Profil: madalinutzaa
Despre
Utilizator: madalinutzaa
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, March 27, 2009
Ultima vizita: Sunday, November 1, 2015 10:14 PM
Numarul de postari: 138
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bradul de Craciun - Natural sau Artificial ?
Postat: Tuesday, December 18, 2012 11:53 AM
Artificial acasa la noi ca stam la apartament si este foarte cald si de craciun noi oricum mergem la bunici care fac anula bradut natural decio putem spune si artificial si natural ras
Subiect: Frumoasa in fiecare zi -14
Postat: Thursday, October 11, 2012 2:47 PM
Frumoasa si plina de energie MARIVIC dance
Postat: Saturday, September 1, 2012 7:56 AM
Elena esti foarte frumoasa si feminina cu amandoua dar alegeti una in care sa te simti tu cel mai bine si care sa te multumeasca computerlove computerlove computerlove
Postat: Sunday, August 26, 2012 3:56 PM
foarte frumoasa esti gaby!!computerlove computerlove
Subiect: In aceeasi casa cu soacra?
Postat: Saturday, August 25, 2012 8:38 PM
Nu as sta niciodata cu soacra mea pentru ca nu ne-am intelege oricat de calma si linistita as fi eu. Dar sotul meu nu ar vrea sa stam nici o zi cu ai lui daca nu aveam o casa a noastra am fi stat cu chirie singuri.
Va invidiez fetelor care aveti o relatie buna cu soacra asa imi doream si eu sa fie dar....ras
Subiect: Stare de spirit - 55
Postat: Saturday, August 25, 2012 8:30 PM
offf plina de nervii !! Mi sa stricat modemul aseara, dimineata m am dus la ei ca e in garantie la trimis in service si cica dureaza cam 15 zile si conform contractului trebuia sa mi dea altul in loc pana se repara al meu dar nu aubox2 box2 box2 box2 box2 deci 2 saptamani fara netttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Acum am imprumutat un modem de la o prietena.
Subiect: Ce trebuie sa stie o femeie
Postat: Friday, August 24, 2012 5:37 PM
A fi femeie nu insemna a purta rochie, a te catara pe tocuri sau a bea un ceai fix la ora 5.Nu este greu sa fii frumoasa sau bine imbracata, sa ai carte multa si sa ai success in afaceri. Dar este greu sa fii rafinata si blanda, diplomata, amabila si puternica spiritual, este greu sa fii fericita, nu doar sa te prefaci ca esti si sa elimini prin toti porii dragoste de oameni. Este greu sa te simti implinita si sa zambesti cand esti privita cu invidie si rautate, este greu sa ramai demna cand greutatile vietii incearca sa te doboare, sa primesti totul cu zambetul pe buze si sa raspunzi la tot cu bunatate si intelepciune. Este greu sa fii femeie adevarata.
Oferim totul, chiar si viata noastra, cerem in schimb doar respect. Sa fim femei depinde si de barbatul de langa noi care trebuie sa ne sustina si sa ne faca sa ne simtim frumoase si iubite.hearts hearts hearts

Subiect: Am obosit
Postat: Friday, August 24, 2012 4:50 PM
Bravo Shirel esti de admirat pentru caracterul tau si pentru cata veselie si bunadispozitie emani. Citesc ce scrii si sunt uimita cum nu te superi tu din nimic si esti mereu cu zambetul pe buze. pupici pupici
Subiect: Ce gatim azi - Partea a 8-a
Postat: Friday, August 24, 2012 3:16 PM
Astazi mancam ce mai e prin frigider ca sosesc tarziu de la magazin si maine plec la tara si mananc la mama miam miamtopai topai
Subiect: Stare de spirit - 55
Postat: Friday, August 24, 2012 3:13 PM
Elena o sa gasesti tu o cale sa il faci Dumnezeu nu te lasa ai intredere computerlove