Profil: madalina88
Despre
Utilizator: madalina88
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, January 12, 2015
Ultima vizita: Saturday, July 21, 2018 12:22 PM
Numarul de postari: 79
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Thursday, June 30, 2016 6:42 PM
Corina iti inteleg grijile, dar eu mi-as fi dorit sa am sansa sa fac fiv cu embrioni congelati, imi par mai mari sansele de reusita. In ultima perioada am citit de mai multe cazuri de obtinuta prin transfer de embrioni congelati. Stai linistita si nu te gindi la rau acum, nu ai motive. Cu putin noroc si ajutorul Domnului sper sa reusesti.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, June 24, 2016 6:20 PM
Irinka bravo si sa fie bine pina la capat. La tine a functionat principiul "putini, dar buni". Eu tot saptaminile acestea cred ca voi pleca din tara, din banutii adunati mi-au ramas si de bilet, cel putin nu ma voi imprumuta. Am avut si noi credit de la banca, apoi un imprumut de la o ruda, dar nu spusesem pt ce, m-au ajutat mamica si o matusa, mai mult nu mai cer de la nimeni, daca vom stringe banutii hotarim ce facem. As merge si la alt medic, sa mai cer o parere, dar chiar nu stiu la cine. D-na Racila inca ceva timp in urma mi-a propus sa incerc cu ovule donate, chiar cautam pe internet unde sint clinici care au rezultate bune in cazuri mai complicate, inca analizez informatiile. Am citit despre fete care nu au reusit la noi si abia dupa 3 esecuri!!! au obtinut sarcina la Berestovoi,dar au avut si embrioni congelati, la mine ia-i de unde nu-s. La Turcia parca tot sunt specialisti buni, dar medparc e o clinica turceasca.. am citit cite ceva si despre Grecia. O colega de munca a reusit din prima incercare la India, avind 42 ani, dar a costat 10 mii de lire. Daca puteti sa imi dati un sfat as fi foarte bucuroasa.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, June 24, 2016 4:09 PM
Multumesc fetelor, stiu ca si voi prin multe ati trecut si ma intelegeti, altele lupta in continuare. Admir incapatinarea celor cu 8 incercari, si bine ca le-a ajutat a Dumnezeu sa gaseasca si surse sa mearga atit de departe. Sa depinda doar de vointa as face Fiv peste fiecare 3 cicluri, dar stiti cum e in Moldova, nu e atit de usor. Desigur ca voi merge la d. Diana dupa finisarea menstruatiei, sa vad ce spune. Dar pt moment doar atit pot sa fac. De data aceasta ma simt chiar obosita de lupta, desigur ca numai cel perseverent obtine ce isi foreste, dar cu cine lupt? Eu imi imaginez ca trebuie sa iau de la capat toate analizele, care insumate ar face cit jumatate de fiv, facute in prealabil inceperii unui nou tratament, desigur.Poate nu e asa cum imi imaginez, dar sigur nu m-as mai incumeta sa incep alt fiv orbeste, este o problema care ne impiedica. Ciclul acesta am suportat foarte greu tratamentul, ma simteam destul de rau in comparatie cu celelate, ma ia groaza cind ma gindesc ca trebuie sa o iau de la capat, la noi nu ramin embrioni pentru congelat, chiar de ramin calitatea e insuficienta, asa ca de fiecare data trebuie sa ma supun unui "atac" de hormoni.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, June 24, 2016 1:50 PM
Eu cred ca deja am depasit depresia, simt o tristete in suflet, atit de mult ne lipseste copilasul nostru on familie, am facut tot ce imi statea in putere. Stiu ca nu sint unica si nici ultima, dar e atit de greu totusi. Imi parea ca m-am pregatit bine de data aceasta, dar dupa parerea mea raspunsul la aceasta stimulare a fost mai slab. Poate daca plingeam imi era mai usor, dar nu pot!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, June 24, 2016 8:22 AM
Din pacate pentru mine rezultatul e iarasi negativ, al treilea dejaCray , nici urma de implantare. In suflet e un gol imens, nici macar nu am putut sa pling. Parca nu imi vine sa cred ca mi se intimpla mie, nu am asteptat zeci de ani pina a ma adresa la medici cu problema noastra, aproximativ dupa 3 ani de incercari noi an mers pe la medici, am luat tot felul de medicamente si tratamamente si fara rezultat. Si d-na Diana e dezamagita, dar asa a ales sa raspunda organismul meu sau embrionii..nu stiu. Offf.
Imi pare rau ca nu v-am putut incuraja cu rezultatul meu.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, June 24, 2016 8:21 AM
Din pacate pentru mine rezultatul e iarasi negativ, al treilea dejaCray , nici urma de implantare. In suflet e un gol imens, nici macar nu am putut sa pling. Parca nu imi vine sa cred ca mi se intimpla mie, nu am asteptat zeci de ani pina a ma adresa la medici cu problema noastra, aproximativ dupa 3 ani de incercari noi an mers pe la medici, am luat tot felul de medicamente si tratamamente si fara rezultat. Si d-na Diana e dezamagita, dar asa a ales sa raspunda organismul meu sau embrionii..nu stiu. Offf.
Succese fetelor, nu toti sunt asa ghinionisti ca mone.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Thursday, June 16, 2016 12:43 PM
Buna fetelor, nu am scris deoarece nu aveam nimic util de spus. Chiar va inteleg pe toate:pentru cele cu nereusita medicul sau echipa sunt rai, pentru fetele cu rezultat pozitiv-viceversa.
Eu despre Repromed nu prea mi-am facut pareri bune(iarasi poate din cauza esecului), insa la ei am urmarit mai mult goana dupa bani-platesti multitudine de analize care nu garanteaza nimic, mi-au interzis sa cumpar medicamente pentru fiv de unde vreau eu, chiar ma amenintau ca ma vor penaliza cu o majorare de suma la contract, pe atunci medpark nu era nici in pomina. Ambele au atit reusite cit si esecuri, dar totusi cred ca medpark lucreaza dupa standarte mai apropiate de cele europene, unde ati mai vazut fetelor sa transfere in clinicile de top cite 4-5 embrioni si mai multi, daca esti sigur ca embrionii sint buni si ai facut toate investigatiile care inlatura alta posibila cauza a esecului, atunci pentru ce sa risti. Nu sarcina e scopil final, ci nasterea unui copil sanatos, fara vreo omucidere pe parcurs-scuze, dar asta e strict parerea mea. Primul fiv e ca o sondare, putine reusesc, sansa de a avea o sarcina dupa fiv creste cumulativ in primele trei incercari. Ziceam ca nu mai vreau sa fac la medpark al treilea fiv si totusi sunt aproape la final de protocol deja(recunosc ca cochetam cu ideea de a merge la repromed, dar am decis sa mai incerc inca o data), fusesem la dn-a Diana si am vb cam ce mi-as dori sa schimb in acest protocol, la care dumneaiei a fost foarte receptiva si am simtit atita implicare ca deja imi era si incomod. Inca nu stiu rezultatul daca e pozitiv sau nu, dar cred ca nici intr-un caz nu as alege repromed, probabil as cauta solutii peste hotare(nu vorbesc acum de kiev, caci sunt la acelasi nivel cu ai nostri). Citesc alte forumuri si mai ales in cele rusesti gasesc informatie despre fete care sint in protocol: cum se simt, care sunt medicamentele administrate, teste de sarcina si valorile hgc. Nu prea vezi sa se dicute despre medici si mai ales nu am observat atacuri la adresa lor. Trebuie sa fim constiente ca fiv este o ramura a medicinii foarte tinara(15 ani de experienta inca nu spune nimic), rezultatele sunt mici, iar rata esecurilor e destul de mare si in ciuda faptului ca se descopera posibile cauze ale esecurilor, se introduc onovatii si tehnologii noi, pasii sint infimi si ramin inca foarte multe necunoscute. Va doresc mai multa pace sufleteasca si putere sa luptati pina la capat fara a vanirosi puterile cu ura si suparari. Noi venind la medici analizam bine pasul, nu ne trag ei de mineca.
Subiect: Clubul aspirantelor - 44
Postat: Monday, February 29, 2016 12:04 PM
Se pare ca teste de calitate proasta sint peste tot. Am luat un alt test de alta firma si clar negativ. Deci asta e...Bye2
Subiect: Clubul aspirantelor - 44
Postat: Monday, February 29, 2016 10:50 AM
Incerc sa pun poza, dar fisierul pare sa fie prea mare. Menstruatia e foarte regulata. E o ciudatenie. Dar stiu ca nici erorile de teste nu sint rare. Imi doresc enorm, insa nu vreau sa ma imbat cu apa rece. Exemplu viu esti tu mire cu testuletele tale de o frumusete, dar care au mintit.
Subiect: Clubul aspirantelor - 44
Postat: Monday, February 29, 2016 10:43 AM
Buna fetelor! Sunt abonata la forumul vostru doar ca nu imi faceam curaj sa scriu. De mult uitasem ce inseamna teste de ovulatie, masurarea temperaturii, monitorizari, pentru ca stiu ca am foarte putine sanse sa ramin insarcinata natural. Acum insa mi se intimpla ceva foarte ciudat, de 3 zile am stari de rau si chiar voma, ma gindeam la orice numai nu sarcina, dar am facut si un test cu sensibilitatea mai mare si a aparut o liniuta pala.. sint debusolata, pot sa bag mina in foc ca vine ciclul. Sint in ziua 24 deci testul l-am facut ieri. Credeti ca poate fi sansa de sarcina sau e defect testul. Sunt in UK, voi incerca azi sa merg la medic insa pina atunci mi se zbuciuma sufletul.