medic pediatru nu recomand
Postat: Friday, May 25, 2007 3:32 PM
Hai sa va spun ce am patit si eu cu gargaritza mea: am avut probleme cu ea si refuza sanul, de fapt incepea sa planga numai cat o puneam in pozitia de supt, nici nu mai apucam sa o pun la san. O zi, doua asa si m-am dus la dr.

Mai intai la cea de familie, care e si pediatra, care mi-a zis ca ar avea putin rosu in gat si mi-a dat antibiotic. Nu prea am fost eu linistita cu acest diagnostic si am zis sa merg si la dr. Baciu, pe care multa lume il recomanda ca fiind cel mai bun din Galati.
Dupa un control rapid de tot de ziceai ca vine potopul,concluzia a fost ca nu are rosu in gat ci are probleme cu stomacelul si am primit un pomelnic de reteta cu diverse medicamente.
Sincera sa fiu era in drum si spre dr. Popa,insa avand in vedere ca fiecare a zis altceva, am zis ca voi obtine si o a treia parere, respectiv un al 3-lea tratament, si nu voi sti ce sa fac.
Am decis sa urmez tratamentul dr. Baciu (la metoclopramid de ex. imi daduse o doza mult mai mare decat cea specificata in prospect), l-am urmat cateva zile si Diana mea a facut o diaree de toata frumusetea asa ca l-am sunat sa-l intreb ce e de facut, daca pot sa intrerup anumite medicamente. Mi-a zis ca sub nicio forma nu tb sa intrerup tratamentul care trebuia facut 6 saptamani (inclusiv metoclopramidul care am inteles ca mai mult de 1 saptamana nu se da). L-am mai continuat o zi, am vazut ca iubita mea tot nu a scapat de diaree si atunci, de la mine putere, am intrerupt tot si nu i-am mai dat nimic. Si-a revenit destul de repede si a inceput sa si suga.
Stiu ca am scris cam mult insa concluzia este ca nu-l recomand pe dr. Baciu, sunt si eu in cautarea unui dr. pediatru bun si uneori cred ca e bine sa ne incredem si in instinctul nostru de mama. flower
Subiect: Ce aniversati anul acesta ?
Postat: Wednesday, February 28, 2007 10:01 PM
Nunta de lana sau cupru - 3 iunie 2000 dance flowers
Subiect: Accident - ce facem ?
Postat: Wednesday, February 28, 2007 9:54 PM
Leut cum au zis si fetele bine ca sunteti voi ok ca restul se rezolva si timpul trece repede. Somn usor si maine o sa fie mai bine! pupici
Subiect: Ajutor- bebe nu vrea formula
Postat: Wednesday, February 28, 2007 9:02 PM
Delfinasa tot ce imi doresc este sa inceapa si ea sa ia in greutate ca nu e prima oara cand am probleme. Intr-adevar sper sa reactioneze bine la diversficare si sa inceapa sa manance si ea mai bine. Primul succes: in seara asta i-am dat o linngura de cereale si a fost nebunie: statea cu gurita deschisa si radea la mine sa-i mai dau.dance Eram in stare sa-i fac trei castroane ca sa o vad si eu o data ca mananca ras dar m-am oprit la timp sic M-am mai linistit si eu putin ca tare stresata mai sunt de ceva vreme incoace.

Mihaela nu-i de la biberon sau tetina, ca le-am schimbat si pe astea si dupa aceea i-am dat cu ele lapte de la mine si l-a mancat fara sa respire.

Miru eu i-am luat 2 cutii de cereale de la doua firme diferite si cu una din ele am avut succes total in seara asta. Am sa le incerc si pe cele recomandate de tine daca sunt bune pentru varsta ei.

Multumesc inca o data pentru raspunsurile voastre pupici
Postat: Wednesday, February 28, 2007 6:08 PM
Kali am sa mai insist, cu toate ca de o saptamana ma chinui. Incerc sa-i dau seara si ma chinui jumatate de ora - o ora, dar nici nu pot sa o las mult nemancata.

Roxanelam incercat sa il amestec dar cred ca era mai multa formula ca tot nu l-a vrut.

Delfinasaam stat si eu linistita luna trecuta cand am vazut ca nu prea mai am lapte pentru ca si eu m-am gandit ca ea suge cat ii trebuie.Dar cand am fost la control acum, la 6 luni, si am vazut ca nu a luat nici un gram in greutate timp de o luna ...uff plans Din cauza asta am zis ca trebuie sa fac ceva. Eu m-am chinuit sa o alaptez pentru ca pe la 2 -3 luni incepea sa urle numai cat o puneam in pozitia de supt si numai eu stiu cat m-am chinuit sa ma mulg la fiecare masa si sa-i dau sa pape la biberon pana si-a revenit. Nu vreau sa renunt la alaptat pentru ca sunt intru totul de acord cu tine in privinta avantajelor alaptatului, dar vreau sa-i dau formula in completare pentru ca e clar ca ea nu mananca cat trebuie.

Miru din pacate la mine, ca la Delfinasa, efectul e invers. Cred ca am ajuns sa mananc mai mult decat sotul. A avut efectul in primele doua luni, cand intr-adevar am slabit foarte repede dupa ce am nascut, dar dupa aia...Dar lasa ca slabesc eu la loc..sic

Postat: Wednesday, February 28, 2007 11:44 AM
Ok Cris22tyna o sa incercam si lactovit. O sa facem depozit de lapte praf acasa, dar asta e macar sa manance ea ceva.

Da, Miru, o sa continui sa-i dau titi dar la 50 ml /masa iti dai seama ca nu e in regula. Si o sa continuam si diversificarea insa deocamdata suntem la inceput si laptele este baza si de aici problema mea. I-am cumparat si cereale si o sa-i dau diseara sa vad daca am vreun succes.

Multumesc pentru sfaturi pupici